Bu adam kadar yüzsüz biri olabilir mi? Annemle babam dört senedir ayrılar arkadaşlar ve bize nafaka yollamıyor sürekli oyalıyor iki kişiye 700 TL üstelik ne kadar komik bir durum kaç kere adliye yolundan döndük bunun yalancı söz vermeleri yüzünden anneme bir sürü küfür ediyor canımızı sıkıyor işte param yok maaş alamıyorum yollayacağım diyor 4 senedir gerçekten bıktık inanmıyoruz artık annemin de bu duruma gerçekten canı çok sıkılıyor ne yapmamız lazım? Daha nasıl korkutabiliriz parayı yollaması için?
Üzücü bir durum. Baba olduğunu ve sorumluluklarını hatırlaması lazım. Aranıza duvar örebilirsin, ihtiyaçlarını gidermeye tamamen hayatından çıkaracağını söyleyebilirsin. o nafakayı ödemek ile yükümlü zaten eğer ödemez böyle devam ederse hukuki süreci başlatıp duvarı da örersiniz.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnan çok insaflı davranıyoruz sözünde duran biri değil hiç arayıp konuşmak istesek sayıyor sövüyor kapatıyor annesiyle babası da onu savunuyor eğer ki gidersek kendi babasının maaşına da el koyacaklar haberleri yok
Bence son bir kez durumu anlat.. evladını kaybedeceğini söyle, buna değer mi yaptıkların falan diye ona vicdan yaptırmaya çalış. Tekrar sözünde durmazsa adliyenin yolunu tutun
Biz bile umrunda değiliz :) yeri geliyor bana da demediğini bırakmıyor maalesef böyle bir karakter olamaz ya aşırı tuhaf bir insan ve gerçekten yalancı
Ne alakası var be? Peşin hüküm verme olayın arkasını bilmeden annem bunun kredisini ödüyor eğer ki bir maaşı olmasaydı şu an başkasının eline bakacaktık biz
Babanın çektiği kredi normal şartlarda annene kalmaz. Demek ki annenin üstüne çekti ki o ödüyor. Ayrıca gelmişsin bizim için çekilen kredi yazmışsın sonra lafı çeviriyorsun. Bence siz çocuklar hazır yemeye ve birilerinin eline bakmaya alışmışsınız.
Yanlış tabir etmiş olabilirim evet sürekli karılara kızlara yedirdiği için annemin üzerinden çekti yanlış olan da bu ve bunu ispat edemiyoruz delil yok elimizde
Bu siteye girdiğine göre yaşın 18 ya da üstü demektir. O borcu da o adam ödemez artık. Nasıl olsa kendi üstüne değil. Annenden de ayrılmış annene yıkar doğal olarak. Yapmanız gereken sizin de ufak tefek bir işin ucundan tutmaya başlayıp annenize destek olmanız.
Ben destek olsam dahi nereye kadar? Şu an üniversite sınavına çalışıyorum evet 18 yaşındayım ve gerçekten hem çalışıp hem okumak çok zor yazın çalışmak istiyorum ve üniversiteyi okurkende düşünüyorum
Öyle ama küfür kavga dövüş bir yere varamazsınız. Ben açıkçası bu konuları bu yollarla çözebileceğinizi düşünmüyorum. Mecbur iş başa düşüyor. Bir yolunu bulup kendi başınızın çaresine bakmanız lazım
Adam gibi anlatmaya çalışıyoruz böyle böyle kendisi aşırı sinirli olduğu ve bazı şeyler işine gelmediği için umursamıyor ve gerçekten basite alıyor dört yıldır konuşuyoruz bi işe yaradığını görmedim😄
e adam ayrılmış annenin kredi borcundan babana ne?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sorun şu ki babanın yıllardır yediği haltları annem ödüyor adam gibi maaş alamıyordu sürekli tartışma sürekli o yüzden yediği paraları vermesi gerekiyor