Aile & Toplum Gelecekte hangi ülkeye yerleşeceğinizi tahmin edeyim mi? LeylaTekin3434 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İyi geceler Herkese♥️🌙Gelecekte hangi ülkeye taşınacağınızı tahmin etmemi ister misiniz?🗺🌏 Gelecekte hangi ülkeye yerleşeceğinizi tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. et bakalım merak ettım. 1 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Litvanya Yorumla burakistan35 +1 yıl :)slav ırkı tek tip cnc tezgahından cıkmıs gıbıdır , insanın gozu gonlu acılır , trdende iyidir ama soguk ulke be ..los angeles tercih ederdim . Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı. Senin tahminin zor oluyor seni yorarım simdi ☺️ 1 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Japonya Yorumla nedenziz +1 yıl Finlandiya geçmişti içimden. Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hadi et bakalım nokta atışı bekliyorum 😃 1 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl İtalya Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hayır, bilemedin Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Olur umarım istediğim ülke çıkar 1 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl İngiltere Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Japonya Tokyo olsaymış keşke :) olsun İngiltere'de güzel Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Et bakalım 1 1 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Avusturya Yorumla
bitterimo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 2 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Fransa Yorumla bitterimo +1 yıl Fransaya gitme durumum olabilir doğru bu 😂 Yorumla
ByBeyaz21 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Lütfen🙏🏼😄 1 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Amerika Yorumla ByBeyaz21 +1 yıl Hadi inşallah😄🙏🏼 Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Hadi bakalım 1 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl İsveç Yorumla XIARESIX +1 yıl Olabilire Yorumla
romantik-erkek Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 63% +1 yıl Buyur bakim 1 3 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Brezilya Yorumla romantik-erkek +1 yıl Waouvvv harika yer Yorumla romantik-erkek +1 yıl Tesekùrler Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl et bakalım 1 1 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl İspanya Yorumla
Sanem34Aksoy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl et bakalım 1 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Kore Yorumla Sanem34Aksoy +1 yıl ay inş canım ya Yorumla
Engincan0600 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Edin 1 4 Yorumla Engincan0600 +1 yıl Ben İran ya da Arabistan şeriat olsun 😂😂😂 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Suriye olur mu? Yorumla Engincan0600 +1 yıl Suriye olmaz nefret ederim Yorumla Engincan0600 +1 yıl Ya şaka yaptım ne işim olur Arap ülkeleri ile ben italya ya gidecem Yorumla
AloneAngel_A_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tabi 1 1 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl İspanya Yorumla
Rsklnkv Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 650 cevap paylaştı. Merak ettim 1 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Norveç Yorumla Rsklnkv +1 yıl Severim 😄 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Etete 1 1 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Meksika Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. et bakim 1 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Amerika Yorumla auraventi +1 yıl inşallah be Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Enteresan :-) 1 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Abd Yorumla BeyazMamba +1 yıl Peki.. Eğer olursa bulurum seni. :-) Yorumla
DefneÖzkaya Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı. Lütfen ettt 1 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl İtalya Yorumla DefneÖzkaya +1 yıl No Amerika Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Et bari 1 1 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Hollanda Yorumla
Goodfeals Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Lütfen? 1 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Polonya Yorumla Goodfeals +1 yıl Hiç gitmedim ama kısmet belli mi olur Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Et bakalım 1 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Japonya Yorumla TayyarRA +1 yıl Ehhh güzel tercih Yorumla
UmutsuzYaşam Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Et bakim 1 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Almanya Yorumla UmutsuzYaşam +1 yıl Amerikaa Yorumla
taytayko Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Buyur 1 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Finlandiya Yorumla taytayko +1 yıl Flemenkçe hiç anlamıyorum , birde çok kapalı bir millet Yorumla
Fjjfhdhdhdhdgx Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Et bakalım? 1 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Belçika Yorumla Fjjfhdhdhdhdgx +1 yıl Güzel. Beğendim Yorumla
Corapkokusu_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Evet lütfen 1 1 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Danimarka Yorumla
Serkanking Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla LeylaTekin3434 +1 yıl Portekiz Yorumla Serkanking +1 yıl Portekiz nereden çıktı😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
et bakalım merak ettım.
Litvanya
:)
slav ırkı tek tip cnc tezgahından cıkmıs gıbıdır , insanın gozu gonlu acılır , trdende iyidir ama soguk ulke be ..
los angeles tercih ederdim .
Senin tahminin zor oluyor seni yorarım simdi ☺️
Japonya
Finlandiya geçmişti içimden.
Hadi et bakalım nokta atışı bekliyorum 😃
İtalya
Hayır, bilemedin
Olur umarım istediğim ülke çıkar
İngiltere
Japonya Tokyo olsaymış keşke :) olsun İngiltere'de güzel
Et bakalım
Avusturya