Mustakbel dunurlerle buyuk kavga ettim nasil tepki gostermem lazim kiz isteme var 3 gun sonra?

Biz Hollandada yasiyoruz abim bir kizla evlenecek ama kizin Ailesi Turkiyede kizin tek anne ve babasi burada. 3 gun sonra kiz isteme var. Dun kiz tarafi bize geldiler tanismaya tum aile Turkiyeden gelenler ile birlikte. Dun oglen isten eve geldim odama girdim kizin (gelinin) kuzeni giyinme odami karistirmis banyomdaki havlulardan tut sabunlara kadar karistirmis parfumlerimi sikmis. Birde utanmadan “tuvaletin yolunu sasirdim” diyor. 1- misafir banyo tuvaleti zemin katta ta 3cu benim katimda ne isi var. 2- hadi zemin kattakine girmek istemedi orta katta var bir banyo tuvalet. Belliki bileren cikmis. Hadi sasirdi benim odama girdigi an geri cikma nezaketini gostermemis hanimefendi hersey heryerde giyinme odam taki kutularim hepsi karistirilmis. En sinir oldugum sey uzerindede benim kiyafetlerim ve ayakkabilarim vardi. Bende hakli olarak tepki gosterdim kovdum odamdan. Sonra olay iyice buyudu. 3 gun sonra kiz istemeye gitmek falan istemiyorum ama annem ayip olur gel diyor. Babam ise karismadi. Sizce hakli olan kim burada?
Mustakbel dunurlerle buyuk kavga ettim nasil tepki gostermem lazim kiz isteme var 3 gun sonra?