Aile & Toplum El yazım nasıl sizce? barbie1997 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Benden daha iyi yazan illa çıkar buradan😅 Güncellemeler+1 yıl Ay yanlış oldu pardon yazım nasıl oldu olacaktı o 😂 El yazım nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Gözlerim uykulu diye tam göremiyorum A4 de yazılanlar size mi ait yoksa çıktı mı? 0 4 Yorumla barbie1997 +1 yıl Bana tabi Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Güzelmiş o zaman özellikle fosforlu kalem ile yazıya makyaj yapmanız da hoş olmuş Yorumla barbie1997 +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Bluuee06 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl El yazın berbattir eminim, doktorların öyle ondan dedim😅 0 2 Yorumla barbie1997 +1 yıl Aslında çok güzeldi ama çalıştım çalışalı berbat bir halde 😅 Yorumla Bluuee06 +1 yıl maalesef sisin öyle oluyor, meslek hastalığı 😀 Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Uzaktan güzel duruyor keşke biraz daha yakın olsaymış çekim. 0 2 Yorumla barbie1997 +1 yıl Bilerek yaptım ya okunmasın diye Yorumla Saknuzulmetmmmi +1 yıl Haha İngilizce yazıyor galiba yakınlaştırdım ama çözemedim neyse 😂 Yorumla
Whell Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Time News Roman'da bozdu be helvetica yazabiliyorum ben. 0 2 Yorumla barbie1997 +1 yıl Bende yazıyorum helvetica ama öğrendikten sonra tıme news yazmakta zorlandım Yorumla Whell +1 yıl ahaha olm kırıksınız ya :D Yorumla
cringe19 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Rica etsem son soruma bakar mısınız? Profil fotoğrafınız doğruysa hem entelektüel birisiniz hem de zarif biri gibisiniz? 0 2 Yorumla barbie1997 +1 yıl Bakalım Yorumla cringe19 +1 yıl Teşekkür ederim, sanırım tıp okuyormuşsunuz. Lütfen profilimin iğrençliğine bakmayın (nick profil uyumu) Yorumla
anneoğul2 Takip Et Xper 5 Yaş: 56 +1 yıl mesleğin nedir canım benim yazım çok kötü tebrik ederim 1 5 Yorumla barbie1997 +1 yıl Ben hemşireyim ama 1 ay önce doktora yaptım ve doktor oldum teşekkür ederim ☺️ Yorumla anneoğul2 +1 yıl bende hekimim , araştırma görevlisi mi olacaksın şimdi hemşirelik bölümünde Yorumla barbie1997 +1 yıl Yok ne alaka araştırma görevlisi Yorumla anneoğul2 +1 yıl doktora yapanlar üniversitede hoca olmak için yapıyor genelde Yorumla barbie1997 +1 yıl Yok ya alesede girdim kazandım ama istemedim medipolde rahatım Yorumla
Harbigençç Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Bide el yazını görsek 😂 1 7 Yorumla barbie1997 +1 yıl Olm yazım nasıl diye olacaktı o ya😂 Yorumla Harbigençç +1 yıl Demek ki anlamamış olmamız normal bi güncelleme at düzelt onu bence 😂 Yorumla Harbigençç +1 yıl Ayrıca yazında okunmuyor 😂😂😂 Yorumla barbie1997 +1 yıl Güncelledim zaten ve okuyacağınızı bildiğim için net odaklamadım😂 Yorumla Harbigençç +1 yıl Madem öyle niye soruyorsun millet sana yaranmak için okumaya çalışacak gözleri bozulacak 😂😂 Yorumla barbie1997 +1 yıl Hahaha ya okunmasın o kadar yazı gözüküyor sonuçta o yeter😂 Yorumla Harbigençç +1 yıl Burası ni biliyorsun illa gözüne girmeye çalışmak için okumak isteyen olacak dır iltifat etmek için ama şanslarına küssün ler 😂 Yorumla
_BuBenimÖyküm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Nerde yazı? Çıktı bunlar? 0 2 Yorumla barbie1997 +1 yıl Yoo ben yazdım Yorumla _BuBenimÖyküm_ +1 yıl Klavyeden Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Maşallah daktilo gibi 0 0 Yorumla
Sheldon999 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Bu saate uyumuyor musun😊 0 8 Yorumla barbie1997 +1 yıl Spora gidiyorum 🙂 Yorumla Sheldon999 +1 yıl Bu saatte mi niye bu kadar erken:( Yorumla barbie1997 +1 yıl Bu soruyu soran 150’nci kullanıcı olabilirsin sayfamda bulabilirsin cevabını Yorumla Sheldon999 +1 yıl Profilinde bişey yazmıyorda saat farkından mı yoksa Yorumla barbie1997 +1 yıl Paylaşımlara bakabilirsin Yorumla Sheldon999 +1 yıl Spor hocasıyım demiş birisi sende ‘bende’ demişsin o yuzden mi Yorumla Sheldon999 +1 yıl Doktor musun birde Yorumla Sheldon999 +1 yıl 25 dk profilindeyim :/ Yorumla
UfkunÖtesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı. Kafa mı buluyorsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gözlerim uykulu diye tam göremiyorum A4 de yazılanlar size mi ait yoksa çıktı mı?
