Aile & Toplum Kar var mı sizin orada? Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Çok güzel yağıyor yine ve tatil keyfi...☺ İstanbul bu yıl kara doydu ilk defa... Güncellemeler+1 yıl Dk 1 ve süper soru. Gelsin yanıtlar o halde☺ Kar var mı sizin orada? Cevapla Tatil Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Ataşehir buzzz 1 4 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Aynı yaka tabiki ne bekliyorsun😏😅ama sen o masayı unutma. Neydi o masa öyle çok kötüsün. İyi olmuş şimdi üşü😅 Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Borcum olsun dedim ama😅 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Zaten borçlusun emin ol o soruyu gören herkese. 😅İnsan bunu paylaşmaz örtmen bey. Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Allah affetsin ne diyim🤦♂️ Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zekiriya köye dün biraz yağdı şimdi açık hava biraz yağış yok senin olduğun ilçe bayağı yağışlı kutubamı yakın nedir neresi ora 😄 1 5 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Anadolu yakasındayim Yorumla benhatıra +1 yıl Anladım tüm kar bulutları oraya gitmiş desene Yorumla Hayatgercek +1 yıl Boşuna tatil yapmıyor vali bey😅 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Güneş de açıyor bir yandan ama kar baskın geliyor😅 Yorumla benhatıra +1 yıl Vali beyiniz şu an bulutların arasında güneşi kovalıyordur aç güneş açta tatilim uzasın diye dua ediyordur 😄 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Bugün her yerde kar yağıyor İstanbul Avrupa yakasından bildiriyorum kar yağıyor 1 2 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Muhabirimiz bildiriyor demek. Sarıyer tarafı yağmıyor diyor ama sayın muhabir😅 Yorumla zabıtkatibi +1 yıl Hahahahah:) Sarıyer tarafına daha çok yağması lazım sur içinde yağıyor Yorumla
__cmre Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Nizipte vardı ama o kadar çok yağmıyor galiba sıcak olduğu için normalde 2 0 Yorumla
Thecruciaall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yağıyor artık bıktım gelsin bahar yaz da keyfim yerine gelsin 0 3 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Bu yıl erken gelmeye hiç niyeti yok gibi. Bu ayda kat ne arar yoksa, cemreler düştü çiçekler acmalıydı Yorumla Thecruciaall +1 yıl Artık sadece kış ve yaz var sanırım. Ama baharında yeri ayrı Nisan ortası gibi düzelir diye düşünüyorum Yorumla Hayatgercek +1 yıl İnşallah göreceğiz ama yaz kış artık birbirine karıştı Yorumla
perla23 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl var burada ara ara yağmaya devam etti ama bizde çabucak eriyor karlar. 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. BArajlar doldu gerısı pırt onemsız 1 6 Yorumla Hayatgercek +1 yıl İyi oldu evet ama araçlar kayıyor ve donuyoruz ne olacak böyle sayın mod? Cemreler düştü ama bahar ortada yok🙃 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Bahar gonlumuzde bızım elbet o gunler de gelecek degıl mı?Insanlar kaymıs araclar kaymıs cokmu herkesın hayatını kaydırdılar :D Yorumla Hayatgercek +1 yıl Kayan kayana desene😅 diğer yorumcu mod majesteye yazdığım şeyleri sizin de dikkate almanızı temenni ediyorum sayın uber☺ Yorumla u kakilakuku +1 yıl baska yorumlara bakmıyorum efendım yazar gecerım ben o kadar zamanım yok maalesef Yorumla Hayatgercek +1 yıl Ahaha 😅peki o halde yoğun mod, teşekkürler 👋 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ben tesekkur ederım Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl bundan çok var. ayak bileğini geçiyo 1 2 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Doğu mu? Erzurum kars gibi Yorumla Junİchi +1 yıl batı karadeniz Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır yok :/ 1 2 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Neresi? Yorumla Şişkoletta +1 yıl Hatay Yorumla
