Aile & Toplum Aşırı sıkıldım ya napıyonuz siz? malarma Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Of bugün yoruldum ya 😔😔 Güncellemeler+1 yıl Of naptın da yorıldun diyip durmayın hafta içinin yorgunluğu işte çalışıyorız amele gibi Aşırı sıkıldım ya napıyonuz siz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yıkılmadım ayaktayım 🙂Kızlar Bir Adım Öne 0 0 Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı. Yoruldum uzandım şimdi gel masaj yap 😁😁Naptinda yoruldun o kadar 0 3 Yorumla malarma +1 yıl Sen yap 😔😔😔çLıştım Yorumla AddrenaliN +1 yıl Sen millete laf yetiştirmekten bana zaman ayirmazsin 😅😁 güncellemede fircada atmış nerden bilelim ne iş yaptığını ama haksızlık yapma bee 😅 Yorumla AddrenaliN +1 yıl Tamm Uzan hadi neren ağrıyor masaj yapicam 😀😋 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Günün yorgunluğu ve stresini KS'ye vakit ayırarak atıyorum. Huzur... 0 0 Yorumla
türkkahvesi3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Şimdi yorgunluğa iyi gelen seni böyle yumuşacık yapacak formül geliyor😊 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çalışmayan insan yorulmaz derler doğru. Hiç yorulmadım. Uykum da gelmiyor. Kahve koydum gel istersen... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende sıkıldım boş boş uyku yok takılıyorum sen ne yapıyorsun 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel sohbet edelimmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel sohbete birde güzel Bi masaj yapayım sana Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. Balkondayım hava alıyorum o kadar güzel ki🥳 2 4 Yorumla malarma +1 yıl Balkonda sanaldye falan var mı Yorumla Balhaatunn +1 yıl Kahve mi getiriyorsun yoksa😄 Yorumla malarma +1 yıl 🤣🤣yok kuzum otur sigara iç diycektim Yorumla Balhaatunn +1 yıl Yok ben kullanmıyore😂 Yorumla
Azathoth Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Osura osura G. O. R. A. izliyorum, keyifli gayet… 0 3 Yorumla malarma +1 yıl 😡😡😡😡 Yorumla Azathoth +1 yıl Kızılacak ne yapmış olabilirim mk… Yorumla malarma +1 yıl Kes ya🤣🤣🤣 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Çatı da geziyorum kedi arıyorum, sen? 0 4 Yorumla malarma +1 yıl Kedi mi napcan kediyi Yorumla ichwillsieg +1 yıl Kedim çatı da onu arıyordum eve geri girmiş Yorumla malarma +1 yıl Ya yerim minnoşu Yorumla ichwillsieg +1 yıl 😊 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bemnde aynı durum var 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne yapalım delinin birini bekliyorum 0 2 Yorumla rosê62 +1 yıl Beklerken boş durmin😒masallah Yorumla gacar4886 +1 yıl @rosê62 hı hı öyledir 😡 Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. otuzun üzerine 1 ekle :D 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Üyecanlara nasihat veriyorum 0 0 Yorumla
bitterimo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Müzik dinliyorum 0 2 Yorumla bitterimo +1 yıl https://youtu.be/I9ANXU7nHT4 Yorumla malarma +1 yıl Süper Yorumla
Kahve-Saadeti Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Uzanıyorum haber falan 0 1 Yorumla malarma +1 yıl Ne haberi Yorumla
arslamsefaa Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bende sıkıldım sohbet edicek kimse yok ya 0 1 Yorumla malarma +1 yıl Edelim Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Naptinda yoruldun 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Takılıyorum 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bende sıkıldım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uzanıyorum: ) 0 5 Yorumla malarma +1 yıl Bende ☹️☹️keşke masaj yapsan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ellerim çok kemikli iyi gelir mi: ) Yorumla malarma +1 yıl At bakim eline Yorumla malarma +1 yıl Takip edince nasıl atıcan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani? Yorumla
Eda___1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl ağlıyorum😂 1 2 Yorumla malarma +1 yıl Niye kız Yorumla Eda___1 +1 yıl sevgilimle tartıştık 😂 Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. sıkılmaca 0 0 Yorumla
Yenigeldimben1 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Neden naptnki 0 3 Yorumla malarma +1 yıl Hemşireyim çalışıyom Yorumla Yenigeldimben1 +1 yıl Hm ksmu mu ozelmi Yorumla malarma +1 yıl Özel Yorumla
Sananebe34 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Sikildim bende 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Sananebe34 +1 yıl Ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Yıkılmadım ayaktayım 🙂Kızlar Bir Adım Öne
Yoruldum uzandım şimdi gel masaj yap 😁😁
Naptinda yoruldun o kadar
Sen yap 😔😔😔çLıştım
Sen millete laf yetiştirmekten bana zaman ayirmazsin 😅😁 güncellemede fircada atmış nerden bilelim ne iş yaptığını ama haksızlık yapma bee 😅
Tamm Uzan hadi neren ağrıyor masaj yapicam 😀😋
Günün yorgunluğu ve stresini KS'ye vakit ayırarak atıyorum. Huzur...
Şimdi yorgunluğa iyi gelen seni böyle yumuşacık yapacak formül geliyor😊
Çalışmayan insan yorulmaz derler doğru. Hiç yorulmadım. Uykum da gelmiyor. Kahve koydum gel istersen...
Bende sıkıldım boş boş uyku yok takılıyorum sen ne yapıyorsun
Gel sohbet edelimmm
Gel sohbete birde güzel Bi masaj yapayım sana
Balkondayım hava alıyorum o kadar güzel ki🥳
Balkonda sanaldye falan var mı
Kahve mi getiriyorsun yoksa😄
🤣🤣yok kuzum otur sigara iç diycektim
Yok ben kullanmıyore😂
Burdan gidiyorum sıkıcı gelmeye başladı 😒
Osura osura G. O. R. A. izliyorum, keyifli gayet…
😡😡😡😡
Kızılacak ne yapmış olabilirim mk…
Kes ya🤣🤣🤣
Çatı da geziyorum kedi arıyorum, sen?
Kedi mi napcan kediyi
Kedim çatı da onu arıyordum eve geri girmiş
Ya yerim minnoşu
😊
Sitede soru cevaplıyorum
Sıradan cuma gecesi napalım
Bemnde aynı durum var
Ne yapalım delinin birini bekliyorum