İnsan evinde de rahat edemezse nereye sığınır ki?

Dönem dönem herkesin yaşadığı sorunlar olur. Kimisi ailesi, kimisi işi, kimisi ise eşiyle... Çözüm yoksa orta yol vardır. Kendinizi çıkmazda hissettiğiniz zamanlar orta yol arayın. Bazen bazı sorunlar tam olarak çözülemez.
Bekar ve yalnız kızların kurduğu cümle, sık duyuyorum. Huzur için herhangi bir mekana ihtiyaç duymam, fazladan daha huzurlu hissettiğim yerler var tabi, Mezarlık gibi...
Cevap
31Cevap
Tam olarak değil çünkü yaşım genç ve ailemin benden beklentileri var senin nelere yeteneğin var nelerden hoşlanıyorsun umurlarında değil üniversite okumanın günümüzde pek işe yaramadığını diplomanın 90'larda işe yarayan bir şey olduğundan bahsedersin saçmaladığını düşünürler Almanya'nın hasta bakıcılara ihtiyacı vardır kasta bakıcı olayım ayda giriş ücreti olarak 2500 Euro veriyorlar para kazanayım dersin böbürlenip benim çocuğum hasta bakıcı olacak kadar zavallı mı derler vs. Bazen Türkiye'de doğduğum içi neden ben diye hayatı sorguluyorum. Neden ben yahu neden?
Bulmaya buluyorum da bende fazla buluyorum galiba, kalkıp uzaktan bağlanıp işime oturmam lazım. Yatak, yatak değil de cennetteki bulut sanki.. Öğle arası özellikle aşık gibi eriyorum evde neye eriyorum abi. 🤤
Kimisi ekmek bulamaz kimisi huzur 🤗
Herkesin bir eklikligi var.
En huzur bulduğum ortam. Halı üstünde panda gibi yuvarlanıyorum şu an ☺️
Şu hayatta kendimi en huzurlu hissettiğim yer evim... Nereye gidersem gideyim evime girdiğim an her şey o kapının ardında kalır..
Şiddetli evlilik var sanırım burada..
Ben evimde gayet mutlu ve huzurluyum..
Hayır, huzur bulduğum insansız hava sahası var bi kaç yer. Onun dışında hiç bir yerde huzur bulamıyorum
Mutluluk anahtarla kapıyı açtığım an başlıyor hiç bir yerde bulamadığım rahatlığı evimde buluyorum. Belki bu yüzdendir ki kendimi pek sokaklara atmam
Her akşam eve giderken keşke ölsemde eve gitmesem diye dua ediyorum. Çok başka, dışardan görünmeyen hayatlar yaşanıyor bu dünyada. Allah selamet versin
Ev insanın cennetidir normalde.
Lakin bazen cennet; cehenneme dönüşür..
Acı...
Çok acı...
Aslında hayat evime girdikten sonra yeniden başlıyor benim için
Bu kadar olur mu Şu an şu cümleyi kurabilcek biri bile yok
Kimse kendinden kaçamaz huzur insanın kendi içindedir ev mekan hepsi cansız birer nesne
Bir kızım ve bir oğlum var nasıl huzur bulmayayım ki
Bulamıyorum çünkü kendimi evimde gibi hissetmiyorum
Neden peki?
Ben her gün evime gelmek için sabırsızlanırım. Aşk yaşıyorum evimle yani öyle söyleyeyim
Evimde gayet rahat ve huzurluyum. Bir de şu yatıya kalmak konusunda ısrarcı misafirler olmasa.
Yüzsüz misafir onlar 🤭
Bu kişiyi en iyi ben ve benim gibiler anlar. Evde oturmama bile laf atacak, yıllardır anlattığı aynı konuları tekrar tekrar dinleyecek, dinlemezsem eğer küfür ve beddua edecek bir annem var. Eve gitmek yerine en tehlikeli yerlere gitmeyi yeğlerim
Üzüldüm. Oysa anne aynı zamanda arkadaş gibi olmalı.
@S-O-S-Y-O-L-O-G benim annem dizilere konu olacak cinsten bir kadın. Varlık içinde insanlara kendini acındırması sadece bir olayımız..
Umarım okuyorsundur veya bir meslek sahibisindir. Bak ben sana farklı bir şey diyeyim tamam zor bir şey bu ama bence iyi tarafı şu; bence sen ilerde anne olunca en azından annenden onun gibi bir anne olmamayı öğrendin.
@S-O-S-Y-O-L-O-G iki yıllık bir bölüm bitirdim. Şimdi lisansa hazırlanıyorum. Umarım kazanırm. Kazanırsam kurtulurum
Umarım. Başarılar.
Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur. Maneviyatın ve ibadetin eksikliği zaten huzursuzluğa kapı açar.
Huzurluyum hatta en huzurlu olduğum yer ev ailemin yanı
İnsanın en çok huzur bulabileceği yeri huzursuz yere çevirenler utansın!
Kesinlikle evim baya bir huzur dolu karım çocuklarım daha ne olsun bunun dışında huzur mu olur evde
tek kalinca ederim bir gün.
Ev huzur evdeki annem huzur🤗
Hayır bulamıyorum mecburiyet benimki
Evet huzurluyum çok şükür 💓
Evimle resmen aşk yaşıyorum diyebilirim. 😂😂😂
En huzurlu olduğum yer evim
En çok huzur bulduğum yerdir kendi ewim
Zaman zaman. Aileyle yaşama problemleri. Bazen tatlılar bazen katı :)
Hiçbir yerde huzur bulamıyorum.
Evet ev demek huzur demek benim için..
Çoook yanlızlık süper☺️
Oluyor öyle de bazen herkesin var bı derdi
Evet epey huzur buluyorum çünkü tek yaşıyorum.
Her zaman huzur evimdir zaten
Kesinlikle odam huzur ve mutluluk odası ya
Tek huzur bulduğum yer sanırım yaa
Evet...
Huzur evimde
Buluyorum tabi.
Elhamdülillah..
Çok şükür🌸
evet
Ev delirtir
Evet buluyorum
Şu an bulmuyorum.