Aile & Toplum Geceniz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz? s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Arkadaşla terk edilmiş köşke girdik geceyi içinde geçireceğiz Geceniz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kötü ruhlarla selfie keyfi. MR çekiyorum ben de dfkslşfd yarın papci gireriz. 1 0 Yorumla
Ela034naz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 63% +1 yıl Çok korkardım gözler kapalı ayaklarım titrer bayılırdım.. 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl burası çokzelmiş yalnız... film izledim kahve içiyorum. 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İşimi bitirdim çay keyfi yapıyorum. 24 saat içinde senden haber alamazsak CIA FBI ne varsa ararız 😅 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl sevgilim geldi, yemek yedik film izledik..güzel bir geceydi.. 0 0 Yorumla
Mystery1994 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 388 cevap paylaştı. Hiç bir şey sıkıcı saçma sapan her şey 0 0 Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Öcülerle kanki olursunuz miss 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yatıyorum👍🤯 0 51 Yorumla Junİchi +1 yıl Oha detayı şimdi okudum beni yaptığımdan daha iyiymiş dldnddpdn Yorumla s Taciiiii +1 yıl Şimdi ben de yatıyorum dödödlsmz Yorumla Junİchi +1 yıl İçerisi nasıldı Yorumla s Taciiiii +1 yıl Çok ıssız ve sessizdi Yorumla Junİchi +1 yıl Hadi ya. Bende hayaletler cinler vardır diyodum tühYa Taci dşdmdşddmdl Yorumla s Taciiiii +1 yıl He bide karanlıktı in cin top oynuuodu lsmddkmddn Yorumla Junİchi +1 yıl Nerde o ev Yorumla s Taciiiii +1 yıl Sahilde Yorumla Junİchi +1 yıl içine isteyen girebiliyo mu gizlice mi girmek gerekiyortam konumu ne:d Yorumla s Taciiiii +1 yıl Gizlice girmek gerekiyo :dCaddebostan/ ragıp paşa köşküü gelcen mii Yorumla Junİchi +1 yıl İstanbul'da yaşamam gerekecek :d aklımda ama gitmek istiyorum bende Yorumla s Taciiiii +1 yıl Belki yaşarsın bir gün :d Yorumla Junİchi +1 yıl o kesin zaten Yorumla s Taciiiii +1 yıl Nasıl kesin :d Yorumla Junİchi +1 yıl İstanbul'da yaşamayı demedin mi yanlış mı anladım Yorumla s Taciiiii +1 yıl Evet onu dedim :dYani nasıl olcak kesin yaşaman, onu sormustum :d Yorumla Junİchi +1 yıl evlenirsem :d orada yaşıcaz işte ama pek sevmedim hatta hiç sevmedim istanbulu:d Yorumla s Taciiiii +1 yıl O zaman evlenme :d Yorumla Junİchi +1 yıl evet bunun hakkında baya düşündüm :D Yorumla s Taciiiii +1 yıl Ve nişanı atma kararı verdin😄 Yorumla Junİchi +1 yıl onu da çok attım ama ist için değil sorunlu bi tipim sanırım Yorumla s Taciiiii +1 yıl Bi daha at ve bizde r olmaz de, bir daha da takma :d Yorumla Junİchi +1 yıl kimse için R'm yok :d ona karşı yumuşuyorum enayiyim galiba xd Yorumla s Taciiiii +1 yıl Sen asik olmussun :d Yorumla Junİchi +1 yıl takıntı da olabilir*-* ama kendi ağzıma kendim s**tığım kesin djsfkhsdjfkhsdf Yorumla s Taciiiii +1 yıl Evlenince pişman olcan sen :d bence bu kesin takınti xd Yorumla Junİchi +1 yıl bazen bende öyle düşünüyorum ama evlenmezsem yaşamazsam içimde kalacak. tecrübe edip görmek istiyorum. sonra aklımda kalmasın. saçma duruyor ama :D kendimden iğreniyorum bu hallere düşcek insan mıydım skjdfhkjsdfhsdf Yorumla s Taciiiii +1 yıl Evlenip pişman olunca görürüz seni buralarda çünkü baştan belli o kadar Nisan atmissin kxnnzzknxnxjxjxj Yorumla Junİchi +1 yıl sadece nişan değil. sevgiliyken de sürekli ayrıldımşimdi düşünüyom da bana iyi dayanmış kjsdfbhkjsdfhsdf Yorumla s Taciiiii +1 yıl Jxıddndksjodsn niye ayrılıyordun ki Yorumla Junİchi +1 yıl duygusal ilişkilerimde tam bir hasta manyak ruh hastası olduğum için Yorumla s Taciiiii +1 yıl İşte ideal ilişki diye buna derim ben dmdkdlsödldşsmdkdnd Yorumla Junİchi +1 yıl evet <3 herkesin hayalindeki kızımsdklşfjldksfjlsdkjsdf Yorumla s Taciiiii +1 yıl Seni alan şanslii o halde smsksösnxnx Yorumla Junİchi +1 yıl öyle olmasa bunca şey olduktan sonra evlenmek ister mi:( tab2 şanslı ayol jhsfkjhdsf Yorumla s Taciiiii +1 yıl Dimi dimii bak o da farkında ilişkinizin mükemmelliğinin xd Yorumla Junİchi +1 yıl eet çok farkında cidden :d Yorumla s Taciiiii +1 yıl Bence siz evlenmeyin öyle yaşayın :d Yorumla Junİchi +1 yıl neden Yorumla s Taciiiii +1 yıl Bosanma masrafı size kalır xs Yorumla Junİchi +1 yıl çok kötüsün Taciiii:( ksjdfnkjdsfhkjdsf Yorumla s Taciiiii +1 yıl Bence aşırı mantıklı :( kddkdkdodmd Yorumla Junİchi +1 yıl biliyorum tatlış Yorumla s Taciiiii +1 yıl Ama kötüsün diyon :d Yorumla Junİchi +1 yıl şakacık yaptım, iyisin :d Yorumla s Taciiiii +1 yıl Biliyorum öyleyim tesekkürler :d Yorumla Junİchi +1 yıl kullanıldım Yorumla s Taciiiii +1 yıl Nasıl kullanıldın :d Yorumla Junİchi +1 yıl kendini övdürecek şekilde beni manipüle ettin :'( hüüüüü Yorumla s Taciiiii +1 yıl Kuru iftira ben gerçekleri söyledim :d Yorumla Junİchi +1 yıl :P Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. sinirliyim 0 0 Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. sınav düşünüyorum 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Uyumaya gidiyordum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kötü ruhlarla selfie keyfi. MR çekiyorum ben de dfkslşfd yarın papci gireriz.
