Anneme ve kız kardeşime bağırdım çok üzdüm onları sizce ne yapmalıyım?

Bu zamana kadar hep hayırlı bir evlat olmaya çalıştım. Ailemi üzecek tek bir şey yapmadım. Ne gece hayatım var , ne sigaram vardır ne alkolüm var ağzıma bile sürmedim. Benim temizlik takıntım var arkadaşlar. Durmadan elimi yıkıyorum. Gusül abdesti alırken 40 50 dakika da alıyorum yıllardır. Elimde değil bende isterim 10 dakikada almak ama yapamıyorum. O sırada annem söyleniyor tabiki. Söyleme tarzının ben hiç bir zaman pozitif yönde oldugunu hissedemedim. Yok su parası bu kadar geldi yok haram israf. Tamam israf konusunda çok haklı ama kendi evimin içinde rahat değilim ben. Bir insan evinin içinde elini yıkamaya giderken annesinin durmadan bir şey söyleyecegini bekleyerek bir hayat yaşar mı sizce? Az öncede kardeşin evlencek yaşa geldi sen daha evlenemedin anca elini yıka bir cümle kullandı bende sinirlendim. Tamam belki şakasına söyledi ama benim bu su muhabbeeti iyice psikolojimi zedeledi. Ben evimde rahat yaşamak istiyorum sadece. Durmadan benim üzerimden örnekler verilmesinden , evimde istediğim hareketi yaparken arkamdan gözetlenmek istemiyorum. Ben asla kötü biri değilim. Bir karıncayı bile incitsem ondan helallik alacak kadar merhametli bir insanım. Ama bu hastalıgıma bir çözüm bulamıyorum elimde değil. Annem de böyle yapınca hem vesvesem hem de annemin söyledigi cümleler aklıma içimee yer edip kendimi rrahatsız hissediyorum. Ne yapsam bilmiyorum artık? Annemin söyledigi benim iyiligim için biliyorum ama keşke şu an benim içimdeki duyguyu hissedebilse nelerle ugraştıgımı. Karşısına alsa çok samimi bir şekilde dikkate alsa beni dese ki bu bir hastalık bir çzöüm yolu bulalım ben sana karışmayacagım sende zaman ile bu hastalıgını yen dese güzel olur ama işte her şey üst üste geliyor.
Anneme ve kız kardeşime bağırdım çok üzdüm onları sizce ne yapmalıyım?