Aile & Toplum Bu gece kara kara düşündüğünüz bir şey var mı? Normal483 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben oturdum, bu kış ne zaman bitecek ve ne zaman ilkbahar/yaz gelecek diye düşünüyorum. Bu gece kara kara düşündüğünüz bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_Zuen_ Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl Al işte :d düşünecekler listesine bir yenisi daha eklendi. 0 0 Yorumla
Orangutan4 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İlkbahara girdik sayılır zaten daha neyini düşünüyorsun 0 0 Yorumla
Figog Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Nerde yaşıyorsun bahar geldi 0 0 Yorumla
efkanefe Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok hersey olmaması gerektigi gibi zaten 1 0 Yorumla
Eddaone Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Neden sevilmiyorum düşünüyorum su an 2 6 Yorumla arslansefa +1 yıl Aga bee Yorumla Eddaone +1 yıl @arslansefa ne oldu Yorumla arslansefa +1 yıl Sevmiyolarmi seni Yorumla Eddaone +1 yıl @arslansefa maalesef Yorumla arslansefa +1 yıl Neden Yorumla Eddaone +1 yıl @arslansefa bilmem Yorumla
SonModelUye Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı. düşünmüyorum artık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Al işte :d düşünecekler listesine bir yenisi daha eklendi.
İlkbahara girdik sayılır zaten daha neyini düşünüyorsun
Işle alakalı bir düşünce vardı
Nerde yaşıyorsun bahar geldi
Gece gece neden sakız çiğniyorum 😂
Yok hersey olmaması gerektigi gibi zaten
Zamlar, savaş, ekonomi. Kısaca her şey
Neden sevilmiyorum düşünüyorum su an
Aga bee
@arslansefa ne oldu
Sevmiyolarmi seni
@arslansefa maalesef
Neden