Arkadaşlar Tanımadığım Bir Ruh Hastası Tarafından Saldırıya Uğradım? Böyle Birini Nasıl Tahliye Edebiliyorlar? Sizce Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar Cumartesi günü arkadaşlarla kütüphaneye ders çalışmaya gitmiştik. Akşam saat 19:30 gibi otobüsle mahalleye geldim evime doğru yürümeye başladım. Arkamda siyah montlu, kapişonlu o psikopatı gördüm ama sıradan bir insan diye düşündüm kendisini ne tanımıyorum ne bilmiyorum Apartmana girdim arkamdan kapıyı birisi tuttu baktım bu "Hanımefendi bakar mısınız?" Dedi. Bende bir şey soracak diye düşündüm "Buyrun" dedim. Tam o sırada cebinden bıçak çıkarttı ve üstüme saldırdı. O an.. Gerçekten çok korkunçtu. Neye uğradığımı bilemedim. Çığlık atınca kaçtı gitti. Yaralandığımı boynumdan kanlar akınca fark ettim. Sol elim ve sağ kolumdan da darbe aldım. Çığlıklarıma annem ablam ve komşular yetişti. Annem Çocuk doktoru olduğu için ilk müdahaleyi yaptı ardından gelen ambulansla hastaneye kaldırıldım. Hastanede ilk müdahale yapılmasa boynundaki kesikten kan kaybından ölebilecegimi söylediler, annene dua et dediler. Gerçekten inanılır gibi değil. Adamın maddeden, zorla alı koymadan ve yaralamadan 10 tane sabıkası varmış ve 2 ay önce tahliye edilmiş böyle bir psikopatı nasıl serbest bırakabiliyorlar? Ki ben şahsı tanımıyorum bile.. Yazıklar olsun. şu an yakalayıp tutukladılar Onu serbest bırakanlardan da şikayetçi olucam Sizce hak ettiği cezayı alır mı?
Arkadaşlar Tanımadığım Bir Ruh Hastası Tarafından Saldırıya Uğradım? Böyle Birini Nasıl Tahliye Edebiliyorlar? Sizce Ne Yapmalıyım?