Ya da TikTok üzerinden bir yerlerini açıp bağış toplayanlar...
Benim nedense midem bulanıyor tiksiniyorum lan resmen 😅
Evet düşüncenizi alayım...
Benim nedense midem bulanıyor tiksiniyorum lan resmen 😅
Evet düşüncenizi alayım...
Takip ettiğim yok bu tarz şeyleri ama sıkça duyuyorum. Genel düz mantık yorumlarsam. Neden olduğu önemli? Belki lüks hayat istiyor olabilir bu davranış bu türde hoş değil ama yargılamak bana düşmez elbette.
Gerçekten paraya ihtiyacı varsa okul giderleri harçlık, geçim sıkıntısı, ameliyat tedavi parası, kira fatura parası gibi. Bu yola başvurması uygun olmasa da son çare bunu görmüştür, sorun şu asıl kızın bunu yapmak zorunda kalması asıl utanç vericidir ülke adına toplum adına. Yardım eli uzatılsa veya ülke ekonomisi iyi olsa. Bu denli zorluğa kalmasa bu yolu seçeceklerini sanmam sonuçta ödeme sıkıntısı yaşamıyor deriz. Aslında Müslüman bir ülke diye geçiyoruz ama toplum ve yönetim kesinlikle utanç verici. Dini açıdan bakma dışında tarafsız bakarsak çevremizde bu denli zorda olan varsa biz bunu görmezden geliyorsa farkında değil bu bizimde ayıbımızdır. Örnek bağış yapan kişiler kız bu yola bulaşmadan önce parayı verseler aslında sevaba girerler insani olarak yardım etmiş olurlardı. Ama insanların çoğu zevkleri ve egosu peşinde olduğu için umursamaz davranıyor.
sadece kadınlar yapmıyor erkeklerde yapıyor. Hayatta başka bir başarıları olmadığı için böyle saçma şeyler yapıyorlar. Namus yoksunu herkes mide bulandırıcı
Erkek olanları nedense beş kat daha mide bulandırıcı
O şekilde yapanlar da var ha şaşırdım
Cevap
1Cevap
Yapanların kendisine saygısı yok kesinlikle ancak talep varsa arz vardır düşüncesi yüzünden %100 haksız da sayılmazlar.
Mesele haklılık değil bence çok ezikçe ya da düşükçe bir hareket hani sokaktaki dilencilerden bile daha acınası geliyor bana
Kendini satılık mal gibi sunan mallar olduğunu düşünüyorum. Bir de bunları izleyen kesim var onların da bir beyni olduğunu düşünmüyorum.
İzleyenler daha iğrenç sanki
Evet bence de
Ünlüler de kullanıyormuş
Zaten ünlü olmalarının nedeni bu
Bazı insanlar paranın kölesidir bazıları da paranın efendisi...
Bu dediğin tipler ilk sınıf ben ikinci olmaya çalışıyorum
Bazi insanlar para için çalışır (çoğu) bazıları ise bir amaç uğruna çalışır para yanında zaten gelir onu anlatmaya çalışıyorum
Basitler
Evet
Hicbisii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?