TolgaCoskunc Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl bu sene maalesef hic kar olmadi almanya da , yaz gibi havalar su an. 1 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bizim buraya senelerdir kar yağmıyor 1 2 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Neresi ki? Yorumla akigolar1990 +1 yıl Manisa Akhisar Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. buna kar denirse evt var ya da yok yok 1 2 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Valla bu kadari bile yeter, araçlar kayıyor gizli buzlanma var. Donuyoruz evin içinde bile. Fazlası gerkdiz, izleyecek kadar var yeterli😅 Yorumla lenii +1 yıl izle sadece burnunu bıle dışarı çıkarma ((: Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Olmaz mı valla hiç kar yoktu 1 gecede 15 cm oldu 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Burası güneşli ama acayip sert rüzgarlar var 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yok ya, burada merkezde hiç kar yağmıyor 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok güneşli ama soğuk 1 0 Yorumla
BlueDevill Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Buralarda hava soğuk ama güneşli 😂 1 2 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Neresi orası? Yorumla BlueDevill +1 yıl Gaziantep Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yok 🥺yine yok 1 2 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Neresi orası? Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl İzmir😕 Yorumla
JaguarAbi Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Yanıyor buralar güneşli 1 4 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Neresi orası? Yorumla JaguarAbi +1 yıl Mersin Yorumla Hayatgercek +1 yıl E normal güney☺ Yorumla JaguarAbi +1 yıl Evet😊 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 931 cevap paylaştı. Felaket buralar :/ 1 4 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Neresi orası? Yorumla Keynesyen +1 yıl İstanbul.. senin orası neresi? Yorumla Hayatgercek +1 yıl İstanbul Anadolu benim. Sizinki Avrupa mı? Yorumla Keynesyen +1 yıl Evett.. şu anda bile fena Yorumla
Yağız_33_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Güzel manzara ama burada yok 1 2 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Neresi orası Yorumla Yağız_33_ +1 yıl Konya Yorumla
romantik-erkek Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 63% +1 yıl Yok ama soguk 1 2 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Neresi orası? Yorumla romantik-erkek +1 yıl Ankara Yorumla
приветсукаa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yagmiyor ama var 1 2 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Yerlerde çatılarda mi sadece Yorumla приветсукаa +1 yıl Evet Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hayır bu tarafta yok yüksek yerlere yağmış çok az. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yağdı ama güneş açtı yarına kalmaz erirr 0 1 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Burada da yüzünü gösteriyor ama kar yeniden baskın yapıyor gibi... Yorumla
Seyga Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 40% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı. Gel Dadaşlar diyarına istemediğin kadar var 0 0 Yorumla
