Sizin arkadaşlık kriterleriniz nelerdir?
Biri ile arkadaşa olmak için kriterleriniz nelerdir?
Anlat bakalım @YarabantlıRakıŞişesi 😂

Genelde tek takılırım fazla arkadaş sevmem bunun içinde bi çaba göstermem çok sıkı olduğum 3 dostum var ya onlarla olurum ya da kafam ne isterse onu yaparım tek başıma bunun dışındakiler sadece cinsellik içindir…
Ben 5dk konuşmadan sonra ya o insanı severim ya da hiç sevmem ortası yok.
O insanla gülemezsem,
konuşmama izin vermezse,
sürekli kendini anlatır beni merak etmezse, fazla arayıp sorarsa, hep oflayıp puflar depresyonda olursa, hep evlilik veya erkek konuşursa, bana değişik fikir veya bakış açısıyla gelemezse kısacası beni geliştirmeyecek biriyle arkadaş olamam. Aşırı seçiciyim bu konuda çünkü insanı arkadaşı belirler o yüzden etrafımda asla beceriksiz, sorumsuz, vizyonsuz insan olmaz.
Görsele göre halay mı çekiyoruz şimdi?
Evet cida hemde 😂
Bu daha iyiymiş 😂
Hemde nasıl :D
😂 gece gece çok enerjiğiz
Sakalımız da var oysa ki :D
Haha doğrusun ben laftan anlamıyorum ama biliyorsun 😂
Alışacaksın. :f
İnşallah 😂
Teşekkürler
Rice ederim
Cevap
21Cevap
Vizyonu ya benim kadar ya da bnden genş olması şart bnce. Verdiğim değeri n kıymetini bilmeli. Ne geliyorsa başımıza zaten bu verdiğimiz ayarsız kıymettendir.. 🤷🏼♂️
Benimle kolay kolay arkadas olunmaz cok kolay tanışabilirim ama kolay arkadas olmam ve benimle arkadas olduysanız hatalarınızla yüzleşmeye hazır olun...
Kafa uyacak bir yere gidince anlaşmazlık olmasın sonra gönülden olsun ahlaklı ve insanı değerleri olsun yeterli kafada uyuşuyor ise zaten sorun yok
Başkası olma kendin ol gel bana sahici sahici... ( Tarkan ) ... Ne güzel demiş demi tamda demek istediğimi şarkı yapmış 😉👍
Evvela karnımı doyuracak. Ben karnımı doyurmayan arkadaşın samimiyetine güvenmem 😂
Sınırları olsun, kendine ve karşısındaki insana saygısı olsun yeterlidir.
yıllar önce arkadaşlık defterini kapadım , kontenjan kapalı bu yüzden kimse arkadaşım olamaz
Kriterim yalancı ve cimri lik.. bi de ilk tanıştığı insana her şeyini anlatan insanları sevmiyorum
aynı ortamda bulunup davranışlarını analiz ederek arkadaşım olur
Kedi seviyorlarsa gerisi gelir. Sınırlarım vardır o da ben de kalsın.
Kivaminda pattes kizartmasi yapil kahvalti hazirlayabilirsen
Egoist olmayan, düşünceli, kültürlü ve entelektüel seviyesi belirli bir seviyede.
1. Nefes alsın
2. Gülsün
3. Ağlasın.
4. Bi daha nefes alsın
5. Versin
6. Alsın
7. Versin
.
.
.
33922. Versin
33923 . Alsın
Valla eğlenmeyi bilen herkes arkadaşım olur ya
paran varsa oluruz tabi
:)
Kendini öven ve çok konuşan olmasın.
Aslında kolay tüm samimiyetinle gel yeter.
Mantıklı şekilde davranırsan olur
Kişisel gelişim kitabı sorusu detected
Herhangi biri olması.
İnsan olsun yeter
Güzel olur
Arkadaş istemiyorum sağolun
Arkadaş sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?