Bu istenerek olabilecek bir şey değil, bilgi, araştırma kültür ve cesaret ister, ömrün boyunca tüm hücrelerine kadar işlemiş din olgusundan herkes kurtulamaz
İstemem abi öldükten sonra huri görmek varken neden yok olmak istiyim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Din diye bir şey yok zaten. İnsan uydurması tüm dinler. İslamiyet arap emperyalizminin ürünüdür bana göre. Din adı altında araplaştırma projesidir. İyiki hiçbir dine inanmıyorum. Bir dine de inanırsam atalarımın dini tengriciliğe inanırım. Şu an deistim
@AltınDeğerindeErkek tamam çok zeki kardeşim biz siz zekisiniz zaten sadece komik 😄 bu laflara sinir olucagimi düşünüyor san yanılıyorsun hayat senin neyeni inanıyorsan öyle devam
ya ben peygambersem ve bana inanmazsan cehennemde yanarsan? %50 şans var ya benim her söylediğime yüzde yüz doğru de ve bana itaat et ya da cehennemde yan
Ama tanrıya inan Müslüman olan mantıken kötü biri olsada imanlı ölürse elinde sonunda cennetle mujdelenecek eğer tovbehaşa ateistler haklıysa yok olacak sen hangi riski alırdın:)
Boş yapıyorsun hiçbir delilin yok peki hz muhamedin bu işten ne çıkarı vardı öyle birsey olsaydı kendisini tanrılastırırdı tovbe kendine çıkar sunardı zengin yaşam sürerdi sonuçta güç elinde
Bu kadar düzenli nasıl olabilir dunya dışı erkeğe göre yani atomun birleşe birleşe bunları yaptığına inanan amdawarsın sen cahilsin gerçekten beni bilgide ezemezsin bilginin sustuğu yerde son sözü şiddet söyler ondada sanmam islami fobi alçak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bu istenerek olabilecek bir şey değil, bilgi, araştırma kültür ve cesaret ister, ömrün boyunca tüm hücrelerine kadar işlemiş din olgusundan herkes kurtulamaz
Deist sayılırım fakat ateistlere hiçbir zaman anlam veremedim şahsen.
Teşekkür ederim. Elhamdülillah Müslümanım. Müslüman kalmayı seçtim.
İstemem abi öldükten sonra huri görmek varken
neden yok olmak istiyim
Din diye bir şey yok zaten. İnsan uydurması tüm dinler. İslamiyet arap emperyalizminin ürünüdür bana göre. Din adı altında araplaştırma projesidir. İyiki hiçbir dine inanmıyorum. Bir dine de inanırsam atalarımın dini tengriciliğe inanırım. Şu an deistim
Hayır Teşekkür ederim kalsın Ben memnunum dinimden 😁😁
Hayır. Elhamdülillah Müslümanım.
Neden isitiyim mantıklı bı tane bişi şöyle
kanıtsız şeylere körü körüne %100 doğru demeyecek bir karaktere sahip olan insan kolayca kandırılabilir
@AltınDeğerindeErkek beni kandıramaz
kandırmışlar işte
@AltınDeğerindeErkek ilerde anlarsın nedesem boş çünkü
ilerde derken ne zaman mesela? ve sen nasıl anladın?
@AltınDeğerindeErkek senle tartışmaya girmicem senin düşündüğün şey neyse ona devam et dostum
@AltınDeğerindeErkek tamam çok zeki kardeşim biz siz zekisiniz zaten sadece komik 😄 bu laflara sinir olucagimi düşünüyor san yanılıyorsun hayat senin neyeni inanıyorsan öyle devam
@AltınDeğerindeErkek komedi filmi gibisin hayatımdan 10 dk çaldin mk sığırı hadi ordan git
Kanka neden boyle bir soru ateist olmayı cool havalı birseymi sanıyorsun
Kanka mantıken bilene ateist olanlar gerçekten iQ seviyesinin ileri olduğunu düşünmüyorum
kanıtsız şeylere %100 doğru diye inanacak kadar aptal değiller ateistler
2 türküde kaybediyor ateist olan %50 yok olacak %50 ebedi cehennemlik :)
ya ben peygambersem ve bana inanmazsan cehennemde yanarsan? %50 şans var ya benim her söylediğime yüzde yüz doğru de ve bana itaat et ya da cehennemde yan
Ama tanrıya inan Müslüman olan mantıken kötü biri olsada imanlı ölürse elinde sonunda cennetle mujdelenecek eğer tovbehaşa ateistler haklıysa yok olacak sen hangi riski alırdın:)
Gerçekten saçmaladın sen gelipte 1400 sene önceden bunları insan eliyle yapması imkansız uydurup senaryo vb sen kaçık olmalısın
Boş yapıyorsun hiçbir delilin yok peki hz muhamedin bu işten ne çıkarı vardı öyle birsey olsaydı kendisini tanrılastırırdı tovbe kendine çıkar sunardı zengin yaşam sürerdi sonuçta güç elinde
Bu kadar düzenli nasıl olabilir dunya dışı erkeğe göre yani atomun birleşe birleşe bunları yaptığına inanan amdawarsın sen cahilsin gerçekten beni bilgide ezemezsin bilginin sustuğu yerde son sözü şiddet söyler ondada sanmam islami fobi alçak
Bu ülkeyi dinsizlestiremeyeceksiniz benim gibi milyonlar var bu yolda kellesini koyacak bedel ödemeniz lazım şimdi kaybol
Hakaret etme ve seni ne geriyor insanların insancı özgürlük laiklik var
Birgun bu laflarının bedelini ödeyeceksin
Seni inancından ötürü zorbalık yapan var mı
Senin o orocbvxbsbuuuu annesnnii altımda eritim pasfiiffff bacım evlsjdiiiid
Sen inancına göre yok olmaya hazırlan hahahhaha aptal bacım evaldii
Bedelini ödeyecen elinde sonunda
Tüm gün evinde boş boş oturup millete salça ol ezik
Büyük ihtimale 30 kg zatgana itin tekisin
amerika rusya üstünüze atlıyor bütün islam ülkelerinin anası sikiliyor ohh
Asosyal it seni bu dünyadada hisbiryere varamayacaksın pafiisiiff seni
Bilgin zekan bitince hakarete sarıyorsun
Fotoda snin gibi oc
Eziksin ezik
Yok olmaya hazırlan ezik asosyal
Hahahahhaha tam andawarsın
İstesem zaten olurdum mk
10 Yıldır öyleyim bir kere bile pişman olmadım.
ben başkanı olmak istiyorum.
hayır istemem
Istemem
boşa yaşamak.
Fark etmez
Yok istemem
Ateistim zaten.
Evet knk sen peki
Neden istiyim