İnsanlardan bazıları İslam'ın bakacaksan dört eşle evlenebilirsin olayını eleştiriyor ancak çok eşli ve aynı ortamda ilişki yaşayanlara saygı duyalım diyor.
Veya iş adamlarının, oyuncuların kendinden oldukça küçük kızlarla evlenmelerine ses çıkarmazken bir erkeğe kendinden işte atıyorum 15 yaş küçük kızlara da bakarsın seni bağnaz denilerek tepki gösteriliyor.
Bağnaz nedir kimdir bunlara göre bilinmiyor tabii.
İnsanlar müslümanların sapık olduğunu söyleyebiliyor ve ateistlerin cahil olmadığından falan bahsediyor ve cahilliğin inançla ilişkili olduğuna kanaat getiriyor ancak çoğu insanların tarihe baktığı yok mesela.
Japonya imparatorluğu tarafından kurulan Birim 731 ve seks kölesi olarak çalıştırılan kadınlardan kimse bahsetmiyor.
https://www.google.com/amp/s/tr.euronews.com/amp/2019/12/09/japon-ordusu-dunya-savasi-70-asker-1-seks-kolesi-koreli-kadin-istihdami-onay-comfort-women
ŞİMDİ soruyorum, ahlak gerekli midir ve sınırları nasıl belirlenebilir?
Tekrar savaş çıksa aynı şeylerin yaşanmayacağının garantisini kim verebilir?
Veya iş adamlarının, oyuncuların kendinden oldukça küçük kızlarla evlenmelerine ses çıkarmazken bir erkeğe kendinden işte atıyorum 15 yaş küçük kızlara da bakarsın seni bağnaz denilerek tepki gösteriliyor.
Bağnaz nedir kimdir bunlara göre bilinmiyor tabii.
İnsanlar müslümanların sapık olduğunu söyleyebiliyor ve ateistlerin cahil olmadığından falan bahsediyor ve cahilliğin inançla ilişkili olduğuna kanaat getiriyor ancak çoğu insanların tarihe baktığı yok mesela.
Japonya imparatorluğu tarafından kurulan Birim 731 ve seks kölesi olarak çalıştırılan kadınlardan kimse bahsetmiyor.
https://www.google.com/amp/s/tr.euronews.com/amp/2019/12/09/japon-ordusu-dunya-savasi-70-asker-1-seks-kolesi-koreli-kadin-istihdami-onay-comfort-women
Bu videoyu özellikle izlemenizi tavsiye ederim. 8 milyon izlenmesi ve türkçe altyazısı da var.
ŞİMDİ soruyorum, ahlak gerekli midir ve sınırları nasıl belirlenebilir?
Tekrar savaş çıksa aynı şeylerin yaşanmayacağının garantisini kim verebilir?
Güncellemeler
+1 yıl
İçinde cinsellik olan bir şeyi niye illa bu kategoride sormak zorundayız hiç anlamıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer