Aile & Toplum Gencler napiyonuz? Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor valla hasta hasta sıkıldım hadi sohbet edek Güncellemeler+1 yıl arkadaslar resim bana ait degil konuyla ilgili diye internetten aldim 😂 hosuma gitti bilginiz olsun Gencler napiyonuz? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl https://tr.foursquare.com/v/tv-keyfi/56e47a02498ec9df7793c99d?openPhotoId=58499bf152a05163474548dc 1 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun. :) Yorumla Pnrakgl +1 yıl en guzeli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fotoğrafını 2016 yılında çalmışlar. Yorumla Pnrakgl +1 yıl yoo ben caldim fotoyu 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi yav. :D Yorumla
yeleklimont Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl iyi genç senden naber ankaranın ayazını çekiyomusun hala :D :) 1 19 Yorumla Pnrakgl +1 yıl he ya valla soguk Yorumla yeleklimont +1 yıl biliyorum dışarı çıkacam birazdan ama buz gibi hava araba 20 dk da zor ısınıyo :D Yorumla yeleklimont +1 yıl sen ankaranın neresindensin? :) Yorumla Pnrakgl +1 yıl 🥶🥶🥶 cikma napcan cikip Yorumla yeleklimont +1 yıl valla biraz viski içip ısınalım dedik ama dedigin gibi çıkmamak daha iyi balkonda sigarayı zor içiyom :D Yorumla Pnrakgl +1 yıl kecioren sen sigaraya devam boş ver 😂 Yorumla yeleklimont +1 yıl nerde oturuyosun keçiörenmi çankayamı iki seçenek sundum :D Yorumla yeleklimont +1 yıl keçiören dedim ve bildim :) pınar cidden dışarda birini görsem arabayı çalıştır ben 20 dk ya gelirim dicem sitenin bahçesinde kimse yok :D Yorumla yeleklimont +1 yıl getir den sanada bir kaç duble yollayım yanında çikolata ve kaju veririm ama az veririm pahalı hepsi :D hheheheheh :D Yorumla Pnrakgl +1 yıl 😂😂😏😊 ahaha manyak mi bunlar disari ciksinlar Yorumla yeleklimont +1 yıl hahahah dimi camdan baka baka bir hal oldum son yarım saat 11 bucuga kadar birini görürsem anahtarı atacam aşaga :D Yorumla Pnrakgl +1 yıl ya boş ver arabayi otur oturdugun yerde kurt mu var Yorumla yeleklimont +1 yıl :D aşırı canım çekti ya Yorumla Pnrakgl +1 yıl disarda arkadasin yok mu iste getirsin Yorumla yeleklimont +1 yıl varda o da beraber içelim diyo karasız kaldım bu saatten sonrada çıkmam ya artık :D Yorumla Pnrakgl +1 yıl otur iste cikma bi yere 🥶🥶🤧 Yorumla yeleklimont +1 yıl telefon geldi gelip seni alayım diye ama birinide keçiörene bırakıp öyle geçicez :D Yorumla Pnrakgl +1 yıl he iyi bakalim sende bi karar veremedin ya cik ya da cikma 😂 Yorumla yeleklimont +1 yıl naber genç :D Yorumla
hangiburak Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl bende revirde sıkıldım nasıl sabah olur bilmiyorum geçmiş olsun 1 3 Yorumla Pnrakgl +1 yıl revirde nabion beya teskkur ederim Yorumla hangiburak +1 yıl nöbetteyim hemşireyim çalışıyorum Yorumla Pnrakgl +1 yıl he allah yardim etsin kardes valla bende bugun acilde olmam gerek ama gitmiom 😂 Yorumla
VusLaaaaT Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Tabi ya keyifler gıcır ☺️☺️ 1 1 Yorumla Pnrakgl +1 yıl oo super Yorumla
mrcakir53 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 87% +1 yıl geçmiş olsun bende oturmuş çay içiyorum 1 2 Yorumla Pnrakgl +1 yıl afiyetler olsun efenim Yorumla mrcakir53 +1 yıl teşekkürler efendim Yorumla
seriadım16 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sırlar dünyası mı izliyon abla 1 2 Yorumla Pnrakgl +1 yıl ahahahha 😂😂 yooo Yorumla seriadım16 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
BirrKulumİşte Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bugün kar yağdı mı sizin oraya da, Ankaradasın diye düşünerek soruyorum bunu 😄 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Geçmiş olsun rahatına bak dinlen 1 0 Yorumla
cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Valla uzanıyorum bir şey yaptığım yok. :)) 1 0 Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl panduflar yakıyor :D 1 2 Yorumla Pnrakgl +1 yıl teskurler 😂 Yorumla XIARESIX +1 yıl Rica ederim :D Yorumla
Lotuscicegm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tv izliyorum valla 1 6 Yorumla Pnrakgl +1 yıl cay var mi 😊 Yorumla Lotuscicegm +1 yıl Vardı şu an yok ama 😄 Yorumla Pnrakgl +1 yıl tuh ben gelimde bi cay demlede icek bacim tek izlenmiyor valla 😂 Yorumla Lotuscicegm +1 yıl Hahah olur gel demleriz içeriz çayımızı 😂 Yorumla Pnrakgl +1 yıl he valla icek iyi olur 😂 bende krep yaptiydim getiriyim bari 😂 Yorumla Lotuscicegm +1 yıl Ooo süpersin eline sağlk 🥰😅 Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. derse bi 10dk ara 1 4 Yorumla Pnrakgl +1 yıl abow bu saatte mi Yorumla benmeloww +1 yıl yarın sınav varya heyecanlıyım ondan 🥲 Yorumla Pnrakgl +1 yıl ayyh kuzum allah yardimcin olsun kolay gele Yorumla benmeloww +1 yıl teşekkür ederimm 💖 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. 36.5 numara en sevdiğimiz 1 0 Yorumla
kmndbey Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Oralar soguk galiba 1 8 Yorumla Pnrakgl +1 yıl 🥶🥶🥶🥶 hemde nasil Yorumla kmndbey +1 yıl Hangi şehir Yorumla Pnrakgl +1 yıl angara Yorumla kmndbey +1 yıl Topram angara o kadar soğuk mu Yorumla Pnrakgl +1 yıl Şu an evet ya da ben hastayim ondan 😂 Yorumla kmndbey +1 yıl Gecmis olsun topraam ben İzmir deyim İzmir resmen yaniyor yazlik kiyafetler cok rahat gezebilirsin Yorumla Pnrakgl +1 yıl aha ne guzel 🥰 Yorumla kmndbey +1 yıl Buralar o yönden iyi Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. İşten geldim yemek yicem 😅 0 0 Yorumla
Efe64 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 67% +1 yıl Gel edelim 0 4 Yorumla Pnrakgl +1 yıl en son sohbet etmeye kalktigimiz zaman konu hic iyi yerlere gitmedi almayim ben Yorumla Efe64 +1 yıl Nereye gitti Yorumla Pnrakgl +1 yıl cinsellige biraz daha devam edersen cidden engelliycem Yorumla Efe64 +1 yıl saçmalama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
https://tr.foursquare.com/v/tv-keyfi/56e47a02498ec9df7793c99d?openPhotoId=58499bf152a05163474548dc
Geçmiş olsun. :)
en guzeli
Fotoğrafını 2016 yılında çalmışlar.
