Arkadaşlar toplumumuzda ciddi bir şiddet söz konusu gerek kadına gerek çocuğa bunu yapan mağara insanlarıyla aynı toplumdayız sizin aklınızda hukukî veya toplumsal bir çözüm var mı? Nelerdir?
Bunun üzerine bende çok üzün süre düşündüm, mutlak barış diye bir şey var mı diye, bir süre sonra toplumla değil kendimle ilgilenmeye başladım, huzur diye bir şey varsa kendim için elde edeceğim ve dünya ateşler içerisinde yanarken bir kuzu pirzola gömebilirim.
Şiddete meyilli insanlardan uzak durarak, insanları tanımak zordur bazıları ilk tanışmada belli eder kendini bazıları da içindeki kişiliğini saklar işte bunlar en tehlikeli olanları ama bi yerde kendini açık ediyorlar Şiddet uygulama size zarar verme ihtimalini anladığınız an ondan uzaklaşın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adalet olmalı, hukuk olmalı, bir suç işleniyorsa cezası da olmalı, ve bu cezanın hiçbir nedenle indirimi olmamalı! Cezalar da caydırıcı olmalı.
Bazı şeylere yaş gözüyle bakmayı ne zaman çözeceksiniz normalde egolu değilimdir ama bazı yaşlara gelmiş bir çok insandan çok daha büyük bir görüşe sahibim