Bana tabi
Güzelmiş o zaman özellikle fosforlu kalem ile yazıya makyaj yapmanız da hoş olmuş
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
El yazın berbattir eminim, doktorların öyle ondan dedim😅
Aslında çok güzeldi ama çalıştım çalışalı berbat bir halde 😅
maalesef sisin öyle oluyor, meslek hastalığı 😀
Uzaktan güzel duruyor keşke biraz daha yakın olsaymış çekim.
Bilerek yaptım ya okunmasın diye
Haha İngilizce yazıyor galiba yakınlaştırdım ama çözemedim neyse 😂
Time News Roman'da bozdu be helvetica yazabiliyorum ben.
Bende yazıyorum helvetica ama öğrendikten sonra tıme news yazmakta zorlandım
ahaha olm kırıksınız ya :D
Rica etsem son soruma bakar mısınız? Profil fotoğrafınız doğruysa hem entelektüel birisiniz hem de zarif biri gibisiniz?
Bakalım
Teşekkür ederim, sanırım tıp okuyormuşsunuz. Lütfen profilimin iğrençliğine bakmayın (nick profil uyumu)
mesleğin nedir canım benim yazım çok kötü tebrik ederim
Ben hemşireyim ama 1 ay önce doktora yaptım ve doktor oldum teşekkür ederim ☺️
bende hekimim , araştırma görevlisi mi olacaksın şimdi hemşirelik bölümünde
Yok ne alaka araştırma görevlisi
doktora yapanlar üniversitede hoca olmak için yapıyor genelde
Yok ya alesede girdim kazandım ama istemedim medipolde rahatım
Bide el yazını görsek 😂
Olm yazım nasıl diye olacaktı o ya😂
Demek ki anlamamış olmamız normal bi güncelleme at düzelt onu bence 😂
Ayrıca yazında okunmuyor 😂😂😂
Güncelledim zaten ve okuyacağınızı bildiğim için net odaklamadım😂
Madem öyle niye soruyorsun millet sana yaranmak için okumaya çalışacak gözleri bozulacak 😂😂
Hahaha ya okunmasın o kadar yazı gözüküyor sonuçta o yeter😂
Burası ni biliyorsun illa gözüne girmeye çalışmak için okumak isteyen olacak dır iltifat etmek için ama şanslarına küssün ler 😂
Nerde yazı? Çıktı bunlar?
Yoo ben yazdım
Klavyeden
Maşallah daktilo gibi
nerde el yazın göremiyorum
Yazdığın kalem ✏️ olayım tüket beni🤗
Bu saate uyumuyor musun😊
Spora gidiyorum 🙂
Bu saatte mi niye bu kadar erken:(
Bu soruyu soran 150’nci kullanıcı olabilirsin sayfamda bulabilirsin cevabını
Profilinde bişey yazmıyorda saat farkından mı yoksa
Paylaşımlara bakabilirsin