Net halk diyorum, bu halk yaşlısından, gencine, Z kuşağı dahil bencildir , hala sorularda sevgili ya da se, KS soruları ne kadar yaygın fark ettiniz mi? Yani toplumda birinci ikinci sırada sorunlar sevgili soruları ya da sexks soruları, yani şu anda dışarda bir çok evsiz belki dondu öldü ama bunu umursamak yerine sevgili sorunlarını daha çok önemseyen bir toplumda ekonomi ne kadar düzelir? Cevap düzelmez umrunuzda değil çünkü, bunu Avrupada göremezsiniz, çünkü duyarlılar, daha Milli değerlere sahipler, sadece kendimizi kandırıyoruz bize dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı aslında kendi insanını hor gören bir yapıya sahibiz insan ayıran bir toplumuz, kızlar Avrupalı erkekleri sever erkekler Ukraynalı mesala ya da bu toplum zengin fakir ayrımı yapar sonra halkın kendisi böyle olduğu için fakir olur kaçtıkça, oysa kimseyi hor görmese bu halk el ele verip kalkınabilirdi, bi şair ne demiş neyden kaçarsan ona tutulursun halkımız egoist olduğu için şu an yerlerde sürünüyo yönetimi sizler istemeden seçtiniz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her sey halkımızın cahilliği ile alakalı biz bu yönetimi sonuna kadar hak ediyoruz çünkü biz seçiyoruz.
Yönetimdekilerde halktan çıktı. Sebep kültürel yapı
yönetimden çok cahil ve içine kapanmış halk bence reis
Pek sanmiyorum işine geldiği konularda baya kurnaz bir halk bizimkisi
makarna ve kömür geliyo eleşe reis halkımız beleşçi
buna cehaleti de örnek verelim
Aynen bu konuda haklısın İşte buna da küçük su kurnazlığı deniliyo cahil olduğuna katılıyorum ama iki yüzlülük ve keyfe düşkün olmak çok zaten o yüzden anlık keyfe bir ömürlerini feda edip şikayet ediyorlar
geleceğimizi çaldılar reis zaten daha ne kadar hasar verebilir hain köpekler
Çaldıysa bu halk çaldı kardeşim başkanlık sistemine evet diyince fişi kendi kendine çektiler kimse zorlamadı değil mi sonucunuda katlanıyoruz hep beraber
ben koyu ülkücüyüm reis ama mhpye kesinlikle oy vermem zaten iktidardaki adamı hiç sevmiyorum tam bir dönek
Bu işler zor çözülür kardeşim 20 yıl daha çözülmez halk olarak magazini dizileri sevgili bilmem neyleri acil bırakıp eğitime ekonomiyle ilgili eğitim almaları lazım anca o zaman çözülür
görmüyor musun reis daha 2 gün önce 2 polis şehit oldu 40 saniye kahraman oldular vallaha muhalefeti de sevmiyorum hepsi çıkarcı temizkan genç ve dinamik bir insan lazım ülkemize
Hepsi aynı partilerin hepsi maaşı için orada Milletvekili olarak devam ediyo, ayrıca 35 yaş üstü oy kullanımı yasak olması lazım
bence en az lise mezunu olması lazım
Lise zaten şart olmalı bencede
Müslümanım diyorlar İslamın İlk Şartı Oku aradan Rabbinin Adıyla oku değil mi bu insanlar gerçekten aşağılık
İşte sorun burada olayın pek İslamla alakası yok devlet yönetiminin temelleri daha bizde daha önceden atılmış
baştaki sinsi mahluk insaları dinle kandırıyor ve medya satılık olduğu için insanlar bunun farkına varamıyor benim düşüncem ordunun bu duruma el atamsı lazım yeni bir darbe olursa şaşırmam 15 Temmuz bir oyundu
Ordunun el atması daha kötü Orduyu gözünde fazla büyütüyosun 60. 80 darbeler hiç bir şey kazandırmadı ya da sol parti ya da islamı savunanlar da işe yaramadı sorun başka nedeni eğitimsizlik
cehalet yüksek bu doğru ama sonuç olarak bu iktidar bizi dünyadaki ilişkilerimizde de küçük düşürüyoer
,
İstese halk şu anda değiştirebilir ama yapmadığına göre hala zorda tam olarak değiller az daha çekmeleri ders almaları lazım bence
erken seçim olmamalı bencede bu adamın tekrar aday omasını istemiyorum