Bendencevap Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bugün yok şükür 😂 1 6 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Aaa şükür diyor birde😅 Yorumla Bendencevap +1 yıl Herşeyin fazlası zarar bereket rahmet eyvallah da bir yerden sonra gazap oluyor😅 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Evet dışarıda olanlar için işkence, araçlar kayıyor haliyle ama evde izlemek için muhteşem Yorumla Bendencevap +1 yıl Evde izlemek güzel tabi al bi kahve bir kitap pencere kenarında oku kahveni iç arada bir dışarı bak Yorumla Hayatgercek +1 yıl Evet dediğin gibi kahvaltı keyfi yapıyorum Yorumla Bendencevap +1 yıl Afiyet olsun 💫 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl süper yağıyor.. 0 3 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Keşke bir manzara fotosu olsaydı majeste, ama geçti artık dimi ilk yorum. Ya buna bir çözüm getirilmeli artık sayin uber. İlk yorum haricinde de foto eklenmeli. Yoruma ses eklemek de dahil Yorumla majestetuncay +1 yıl mantıklı aslında, yapılabilir ve güzel de olur :) Yorumla Hayatgercek +1 yıl Hep söylüyoruz, KS de ne yenilik isterdiniz diyen sorulara ama gelişme yok hiç. ☺ Yorumla
SonyMakeBelieve Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Kartal mı ora 😀 0 12 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Ah yine aynı soru değil mi🙄değil dediğimi hatırlıyorum oysa😅 Yorumla SonyMakeBelieve +1 yıl Ama neresi olduğunu söylememiştin🤣 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Anadolu yakası demiştim yeterli 😅ben soruyor muyum sizin mahalle sokak neresi diye🤣 Yorumla SonyMakeBelieve +1 yıl Semti sorabilirsin ne olmuş🤣 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Öğrenince elime ne geçecekki, hadi söyle çok istiyorsan🤣 Yorumla SonyMakeBelieve +1 yıl Sen de söyleyince kıyamet koşmayacak🤣 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Anadolu da bir yer işte🤣 Yorumla SonyMakeBelieve +1 yıl Gıcık🤣 Yorumla Hayatgercek +1 yıl Bu kadar çok merak iyi değil bence. Sen şimdi semti öğrensen sıra mahalleye sokaga gelecek gibi duruyor 😅 ama ben semti bile merak etmiyorum bak Yorumla SonyMakeBelieve +1 yıl Yok valla sadece semti merak ettim Yorumla Hayatgercek +1 yıl Bende kalsın😉😅 Yorumla SonyMakeBelieve +1 yıl illa kötü olacam diyorsun🙄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ataşehir buzzz
Aynı yaka tabiki ne bekliyorsun😏😅ama sen o masayı unutma. Neydi o masa öyle çok kötüsün. İyi olmuş şimdi üşü😅
Borcum olsun dedim ama😅
Zaten borçlusun emin ol o soruyu gören herkese. 😅İnsan bunu paylaşmaz örtmen bey.
Allah affetsin ne diyim🤦♂️
Zekiriya köye dün biraz yağdı şimdi açık hava biraz yağış yok senin olduğun ilçe bayağı yağışlı kutubamı yakın nedir neresi ora 😄
Anadolu yakasındayim
Anladım tüm kar bulutları oraya gitmiş desene
Boşuna tatil yapmıyor vali bey😅
Güneş de açıyor bir yandan ama kar baskın geliyor😅
Vali beyiniz şu an bulutların arasında güneşi kovalıyordur aç güneş açta tatilim uzasın diye dua ediyordur 😄
Bugün her yerde kar yağıyor İstanbul Avrupa yakasından bildiriyorum kar yağıyor
Muhabirimiz bildiriyor demek. Sarıyer tarafı yağmıyor diyor ama sayın muhabir😅
Hahahahah:) Sarıyer tarafına daha çok yağması lazım sur içinde yağıyor
Nizipte vardı ama o kadar çok yağmıyor galiba sıcak olduğu için normalde
Yağıyor artık bıktım gelsin bahar yaz da keyfim yerine gelsin
Bu yıl erken gelmeye hiç niyeti yok gibi. Bu ayda kat ne arar yoksa, cemreler düştü çiçekler acmalıydı
Artık sadece kış ve yaz var sanırım. Ama baharında yeri ayrı Nisan ortası gibi düzelir diye düşünüyorum
İnşallah göreceğiz ama yaz kış artık birbirine karıştı
var burada ara ara yağmaya devam etti ama bizde çabucak eriyor karlar.
BArajlar doldu gerısı pırt onemsız
İyi oldu evet ama araçlar kayıyor ve donuyoruz ne olacak böyle sayın mod? Cemreler düştü ama bahar ortada yok🙃
Bahar gonlumuzde bızım elbet o gunler de gelecek degıl mı?
Insanlar kaymıs araclar kaymıs cokmu herkesın hayatını kaydırdılar :D
Kayan kayana desene😅 diğer yorumcu mod majesteye yazdığım şeyleri sizin de dikkate almanızı temenni ediyorum sayın uber☺
baska yorumlara bakmıyorum efendım yazar gecerım ben o kadar zamanım yok maalesef
Ahaha 😅peki o halde yoğun mod, teşekkürler 👋
Ben tesekkur ederım
bundan çok var. ayak bileğini geçiyo
Doğu mu? Erzurum kars gibi
batı karadeniz
Hayır yok :/
Neresi?
