Hangi özelliğinden dolayı değiştirirdiniz?
Değiştirirdim
Değiştirmezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslında çok iyi , çok sahiplenici anne ve babam var ama sosyal anlamda her zaman eksik kaldılar.
Çocukken arkadaşlarımın ailelerinin bana karşı gösterdiği sıcaklığı görüp , benimkilerin arkadaşlarımı sürekli görmezden gelmesine bozulurdum. Sonradan olayın sadece benimle ilgili olmadığını anladım.
Etraflarında çok fazla eş, dost, arkadaş yok. Komşuluk ilişkileri yok denecek kadar az. Ailecek hiçbir etkinlik yapmadık. Pikniğe bile gitmedik. Hayatları dört duvar arasında.
Ailemi değil ama bu asosyal hallerini değiştirmeyi çok isterdim.
Anında değiştirirdim. Hani derler ya, zengin ama ilgisiz aile mi yoksa orta halli ve çocuklarına sevgi gösteren mi diye. İşte benimkiler hem sevginin ne olduğundan bihaber narsist manyaklar hem de ya züğürtleri.
Görüp görebileceğiniz en sikko doktorlar. Nasıl oluyor da 2 doktor bir araya gelip bu kadar beş parasız olabiliyor o da muamma. Kumara mı basıyorsunuz parayı arka planda insanın sorası geliyor. Kendi çocuğuna da, "dolmuş ile okula gidip gelmek lüks, belediye otobüsü ile dolana dolana git." demek nasıl bir kansızlık.
yok mu şöyle paralı ama ilgisiz mis gibi bir aile?
Cevap
7Cevap
Çünkü öz annem beni terk etti babam ise üvey anneme beni ezdirdi. Psikolojik olarak çok çektim o yüzden değiştirmek isterdim
Hayır. Üniversite okurken eşimle tanıştık ve evlendik. Eşimle yaşıyorum yani okulum da bitti. Onlarla iletişim kuruyorum ama arada
Evet öyle
Kesinlikle değiştirirdim. Çiftçilerde kişisel gelişim sıfır çünkü. Unv. Mezunu sehirde yetişmiş olsun isterdim.
Anne babanı seçemezsin ama kayınpeder kayınvalideni seçebilirsin
Alalım sana bi kamyon, nedir yani
aslinda bilmiyorum
cok anormal bi aile hayatim oldu
ama yine de icimde bi yerlerde onlara karsi bi sevgi var galiba
ama keske boyle olmasaydi
hayır ama maddi durumum değişse iyi olur
İsterim
sadece babamı değiştirmek isterdim
Dakika düşünmem
Hayır.
Keşke bu şans doğmadan önce verilse