Heerrr kafadan bir ses ayyyy😀😀

Kalabalıktan kastına bağlı. Bazen bir grup olmaya rağmen, bir masada farklı üç muhabbet konusu döner. Ozaman gerçekten yorucu oluyor. Ama diğer türlü herkes muhabbete dahilse bile herkesin aklına gelen şeyi söyleyip muhabbete yön vermesi, herkese aynı anda cevap verememek, odaklanamamakta çok yorucu. 5-10 kişi iyidir yine ama fazlası şahsi muhabbet için sıkıntı.
Of evet kesinlikle çekemiyorum fazla insani, bir arada görünce midem bulanıyor tahammül edemiyorum boş boş konuşuyorlar bir de...
En iyisi evden çıkmamak arkadaşlar
Cevap
21Cevap
Zaman zaman degıl , her zaman gelıyorum.
Mağaraya yerleşip girişe kocaman
Hepinizden tiskiniyorum , yazacam
Yoo yarım saat dışarı çıkarım yeter. Hatta yazdığım yazıyı bağırarak söyler zıplaya zıplaya mağaraya gerı girerim 😂
Ben çok insan sevmem. Aramda samimiyet olan az insan bana yeter.
Aşırı kalabalik ortamları küçüklüğümden beri sevmem özellikle akraba kalabaligi daha da rahatsiz edici
Ben de senin gibiyim yaa hemen afakanlar basıyor kalabalıkta kaçacak yer arıyorum 😂
Toksiklere karşı sağlam bir kalkan geliştirdim, isteseler de can sıkamazlar artık şdjkdfslşkfl
Sevmediğimiz insanları uzaklaşma imkanımız olsaydı keşke..
Hem de nasıl zorunlu görmek zorunda kaldıklarım olmasa tek başıma yaşıycam
Yok yaşamıyorum zaten sevmediğim insanında yanında inadına duran bir tip değilim.
Kalabalık seslerden ziyade, zaten çok fazla insanın olduğu yerdeki o kuru kalabalık, boş kalabalıktan hoşlanmıyorum.
başkalarını kötülemek yerine bazen şunuda sorun insanları ne sıklıkla zehirliyorum acaba bende böyle biri miyim diye
tamam reyiz
İstediğim ortam ve insanlarsa sıkıntı yok.. Her kafadan ses çıkabilir.. Severim.. 😄
Hayır yaşamıyorum. Hayatımda az ve öz insan var. İş arkadaşlarımla bile iş dışında nadiren görüşürüm. Etkinlik dışı görüşmem.
Yaşıyorum işim gereği o yüzden pazar günümü huzurlu evimde geçiyorum..
Kalabalık ortamları sevmiyorum baş başa kalabileceğim sessiz sakin ortamlar seviyorum
Bende hiç gelemiyorum kalabalık ortamlara, daral geliyor, sıkılıyorum...
Tabii. Ne olursa olsun kalabalık ortamda bulunamıyorum fazla, bi daralma geliyor😅
Herkes Yaşar bence ben dahil😒
Zaman zaman değil, çoğu zaman...
Aynen ya bende kalabalık ortamlara hiç gelemiyorum
Maruz kalmayı bırak koma lik olduk 😂
Tabii ki yaşıyorum. Hele İstanbul da…
Zaman zaman değil çoğu zaman...
Evet yaşıyorum ben kendimi geriye çekiyorum
şu an o durumdayım
Evet yaşıyorum
Evet yaşıyorum eltim ve kaynanamlara 😂
Evet
Hayır