yoo ben caldim fotoyu 😂
Hadi yav. :D
iyi genç senden naber ankaranın ayazını çekiyomusun hala :D :)
he ya valla soguk
biliyorum dışarı çıkacam birazdan ama buz gibi hava araba 20 dk da zor ısınıyo :D
sen ankaranın neresindensin? :)
🥶🥶🥶 cikma napcan cikip
valla biraz viski içip ısınalım dedik ama dedigin gibi çıkmamak daha iyi balkonda sigarayı zor içiyom :D
kecioren sen sigaraya devam boş ver 😂
nerde oturuyosun keçiörenmi çankayamı iki seçenek sundum :D
keçiören dedim ve bildim :) pınar cidden dışarda birini görsem arabayı çalıştır ben 20 dk ya gelirim dicem sitenin bahçesinde kimse yok :D
getir den sanada bir kaç duble yollayım yanında çikolata ve kaju veririm ama az veririm pahalı hepsi :D hheheheheh :D
😂😂😏😊 ahaha manyak mi bunlar disari ciksinlar
hahahah dimi camdan baka baka bir hal oldum son yarım saat 11 bucuga kadar birini görürsem anahtarı atacam aşaga :D
ya boş ver arabayi otur oturdugun yerde kurt mu var
:D aşırı canım çekti ya
disarda arkadasin yok mu iste getirsin
varda o da beraber içelim diyo karasız kaldım bu saatten sonrada çıkmam ya artık :D
otur iste cikma bi yere 🥶🥶🤧
telefon geldi gelip seni alayım diye ama birinide keçiörene bırakıp öyle geçicez :D
he iyi bakalim sende bi karar veremedin ya cik ya da cikma 😂
naber genç :D
bende revirde sıkıldım nasıl sabah olur bilmiyorum geçmiş olsun
revirde nabion beya teskkur ederim
nöbetteyim hemşireyim çalışıyorum
he allah yardim etsin kardes valla bende bugun acilde olmam gerek ama gitmiom 😂
Tabi ya keyifler gıcır ☺️☺️
oo super
geçmiş olsun bende oturmuş çay içiyorum
afiyetler olsun efenim
teşekkürler efendim
Sırlar dünyası mı izliyon abla
ahahahha 😂😂 yooo
🤣🤣🤣
Bugün kar yağdı mı sizin oraya da, Ankaradasın diye düşünerek soruyorum bunu 😄
Geçmiş olsun rahatına bak dinlen
takılıyorum yatağımda
Valla uzanıyorum bir şey yaptığım yok. :))
panduflar yakıyor :D
teskurler 😂
Rica ederim :D
Tv izliyorum valla
cay var mi 😊
Vardı şu an yok ama 😄
tuh ben gelimde bi cay demlede icek bacim tek izlenmiyor valla 😂
Hahah olur gel demleriz içeriz çayımızı 😂
he valla icek iyi olur 😂 bende krep yaptiydim getiriyim bari 😂
Ooo süpersin eline sağlk 🥰😅
derse bi 10dk ara
abow bu saatte mi
yarın sınav varya heyecanlıyım ondan 🥲
ayyh kuzum allah yardimcin olsun kolay gele
teşekkür ederimm 💖
Şu bileklere bak çok sevimli 😀
thank you
36.5 numara en sevdiğimiz
Selam oturuyorum müzik dinliyorum
Aynı
Geçmiş olsun
Oralar soguk galiba
🥶🥶🥶🥶 hemde nasil
Hangi şehir
angara
Topram angara o kadar soğuk mu
Şu an evet ya da ben hastayim ondan 😂
Gecmis olsun topraam ben İzmir deyim İzmir resmen yaniyor yazlik kiyafetler cok rahat gezebilirsin
aha ne guzel 🥰
Buralar o yönden iyi
İşten geldim yemek yicem 😅
Gel edelim
en son sohbet etmeye kalktigimiz zaman konu hic iyi yerlere gitmedi almayim ben
Nereye gitti
cinsellige biraz daha devam edersen cidden engelliycem
saçmalama