PSİKOLOJİK ÇÖKÜŞTEYİM?

Merhaba arkadaşlar ben 27 yaşında çalışan yeni evli bir kadınım iyi bir işim var ama psikolojimin iyi olduğu söylenemez annem ben doğarken ölmüş babam evlenmedi babaannem büyüttü beni babam üzüntüsünden hep alkol alırdı babaannemle hep kavga ederlerdi babaannem beni de alıp halamlarda yaşamaya başladık 3 halam var üçünde de yaşadık ama ben bu süreçte çok yıprandım çocukluktan beri halamlarda kaldım hep sığıntı gibi ordan oraya savruldum üniversite sınavından 1 ay önce hayatımdaki en önemli kişiyi babaannemi kaybettim aynı sene üniversiteyi kazanıp okudum bitirdim mesleğimi elime aldım devlet kurumunda çalışmaya başladım ve ilk işim babamın evine geçmek oldu babamın evine eşyalar aldım geçtim ama babam tek yaşamaya alışmış rahatını bozdum alkol alıyordu arada bir ben istemiyordum tartışıyorduk o süreçte eşimle tanıştım evlendik arada bir anlaşmazlıklar olsa da geçinip gidiyoruz ama sorun şu hiçbir yerde mutlu olamıyorum halamlarda mutlu olamadım sığıntı hissettim babamın evine geçtim mutlu olamadım tek yaşamaya alışmış evleneyim dedim mutlu muyum bilmiyorum şöyle de bir şey var annem olmadığı için parçalanmış ailede büyüdüğüm için kendi evliliğimi nasıl yürütürüm bilmiyorum çok bocalıyorum bir yanım aile olmak istiyor bir yanım tek yaşayıp kafa dinlemek bunca yılın yorgunluğunu atmak neyse içimi döktüm okuduğunuz için teşekkür ederim şimdiden
PSİKOLOJİK ÇÖKÜŞTEYİM?