Aile & Toplum Arkadaşlar ben uzaylıyım? Cinsiyetsiz44 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim cinsiyetim yok niye cinsiyetsizlik diye cinsiyet yok? Güncellemeler+1 yıl Cinsiyetimiz yok arkadaş bu ne ya Güncellemeler+1 yıl Allah bana niye cinsiyet vermemiş Arkadaşlar ben uzaylıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Demek ki Allah seni diğer insanlardan farklı yarattı.. 0 4 Yorumla Cinsiyetsiz44 +1 yıl Ne alaka Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Ne alaka mı? Cinsiyetsizliğin olduğunu söylemedin mi? Ne erkeklik, nede kadınlık?Bu sence ne demek? oluyorBana göre farklısın demek oluyor yani yaradan İlahi seni farklı yaratmış demek oluyor, varsa senin bir açıklamam dinliyorum buyur Yorumla Cinsiyetsiz44 +1 yıl Tanrı dünya ile ilişkisini kesti. Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl İlahi dünyayla ilişkisini şeytanı dünyaya gönderdiğinde kesti bunu biliyorum, ama konumuzla alakalı değil bu Yorumla
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Shshsdhsh 1 3 Yorumla Cinsiyetsiz44 +1 yıl Nesi komik birlikte gülelim Yorumla Berkan63 +1 yıl canım güldüm knk takilma Yorumla Berkan63 +1 yıl Slkligina Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/hY7Z7GVzojE 0 34 Yorumla Cinsiyetsiz44 +1 yıl Neden ki? Yorumla solareesg +1 yıl Küfür etme mq Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl https://youtu.be/Bz3PQCdvU-8 Yorumla Cinsiyetsiz44 +1 yıl Pp mükemmel Yorumla solareesg +1 yıl Efsanedir onun Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @Cinsiyetsiz44 sağolun şimartıyosunuz beni djkc Yorumla solareesg +1 yıl Cok kotu anlamı Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @solareesg ya artık kötü demekten vazgeç iyi bir kedi o 😇 Yorumla solareesg +1 yıl Kötü dedim degis Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @solareesg bak bak emirde veriyo niye değişim aa seviyom bn shkxc Yorumla solareesg +1 yıl Emir veririm Yorumla Cinsiyetsiz44 +1 yıl Heyy heyy burada flörtleşmeyin Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @solareesg sen kimsin hayırdır bana emir veriyon 😡 Yorumla solareesg +1 yıl Annen Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @solareesg oha sen benim annemsen evdeki kadın kim Yorumla solareesg +1 yıl Bilmiyom Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @solareesg e peki bunca yıldır nerdeydin Yorumla solareesg +1 yıl Cebinde Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @solareesg uzun süredir 50 kuruş duruyodu o sen miydin yani tırrek Yorumla solareesg +1 yıl Tırrek miii Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @solareesg ayn tırrekler 50 kuruşu sever Yorumla solareesg +1 yıl Ben sevmem Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @solareesg sen ne seviyon ki zatenn Yorumla solareesg +1 yıl Kendimi Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @solareesg aferim sana 😂 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Beni sevmiyon mu 😢 Yorumla solareesg +1 yıl Hyr Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @solareesg neden 😢 Yorumla solareesg +1 yıl İşte Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @solareesg süylee Yorumla solareesg +1 yıl No Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @solareesg küserimm Yorumla solareesg +1 yıl Küss Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl @solareesg iyi uyuyom by :( Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Bu kafa için hayatımı severdim 0 2 Yorumla Cinsiyetsiz44 +1 yıl Anlamadım Yorumla Jersey +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sakin ol şampuan 0 1 Yorumla Cinsiyetsiz44 +1 yıl Anlamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Demek ki Allah seni diğer insanlardan farklı yarattı..
Ne alaka
Ne alaka mı? Cinsiyetsizliğin olduğunu söylemedin mi? Ne erkeklik, nede kadınlık?
Bu sence ne demek? oluyor
Bana göre farklısın demek oluyor yani yaradan İlahi seni farklı yaratmış demek oluyor, varsa senin bir açıklamam dinliyorum buyur
Tanrı dünya ile ilişkisini kesti.
İlahi dünyayla ilişkisini şeytanı dünyaya gönderdiğinde kesti bunu biliyorum, ama konumuzla alakalı değil bu
Shshsdhsh
Nesi komik birlikte gülelim
canım güldüm knk takilma
Slkligina
Neden ki?
Küfür etme mq
https://youtu.be/Bz3PQCdvU-8
Pp mükemmel
Efsanedir onun
@Cinsiyetsiz44 sağolun şimartıyosunuz beni djkc
Cok kotu anlamı
@solareesg ya artık kötü demekten vazgeç iyi bir kedi o 😇