Bu zamana kadar hep hayırlı bir evlat olmaya çalıştım. Ailemi üzecek tek bir şey yapmadım. Ne gece hayatım var , ne sigaram vardır ne alkolüm var ağzıma bile sürmedim. Benim temizlik takıntım var arkadaşlar. Durmadan elimi yıkıyorum. Gusül abdesti alırken 40 50 dakika da alıyorum yıllardır. Elimde değil bende isterim 10 dakikada almak ama yapamıyorum. O sırada annem söyleniyor tabiki. Söyleme tarzının ben hiç bir zaman pozitif yönde oldugunu hissedemedim. Yok su parası bu kadar geldi yok haram israf. Tamam israf konusunda çok haklı ama kendi evimin içinde rahat değilim ben. Bir insan evinin içinde elini yıkamaya giderken annesinin durmadan bir şey söyleyecegini bekleyerek bir hayat yaşar mı sizce? Az öncede kardeşin evlencek yaşa geldi sen daha evlenemedin anca elini yıka bir cümle kullandı bende sinirlendim. Tamam belki şakasına söyledi ama benim bu su muhabbeeti iyice psikolojimi zedeledi. Ben evimde rahat yaşamak istiyorum sadece. Durmadan benim üzerimden örnekler verilmesinden , evimde istediğim hareketi yaparken arkamdan gözetlenmek istemiyorum. Ben asla kötü biri değilim. Bir karıncayı bile incitsem ondan helallik alacak kadar merhametli bir insanım. Ama bu hastalıgıma bir çözüm bulamıyorum elimde değil. Annem de böyle yapınca hem vesvesem hem de annemin söyledigi cümleler aklıma içimee yer edip kendimi rrahatsız hissediyorum. Ne yapsam bilmiyorum artık? Annemin söyledigi benim iyiligim için biliyorum ama keşke şu an benim içimdeki duyguyu hissedebilse nelerle ugraştıgımı. Karşısına alsa çok samimi bir şekilde dikkate alsa beni dese ki bu bir hastalık bir çzöüm yolu bulalım ben sana karışmayacagım sende zaman ile bu hastalıgını yen dese güzel olur ama işte her şey üst üste geliyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Annene kırıldığını bunu isteyerek yapmadığını destek beklediğini ve gerekirse psikolojik destek alacağını söylemelisin.
Psikolojik destek almak lazım kesinlikle çok haklısın.
Benim küçük kardeşim de 6 yaşında , titizlik doku hassaiyeti vardı mesela. Yani çorapsız durmaz eli kirlenecekse yemez başkasına yedir der hamur sulu boya gibi şeyleri kirden dolayı sevmez vs vs bunlar birer sorun büyük ihtimal seninki de çocukluktan gelen bir şeydir ayrıca şeytan dandir bu vesvese durumu bence hem dini bir hocaya danışıp hem de psikologa giderek destek almalisin annen uslubunda tabiki yanlış ama bunu bir an önce cozmelisin
Annemi çok seviyorum arkadaş gibiyim hep şakalışırız ama bu olay da çok doluyum. Ben askerden sonra böyle oldum kardeşim inşallah düzelirim zaman ile.
şu an bu konuya çok girmek istemiyorum ama musallat yaşıyor olabilirsin bence sen bir imama hocaya git ciddiyim
Tamam kardeşim bir imama sorayım ben en güzeli bu Allah razı olsun Teşekkür ederim
Rica ederim Umarım şifanı bulursun
İnşAllah
Anneni sen al karşına konuş. Bazen ailemiz bizim kadar bazı şeyleri dusunemeyebiliyor. Bunun çözümünü de bulmalısın çünkü ileride biriyle hayatini birlestirdiginde sorun olabilir. Insanın her türlü hali olur cunku
Haklısın kardeşim. Benim denemem lazım sanırım konuşmayı.
Yani ailelerimiz inanın ki çocuk psikolojisinden anlamıyor. Benim babamda bir seyi bize lak diye söyler iletişim eksikliği var.
1. ilkokul mezunu küçümsemek icin demiyorum ama kaliteli konuşmayı bilen insanlanlarla ayni ortama görmemiş
2. anne babadan görmemiş
Olaya böyle bak. Hepimizin eksiği var bakalim sen dene
Tabiki de sende haklısın. Ama ben çok doldum kardeşim cidden içimde bir sıkkınlık var zaten vesvese ile ilgili ve bana evde yardım edecek kimse yok.
Anlıyorum senide anlayan biri olsun istiyorsun içinden geliyor insan durduramaz. boş ver rahat ol duşunu istediğin gibi al. Binbir strese girince daha çok insan bunalıyor şimdi laf söylenecek simsi biri birsey dicek derken kendini geriyorsun ve daha sınırlı oluyosun
Aynen bende bundan bahsediyorum. Bana birinin laf söyleyecegini hissederek yaşamak benigeriyor.
Bak benim annemde her yeri derli toplu ister. Anneannem zatürre oldu hastanede yatıyor. Bir ben bir o kalıyor yanında. Ben KPSS çalışıyorum bir yandan yemek yapıyorum bie yandan evi topluyorum vs. Bana laf edecek diye evden çıkmadan her şeyi tam yapmaya çalışıyorum ve kan ter icinde kalıyorum sebebiyse stresten dolayı. Bu sefer icimde ona karşı bie öfke oluyor. Diyorum neden başka insanlar gibi rahat davranmıyor bugünde böyle olsun başımıza hastalık var diye ama huy yani. Bu arada temizlik takintin ne derece napıyosun
Benimde şu an yaptığım Kpss çalışıp futbol oynamak. Ben gusül abdestini çok uzun süre alıyorum kardeşim. İçimde sıkıntılar oluyor. Gün içinde ellerimi çok yıkıyorum. Dışarıdan gelince hemen başımı yüzümü kollarımı yıkamak zorunda kalıyorum.
yanj cok pardon ama 50 dk boyunca gusül nasil alınıyor ben düşünüyorum 10 dk da bitiyor belki sürmüyor. Doktora gitmenizde fayda var. Bana kardeşim demesinizde olur bu arada 😊😊
Bir an önce doktora gidin. Bende de anksiyete var
Vesvese işte maalesef. Ah bende bir bilsem :(
Dininize cok düşkün biri misiniz
Evet çok düşkünüm.
Allah kolaylık versin doktora gidin hemen
Allah razı olsun inşAllah atlatırım bu durumu
insallah