Sahilde oturuyoruz. Yedek paraşüt havalandırdım. Dolar ve sterlinle oynuyorum. Baba ve kızlar kedi gördüler. Kızlar dan büyük olan kediyi görünce oturdu kediyle oynuyor. O davranışı acayip hoşuma gitti
Ben de sabah yürüyüşünde benzer bir olay yaşadım, sabahın erken saatleri olmasına rağmen annesiyle sahilde oturan küçük bir kız köpeğimi sevmek için gelince kalbimin yumuşacık olduğunu hissetmiştim, köpeğim de küçük bir şey değildir bu arada:d
Yok hayır kangal değil doberman, adı Jay-Jay yani Ceycey, eski Fenerbahçe futbolcusu, annemle babamın en sevdiği futbolcuymuş biz de bizimkine o ismi verelim dedik:D
Elbisesi var mı. Annen baban çok sevinecek bir sürpriz yapsana 😁 kırmızı bir elbise al, cey cey e. Kırmızı her tarafında kıranpon olan. Acayip hoş olur. Mutlu olurlar bence
Var ama nefret ediyor giymekten.. güzel fikir, hatta harika fikir bakacağım mutlaka gerçekten çok beğenirlerr, Ceycey de yarım saatliğine dayanabilir bence 😄 Ben pek tanımıyorum açıkçası zaten doğmamışım bile o zamanlar ilk defa duydum çoğu bilgiyi, teşekkürler;)
Sevdiğin insanlar için zamanını harcamana değer. Biraz zahmetli olsa da değeceğini düşünüyorum. Devamlı giymesini istiyorsan da, sadece bacaklarına takabileceğin, cırt cırtlı kırmızı kranbon resimli kumaşta yaptırabilir ya da yapabilirsin. Ayağına takmadığından dolayı çıkarmaz da, rahatsızda olmaz. 😁
Tck açıp oku istersen kamusal alanda izinsiz çekmek suç olduğu gibi 3. Kişilere yaymakta suç. Yani şurda soru paylaşacağım diye suç işliyorsun benden söylemesi.