Hatay
bu sene maalesef hic kar olmadi almanya da , yaz gibi havalar su an.
Bizim buraya senelerdir kar yağmıyor
Neresi ki?
Manisa Akhisar
buna kar denirse evt var ya da yok yok
Valla bu kadari bile yeter, araçlar kayıyor gizli buzlanma var. Donuyoruz evin içinde bile. Fazlası gerkdiz, izleyecek kadar var yeterli😅
izle sadece burnunu bıle dışarı çıkarma ((:
Olmaz mı valla hiç kar yoktu 1 gecede 15 cm oldu
Burası güneşli ama acayip sert rüzgarlar var
Yok ya, burada merkezde hiç kar yağmıyor
Olmaz olur mu var var
Yok güneşli ama soğuk
Evet, birkaç gündür yağıyor.
Buralarda hava soğuk ama güneşli 😂
Neresi orası?
Gaziantep
Yok 🥺yine yok
Neresi orası?
İzmir😕
Yanıyor buralar güneşli
Neresi orası?
Mersin
E normal güney☺
Evet😊
Felaket buralar :/
Neresi orası?
İstanbul.. senin orası neresi?
İstanbul Anadolu benim. Sizinki Avrupa mı?
Evett.. şu anda bile fena
Güzel manzara ama burada yok
Neresi orası
Konya
Yok ama soguk
Neresi orası?
Ankara
Yagmiyor ama var
Yerlerde çatılarda mi sadece
Evet
Hayır bu tarafta yok yüksek yerlere yağmış çok az.
Yağdı ama güneş açtı yarına kalmaz erirr
Burada da yüzünü gösteriyor ama kar yeniden baskın yapıyor gibi...
Gel Dadaşlar diyarına istemediğin kadar var
İyiki yok bu mevsimde kar güzel değil
kar güneş bir arada 🥳
Yohtur
Var.
Var yağıyor
Yokk
Hayır yok
her yer bembeyaz
Bugün yok şükür 😂
Aaa şükür diyor birde😅
Herşeyin fazlası zarar bereket rahmet eyvallah da bir yerden sonra gazap oluyor😅
Evet dışarıda olanlar için işkence, araçlar kayıyor haliyle ama evde izlemek için muhteşem
Evde izlemek güzel tabi al bi kahve bir kitap pencere kenarında oku kahveni iç arada bir dışarı bak
Evet dediğin gibi kahvaltı keyfi yapıyorum
Afiyet olsun 💫
şu aralar düzeldi havalar
Hayır yok
süper yağıyor..
Keşke bir manzara fotosu olsaydı majeste, ama geçti artık dimi ilk yorum. Ya buna bir çözüm getirilmeli artık sayin uber. İlk yorum haricinde de foto eklenmeli. Yoruma ses eklemek de dahil
mantıklı aslında, yapılabilir ve güzel de olur :)
Hep söylüyoruz, KS de ne yenilik isterdiniz diyen sorulara ama gelişme yok hiç. ☺
Kartal mı ora 😀
Ah yine aynı soru değil mi🙄değil dediğimi hatırlıyorum oysa😅
Ama neresi olduğunu söylememiştin🤣
Anadolu yakası demiştim yeterli 😅ben soruyor muyum sizin mahalle sokak neresi diye🤣
Semti sorabilirsin ne olmuş🤣
Öğrenince elime ne geçecekki, hadi söyle çok istiyorsan🤣
Sen de söyleyince kıyamet koşmayacak🤣
Anadolu da bir yer işte🤣
Gıcık🤣
Bu kadar çok merak iyi değil bence. Sen şimdi semti öğrensen sıra mahalleye sokaga gelecek gibi duruyor 😅 ama ben semti bile merak etmiyorum bak
Yok valla sadece semti merak ettim
Bende kalsın😉😅
illa kötü olacam diyorsun🙄