Çok korkardım gözler kapalı ayaklarım titrer bayılırdım..
burası çokzelmiş yalnız... film izledim kahve içiyorum.
İşimi bitirdim çay keyfi yapıyorum. 24 saat içinde senden haber alamazsak CIA FBI ne varsa ararız 😅
sevgilim geldi, yemek yedik film izledik..
güzel bir geceydi..
AHS Tate'in hapsolduğu ev
Calis calis calis calis 😅
Aynı telefonumla ben yatıyoruz
Hiç bir şey sıkıcı saçma sapan her şey
Öcülerle kanki olursunuz miss
Yatıyorum👍🤯
Oha detayı şimdi okudum beni yaptığımdan daha iyiymiş dldnddpdn
Şimdi ben de yatıyorum dödödlsmz
İçerisi nasıldı
Çok ıssız ve sessizdi
Hadi ya. Bende hayaletler cinler vardır diyodum tüh
Ya Taci dşdmdşddmdl
He bide karanlıktı in cin top oynuuodu lsmddkmddn
Nerde o ev
Sahilde
içine isteyen girebiliyo mu gizlice mi girmek gerekiyor
tam konumu ne:d
Gizlice girmek gerekiyo :d
Caddebostan/ ragıp paşa köşküü gelcen mii
İstanbul'da yaşamam gerekecek :d aklımda ama gitmek istiyorum bende
Belki yaşarsın bir gün :d
o kesin zaten
Nasıl kesin :d
İstanbul'da yaşamayı demedin mi yanlış mı anladım
Evet onu dedim :d
Yani nasıl olcak kesin yaşaman, onu sormustum :d
evlenirsem :d orada yaşıcaz işte ama pek sevmedim hatta hiç sevmedim istanbulu:d
O zaman evlenme :d
evet bunun hakkında baya düşündüm :D
Ve nişanı atma kararı verdin😄
onu da çok attım ama ist için değil sorunlu bi tipim sanırım
Bi daha at ve bizde r olmaz de, bir daha da takma :d
kimse için R'm yok :d ona karşı yumuşuyorum enayiyim galiba xd
Sen asik olmussun :d
takıntı da olabilir*-* ama kendi ağzıma kendim s**tığım kesin djsfkhsdjfkhsdf
Evlenince pişman olcan sen :d bence bu kesin takınti xd
bazen bende öyle düşünüyorum ama evlenmezsem yaşamazsam içimde kalacak. tecrübe edip görmek istiyorum. sonra aklımda kalmasın. saçma duruyor ama :D kendimden iğreniyorum bu hallere düşcek insan mıydım skjdfhkjsdfhsdf
Evlenip pişman olunca görürüz seni buralarda çünkü baştan belli o kadar Nisan atmissin kxnnzzknxnxjxjxj
sadece nişan değil. sevgiliyken de sürekli ayrıldım
şimdi düşünüyom da bana iyi dayanmış kjsdfbhkjsdfhsdf
Jxıddndksjodsn niye ayrılıyordun ki
duygusal ilişkilerimde tam bir hasta manyak ruh hastası olduğum için
İşte ideal ilişki diye buna derim ben dmdkdlsödldşsmdkdnd
evet <3 herkesin hayalindeki kızım
sdklşfjldksfjlsdkjsdf
Seni alan şanslii o halde smsksösnxnx
öyle olmasa bunca şey olduktan sonra evlenmek ister mi:( tab2 şanslı ayol jhsfkjhdsf
Dimi dimii bak o da farkında ilişkinizin mükemmelliğinin xd
eet çok farkında cidden :d
Bence siz evlenmeyin öyle yaşayın :d
neden
Bosanma masrafı size kalır xs
çok kötüsün Taciiii:( ksjdfnkjdsfhkjdsf
Bence aşırı mantıklı :( kddkdkdodmd
biliyorum tatlış
Ama kötüsün diyon :d
şakacık yaptım, iyisin :d
Biliyorum öyleyim tesekkürler :d
kullanıldım