Aile & Toplum İlk uyandığında aklınıza gelen şey nedir? sonnisim Takip Et Yoda Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Uyandığında ilk aklınızda olan şey ne ben soyliyim normalde saate bakarım ama bir kaça gundur malum sey Güncellemeler+1 yıl Guncell İlk uyandığında aklınıza gelen şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hemen elime telefonu alıp bakıyorum acaba bir şey geldi mi gelmedi mi diye ama her sabah gelmiyor zaten şaşırmıyorum kdjdj 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. İlk uyandığıma direkt olarak aklıma mesaja cevap vermek geliyor 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Dün o kadar çok yoruldum ki. Kafam, karışık, Şu an ., su, iyi gider 0 0 Yorumla
ysm44 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Malum şey eşim geliyor maalesef aklıma 0 3 Yorumla sonnisim +1 yıl Peki yapıyor musun birsey Yorumla ysm44 +1 yıl Bizi ailemizi düşünmeden terk etti çok direndim bende ama bende de bir şey kalmadı artık pes etmek te vardır bi aşk ta Yorumla sonnisim +1 yıl O zaman şu an senin aklından cikmaz malum sey Eşinin gitmesi kötü olmus Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kot mu keten mi giysem diye düşünürüm 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. İş 🤧 0 1 Yorumla sonnisim +1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla
Velay Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 51% +1 yıl Sigara 0 3 Yorumla sonnisim +1 yıl O derec tiryakilik Yorumla Velay +1 yıl Gun icinde okadar icmiyorum ama sabah istiyo canim Yorumla sonnisim +1 yıl Alışkanlık ilgincmis Yorumla
tukenmisIiksendromu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% +1 yıl ders çalışmak :(( 0 1 Yorumla sonnisim +1 yıl Hangisinav Yorumla
umtşşşşşşş Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Saatin kaç olduğu 1 1 Yorumla Realhopes +1 yıl selam Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sigara 0 0 Yorumla
HarrietTubman Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Benimde 0 3 Yorumla sonnisim +1 yıl Sende benim gibi peki aklına gekince ne yapıyorsun Yorumla HarrietTubman +1 yıl Birsey yapmiyorum. Düsünce sadece. Yorumla sonnisim +1 yıl Ben rahatlamadan üstümü giymem Yorumla
esragumusss Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Sevgilimm 0 3 Yorumla sonnisim +1 yıl Nesi geliyor Yorumla esragumusss +1 yıl Her şeyi Yorumla sonnisim +1 yıl Hayal ediyor musun kendine dokunuyor musun Yorumla
Öylesiine_ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Telefonum 0 1 Yorumla sonnisim +1 yıl Ne için geliyor Yorumla
sizdenbişeyolmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl ne yiyeceğim hahah 1 1 Yorumla Arazzaras +1 yıl Ne yemek isterdin 😜 @sizdenbiseyolmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hemen elime telefonu alıp bakıyorum acaba bir şey geldi mi gelmedi mi diye ama her sabah gelmiyor zaten şaşırmıyorum kdjdj
İlk uyandığıma direkt olarak aklıma mesaja cevap vermek geliyor
Dün o kadar çok yoruldum ki. Kafam, karışık, Şu an ., su, iyi gider
Malum şey eşim geliyor maalesef aklıma
Peki yapıyor musun birsey
Bizi ailemizi düşünmeden terk etti çok direndim bende ama bende de bir şey kalmadı artık pes etmek te vardır bi aşk ta
O zaman şu an senin aklından cikmaz malum sey
Eşinin gitmesi kötü olmus
Sevişmek geçti yalan yok
Kalkıp hazırlanmak işe gitmek için.
Kot mu keten mi giysem diye düşünürüm
Sertliğimin nasıl yumuşayacağı
İş 🤧
Ne iş yapıyorsun
Sigara
O derec tiryakilik
Gun icinde okadar icmiyorum ama sabah istiyo canim
Alışkanlık ilgincmis