Erkeğinden kadınına kadar herkes bana bakıyor. hani tipimde bir tuhaflık yok. Kendimi yakışıklı da sanmıyorum yani benim kendime bakış açım böyle kendimi çirkin buluyorum. Her neyse konuya dönelim neden çevremdeki herkes sürekli bana bakıyor tanımadığım kişiler de dahil Nedennnnnnnnnnnnn?
Yolda yürürken büyüğünden küçüğüne , yaslisindan gencine , kadınından erkeğine hepsii yol boyu gözünün içine bakıyor demi bir süre sonra arkasını dönüp bakmaları falan aynı şeyi yaşıyorum ve aşırı rahatsız edici bir durum
10. Hastalarında görülen diğer şizofreni belirtileri ise şunlardır:
11. Zamanının çoğunu tek başına yalnız geçirmek.
12. Düşünceler arasındaki bağlantılar ilgisizdir ve kelime uydurmalar görülür.
13. Hezeyanlar, sanrılar, düzensiz acayiplikler ortaya çıkar.
14. İdrak bozuklukları şizofrenide sıklıkla görülmektedir. Basit olarak birtakım gürültüler, karmaşık ses ya da müzik sesleri duyulabilir.
15. Hasta olduklarını kabul etmezler, sıklıkla diğer insanların hareketlerini kötü niyetli olarak, onlara atfederek kendilerini onların yerine koyarlar.
Noldu ayı mı oynuyo derim ne bakıyon derim :) belki dikkat çekiyosun iyi bir sebeple madem o kadar rahatsız oluyon sende söyle ne bakıyonuz kardeşim de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yolda yürürken büyüğünden küçüğüne , yaslisindan gencine , kadınından erkeğine hepsii yol boyu gözünün içine bakıyor demi bir süre sonra arkasını dönüp bakmaları falan aynı şeyi yaşıyorum ve aşırı rahatsız edici bir durum
Aynnnnnnnnnnn😢
Takma falan diycem de bende aynı durumdayım hani elimde yüzümde bişy de yok ama ister istemez insan tuhaf oluyor aliscaz artık
Ben bir tek bende oluyor sanıyordum
Yalnız değilsin :')
Aga yorumda biri şizofrensin diyor gerçekten öyle miyiz 😳
Hayır yaaa ama oladabiliriz😅🤷🏻♀️
Knk şizofreni belirtilerine bakıp geliyom hemen
Bak 😂 olsam da umrumda değil aslında dkfhdjf
1. Sosyal davranışlarda bozukluk
2. Kişisel hijyenik bakımı ihmal etme
3. Arkadaş ve sosyal çevresizden uzaklaşma
4. Aşırı tepkiler verme
5. Depresyon
6. Çok fazla uyuma veya tam tersine uykusuzluk
7. Eleştiriye tahammül edememe
8. Unutkanlık ve aşırı dalgınlık
9. Duyguların ifadesinde zorluk
10. Hastalarında görülen diğer şizofreni belirtileri ise şunlardır:
11. Zamanının çoğunu tek başına yalnız geçirmek.
12. Düşünceler arasındaki bağlantılar ilgisizdir ve kelime uydurmalar görülür.
13. Hezeyanlar, sanrılar, düzensiz acayiplikler ortaya çıkar.
14. İdrak bozuklukları şizofrenide sıklıkla görülmektedir. Basit olarak birtakım gürültüler, karmaşık ses ya da müzik sesleri duyulabilir.
15. Hasta olduklarını kabul etmezler, sıklıkla diğer insanların hareketlerini kötü niyetli olarak, onlara atfederek kendilerini onların yerine koyarlar.
2 hariç hepsi var ?😂
Şaka bir yana korkmaya başladım
Onlar bizden korksun cidden hiç umrumda değil dmcnbx
Diyorlar garip garip sesler duymalar felan ben garip garip sesler duymuyorum of kafam karıştı
Takma bu kadar öyle olsan nolcak boş ver 😂
Çok güzel teselli ediyorsun bro
Tabi ki 😂
Bu psikolojik bozuklukta olabilir 🙄
Nasıl yağni
Ya aşırı yakışıklısın ya da şizofrensin kanka
Aşırı yakışıklı da değilim şizofrenide değilim
Bunu onlara sorun bence
Gözlerime dikkatli dikkatli bakıyorlar
giyim kuşam ile ilgili olabilir?
Giyimimde bir şey yok yani olsa tanıdığım kişiler söylerdi bana
Baksinlsr nolcak
Herkes sana sürekli bakarsa ne yaparsın rahatsız olmazmısın birde gözlerinin içine dikkatli dikkatli baksalar
Noldu ayı mı oynuyo derim ne bakıyon derim :) belki dikkat çekiyosun iyi bir sebeple madem o kadar rahatsız oluyon sende söyle ne bakıyonuz kardeşim de
Agam bu seferde kavga çıkartır lar
Kanka psikolojik bir durum olmasin ya niye herkes baksın
Arkadaşım da bir kaç kez fark etti neden bakıyorlar sana sürekli dedi
Göz neden var sence bakmak için demi