Aile & Toplum Cayin edebiyatıni yapa yapa 10 tl yaptiniz , püüü , cay da mi icmeyelim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Metroport Avm deki Pelit e oturdum, sakin ortamını seviyorum, gürültülü patirtili muzikli bir ortami yok.Ancak çay 10 TL arkadaşlar, bu neegh Cayin edebiyatıni yapa yapa 10 tl yaptiniz , püüü , cay da mi icmeyelim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
erkeğinırıspısıııı Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl O sakin ortam çay 10₺ olduğu için oluşmuş olabilir mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Afagshshs olabilir Yorumla
__Mehmet__K Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kanka içmeden önce fiyatını sor ben öyle yapıyorum 😀 bundan sonra böyle 0 0 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bizim burada çay ocağında 2.50 TL gel 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Evet pahalı oldu çay 0 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Avm pahalı olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O sakin ortam çay 10₺ olduğu için oluşmuş olabilir mi?
Afagshshs olabilir
Kanka içmeden önce fiyatını sor ben öyle yapıyorum 😀 bundan sonra böyle
Bizim burada çay ocağında 2.50 TL gel
Evet pahalı oldu çay
Avm pahalı olur
BMebelerebalonnnn