Arkadaşlar sizce ne yaapaayım?

Selamın Aleyküm arkadaşlar. Benim Anne tarafı akrabalarla biraz sorunlarımız var Annemin de öyle Kendi ailesiyle biraz sorunları, sıkıntıları var. İşte Dayı teyze ve dede sevgisini istiyorum. Dayım ALLAH'A çok şükürler hamd olsun bana sevgi gösteriyor küçüklükten beridir. Ama bir olay oldu benle ilgili değil büyüklerle ilgili bir şey işte o olaydan sonradır dayımla artık görüşemiyoruz sadece yolda veya bir yerde karşılaştığımızda konuşuyoruz. Bende çok üzülüyorum. Dayıma içimi döktüm. Bana dedi sonra iş yerime gel konuşuruz diye. Babamla dayımda zaten pek araları iyi değil yani kavga etmiyorlar ALLAH'A çok şükürler hamd olsun ama işte Annemle dayımın arası iyi değil. Ben babama söylesem dayımın yanına gidebilir miyim beni iş yerine çağırdı izin vermezse eğer ne yapayım? Bide babama durumu nasıl anlatayım? Ya derse niye mesaj çektin diye korkuyorum tepki verir diye. Ama gerçektende çok ihtiyacım vardı dayıma içimi dökmek istedim hem teyze hem dede hem de dayımla ilgili şeyleri dayıma söyleyip, içimi döktüm. Babam eğer derse gitme izin vermiyorum ben ne yapayım sizce arkadaşlarr?
Arkadaşlar sizce ne yaapaayım?