Merhaba arkadaşlar! Bir şey soracaktım. demek ben elti bücüründen çok yazdım konuşmuyorum bunu yazayım ilk. bugün ben banyoda bez yıkıyorum evleri silmeye, bu geldi ben yıkarken bezi attı banyonun içine saygısızca. ben bir türlü bunun altından çıkmak yollarını arıyordum, buldum)) onun attığı beze elimi bile sürmedim, banyoyu deterjanla yıkadım iyice, bez de orada, bez de deterjanlı oldu, sonra bu geldi bezi götürüp yıkayıp gitti, ben de kendim için şarkı söylemeğimdeydim. ama sinirim şöyle geçti. sizce bu yeterli ya daha fazlasını hak ediyordu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İyi yapmışsın kendi bıraktığı pisliği kendi temizlemiş sen eltiden çekiyor ben gorumceden 😂😂🤣
Benim çektiğimi mi düşünüyorsunuz?
görümce nedemek
kendin yazmissin intilam almak icin brkledigini
Son yazını anlamadım ne demek istiyorsun
intikam alcam demissinya
He cekmiyon iyi anlasiyon yani eltinle 😂
Eee?
O kimki onun cevabını vermeseydim içime atsaydım çekiyor olacaktım o çeksin
Aynen
Sence almış mı cevabı? ogf ya o kimki ben onu takıyorum
bizi bile dövecen bu ne celal
bence almis cevabini
Yok ya ne Celal biraz sinirliyim de o yüzden
Kendi bkunda bogulsun pis karı aynı evdemi yaziyonuz eltinle
Biraz seviyeli olamaz mısın soruyu soran gayet seviyeli Sen neden seviyeyi bozuyorsun
Ben eltisine diyorum sen karışma hem sen kimsin burada kız kıza konuşurken aramıza giriyorsun?
Ya muhabbet edeceksen Mide bulandırma ya gerek yok
Burada herkes yazabiliyor Ben sadece sana insan ol dedim Seviyeni yeni bozma dedim
Ayrıca kime dediğin bir önemi yok Sadece buradaki seviyeyi bozma dedim
Evet aynı evde yaşıyoruz pardon arkadaşım da o kız bu kızın dediklerini hak ediyor ama
mesele hak etmesi değil sadece mide bulandırmaya gerek yok
Tamam kapatalım kavgayı
Tamam dediğin gibi olsun simdi konuşmuyor musun onunla
Aynı evde yaşayıp küs olmak zor bir şey
Bana bir kişi söyledi ki seni zavallı gibi görüyor o yüzden öyle davranmış, sizce öyle mi görünüyor? benden küçük
dis geçirebileceğini düşünmüş
Bu her yerde böyle pasif olursan çok sıkıntı çekersin
Ağırlığını koyma Aslında bence şöyle ölçülü hareket etme çok samimi olmamak çok kaale almamak
Seni zavallı gibi göremez ezdirtme kendini onun istediği şeyleri yapma
Ben miyim pasif?
Zavallı gibi göremez de, ezdirmek mi?
Pasiflikten kastım davranışında ona cesaret vermişsin ondan dolayı bu şekilde davranıyor Yoksa diğer türlü davranamaz zaten
Bir insan gerçekten kızdırmak istiyorsan o insanı yok sayacaksın çıldırtmak istiyorsan yok sayacaksın kafamda yeri dinmeyecek ona da değer vermeyeceksin
Gözlerin içine bakmayacaksın üstü kapalı cevap vereceksin yetiştireceksin onunla vakit geçirmeye ceksin
Yoksa diğer türlü kavga çekişme bu her zaman bir yakınlık doğurur Aynı zamanda da bir çatışma doğurur yorar seni
Farkına varmadan her zaman beyninde yer edenir
Yine Farkına varmadan her zaman onun açığını ararsın o da senin bu sadece huzursuzluk verir
Uzak dursan görmemezlikten gel Sen duymamazlıktan gel sen Yeri geldiği zaman da lafını versen bitti
Nasıl davranmışım ki? elimi bile sürmedim ve banyoyu da o bez orada kala kala temizledim kendi gelib yıkadı götürdü Ordan. burada nasıl başka davranış olmalı ki?+ben de sabunlu parçayı attım banyoya. bence bu yaptığım yok saymak zaten
Diğer türlü Az önce bayanın yaptığı gibi sevgiye düşer küfür edersin hakaret edersin ortalık gerilir o sana küfür eder değersiz olursun hoş olmaz kavgacı bir tip olursunuz yıpranırsın
Görmezlikten geldiğim için beni delirtmek istiyor zaten ben de sinirlenip karşılık veriyorum
Bilinçli olarak onunla uğraşma İşine bak Boş ver görme oraya bez attı hiç ilgilenme öyle bir şey yokmuş gibi kabul et bunu daha çok çıldırtır
Sana bir şey söylediği zaman cevabını ver
Bütün uğraşın o olursa olmaz
Sen onu yola getireceksin bu belli
Nasil yani
selam baristinmi naptin
Ne barışması
kavgaya devam yani
Kuyruğumu basana haddini bildirmeye devam
Özür dilerim ben senden psikoloji destek istiyordum çok sağol Namaza başlayacağıma katkın oldu. ama ben erkeklerle konuşmuyorum teşekkür ederim
bos isle ugrasmayin