Bence olmaz yaş farkı kuşak farkı var 19 yaşında okuma kariyer yapma hayali gezip tozmalı 25 yaşında okulu bitmiş çalışan bi iki sene sonra evlilik düşünmeli ben böyle düşünüyorum
19 yaşındaki erkekle 25 yaşındaki kız olur mu peki? Kadın yaşıtı erkekten olgun olmaz 3-10 yaş
19 yaşındaki erkekle 25 yaşındaki kız olur mu peki? Kadın yaşıtı erkekten olgun olmaz 3-10 yaş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne saçma bir soru bu. İki taraf da 18 yaşını geçtiyse, zorlama yoksa, aşk varsa olur bal gibi.
Paylaşacakları bir şey yok
Cinsellik dışında
Kardeşi yeğeni yaşındaki kıza dokunmak istemeleri hiç normal değildir
Nerden biliyonki onun 25. oldugunu knk
Bu kisi senin hoslandigi biri falanmi kankam?
Olur bence.
Neresi olur yeğeni yaşında
Olur olur
Neden olur?
Kız reşit zaten yaş farkı en fazla 8 olmalı
8 çok fazla
En fazla 4 yıl sağlıklı diyor bilim adamları
Benim amcam 18 yengem 25 yaşındaydı evlendiklerinde amcam yengemi kaçırdı şu ah hala evliler iki tane de kuzenim var
Bunun olduğu yerde köy falan değil bu arada yengem İzmir laventenlerinden çok köklü bi ailenin kızıydı amcam da amcamdı işte
Bana kalırsa evlilik yaşı 30 la 27 arası falan olmalı insanlar yaşıcağını yaşamalı yoksa evliliklerde sıkıntı olur o 19 yaşınsaki çocukla 25 yaşındaki erkek sev olur erkeğin gözü kara olması lazım ama günümüz şartlarında bu ilişki çok verimli olmaz küçük olan bir nokrada yaşayamadıklarını veya yaşaması gerekenleri yaşamak ister bu da ilişkiyi kötü etkiler
25 yaşındaki kadınla 19 olur mu
Evlilik yaşı 26 yukarı olmalı bana göre 19 yaşındaki kızın evliliği uzun sürmez sıkılır kocamdan memnun değilim sıkıldım diyen çok var
Tanımak lazım küçüğün yaşından daha olgun olması lazım ve bişilrr görmüş geöirmiş olması lazım alfa olmalı
E yani daha sev yapçak daha gezcek tozcak eplencek ben 25 im hala daha ilişki bile düşünmüyorum
Alfa neden olmalı
Erkek tecrübeli kadın tecrübesiz mi olmalı? Bazıları bakire kadın aldatmaz bakire kadın aldatır diyor kişi kendinden bilirmiş
O hiç belli olmaz
Ne namuslular gördüm iki yüz görünce okey taşı oldular elden ele
Saçmalık o cinselikte kötüler diye bakire olmayan beni aldatır diye düşünüyorlar
Namus kadının bacak arasında değildir
Namusun kadını erkeği olmaz
Eğer biri bekaret istiyosa kendi de bakir olmalı aksi taktirde hayretmez
Aynen öyle
Kadın kendinden yaşça küçük erkekle olur mu sizce
Bakir olan da aldatır ben neler neler gördüm sadece fırsat ver kadını erkeği fark etmez neler neler yapıyolar
Oluur kişilerin karakterleriyle alakalı bi durum 19 yaşındaki şımarık zengin bebesiyle olmaz ama hayata erken atılmış kendini kişiliğini geliştirmiş olgunlalmış birisiyse olur