Tacize uğradığımızda olay çıkarıp dövmek mi lazım?

Güzel ve genç bir kadın olarak ergenliğimden beri birçok kez tacize uğradım. Hani oramı buramı ellemeye çalışan. Söz ve bakışıyla rahatsız eden, taciz eden, huzursuz eden birçok kadın ve erkekle karşılaştım. Bu bazen sosyal medyadan biri bazen kahve içtiğim yeni tanıştığım biri bazen iş görüşmelerinden birileri bazen de akrabalarım oldu. Hepsinde böyle uzak durdum , ya sessiz ve soğuk kaldım ya da tartışıp kavga ettim vs ama hepsinde işte karşı taraf üste çıkmaya ve beni aman ne var ne alaka ben sana sevgiyle yaklaştım ya da yanlışlıkla oldu vs vs ya da ne olacak sevişelim (daha birkaç buluşma olmuş) gibi laflar etti. Bazıları da zaten polise verdim şikayet ettim. Zaten daha yeni tanıştığımızda dekolte bile giymememe rağmen oralarımı dikizleyen erkeklerden midem bulanıyor. Hani şort etek vs bile giymeme gerek kalmıyor tacize uğramak için çevrede o kadar iğrenç erkek var ki. Bazı evli yaşlı kadınlar da böyle ama ya da yaşıtım. Yok vücudun böyle yok memen böyle gibi laflar. Zaten piyasada herkes inanılmaz midemi bulandırıyor. Herkes kasap gibi. Kimsede saygı sevgi filan kalmadı. Boyun kaç kilon kaç tek lafları bu. Midem bulanıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
İzmir de Buket diye bir kız kaybolmuş
Güncellemeler
+1 yıl
Aynen öyle işte ben de ona deliriyorum. Benim yaptıklarımın bir kere kıymeti bilinmedi biliyor musun. Çevrede millet çocuğuna pastalar kutlamalar hediyeler. Bana hiçbir şey. Ben ondan işte çok öfkeli ve sinirliyim. Bu adaletsizliğe.
Tacize uğradığımızda olay çıkarıp dövmek mi lazım?