Güncellemeler
+1 yıl
İzmir de Buket diye bir kız kaybolmuş
Güncellemeler
+1 yıl
Aynen öyle işte ben de ona deliriyorum. Benim yaptıklarımın bir kere kıymeti bilinmedi biliyor musun. Çevrede millet çocuğuna pastalar kutlamalar hediyeler. Bana hiçbir şey. Ben ondan işte çok öfkeli ve sinirliyim. Bu adaletsizliğe.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ben dizimin hizasında elbise giydim diye bakıyorlar sapık dolu Türkiye cinsel açlığın afrikası
Ama İtalya filan da öyle. Ya benim genel fiziğim iyi boyun kilom vs böyle anneannemle kuzenimle yolda yürür ya fa metroya binerdik herkes saatlerce bana bakardı. Onlar bile derdi. Ne bu ünlü gibi herkes sana bakıyor diye. Cidden çok rahatsız ve huzursuz olurdum. Pis pis herifler saatlerce gözünü ayırmadan bana bakardı. Tip tip bakardım yine hani utanmadan bakarlardı. Böyle zorba pislik insanlar ceza almalı. Huzur bozuyorlar çünkü. Ne olsa ben genç kızım gidip dövmem diye rahatsız ediyorlar zorla.
Ayrıca İtalya İspanya filan da böyle. Hep yolda laf atarlar işte sarkarlar. Sadece Türkiye değil. Bence bunlar suç olmalı sonuçta o insanın alanına giriyorsun. Ben yolda yürürken tanımadığım birinin hey fıstık filan demesi bence suç olmalı.
Avrupa’da aynı bilmez miyim. Yolda kahve çay içmek ister misin veya fıstık bebek gibi kelimeler söylüyorlar bence bubları yapmaya hakları yok
Olm ya erkekler niye böyle Abaza
Ya gerçekten çok iğrenç böyle erkek ve adamlar. Benim akrabalarımda da var. Dayım var dünyanın en Abaza insanı. Bana hep koz arkadaşlarını ayarlasana bana hehe filan der. Yuh lan pislik. Ya da oha ne güzelsin maşallah filan der. Pislik Abaza herif. Babam da öyle sapık. Hep cinsel fokta espri yapar. Oramı buramı keser. Allah böyle Abaza heriflerin belasını versin bence. Tek derdi odağı seks olan güzel kadın olan. İnsan huzursuz oluyor be sapıklardan.
Böyle mesela hoca da vardı lisede bizim. Tüm koz öğrencileri taciz edip ellemeye çalışan. Biz her aramızda konuşur rahatsız olurduk. Hani sadece saçlara dokunurdu ama olsun suç. Erkek bir Hoca ne diye koz öğrencilerin saçını okşasın ki. Taciz bu.
Ben böyle çüküne namussuzlığuna engel olmayan insanlardan nefret ediyorum. Böyle kadınlar da var. Olur olmadık yerde cinsellik sohbeti açan. Orasını burasını açan ya da erkeklere sarkan taciz eden. Ama erkek daha fazla tabii. İki tür insan da iğrenç. Beni taciz eden yaşlı kadınlar da oldu mesela böyle adamlar gibi iş yerinde birkaç tane.
Evet maalesef cinsel eğitim şart benim dayım da farksız değil evli ve dansöz kadınlara bakıyor
Adam akıllı koca kalmadı
Gerçekten saf temiz ahlaklı insanlar çok az ya. Böyle doktor olsun ev arkadaşı olsun iş arkadaşı olsun hani senin samimiyet ve güvenini süistimal edip taciz edip rahatsız etmeyen insan çok az. Genelde herkes sapık ve bi de sen uyarınca edince de laf olsun diye özür diliyor ya da seni suçluyorlar aman ne var ya abartıyorsun diye
Zaten böyle pislik herifler ne diye evleniyor ben anlamıyorum. Kadın ve çocukların başına bela yani. Onlardan eş mi olur be. Kıçı başı ayrı oynuyor.
Evlenmesin böyle sapıklar ya. Hatta toplumdan da dışlansın bence.
İş ortamına ney demeli? Üstündeki insan özellikle erkekse daha çok taciz ediyor
Üstelik kızı bir erkekle konuşunca tepki veriyor
Gerçi dışlanıyorlar. Ben bekar erkeklerde duyuyorum mesela ev sahipleri bunlara ev vermiyor ya da tek başlarına mekana tatile gidemiyorlar yanlarında kadın yok diye dilan. İyi oluyor.
Herkes kızını kısıtlıyor ama kendini kısıtlamıyor bu yüzden bu haldeyiz kadınlar taciz ediliyor ya
Kesinlikle almasınlar zaten sokakta ölüp geberirler
Aynen öyle işte ikiyüzlü şerefsizler. Kendileri her boku taciz edip kendi akrabası yapınca her höt. Şerefsiz pislikler ya. Hani dünya kendilerinin haremi sanki.
Mesela bizim eski yazlığın olduğu yerde kafeye alınmıyordu adam birde kafe sahibi gırtlağa kadar borçta idi._.
Ben onları uyuz pis hasta istekli köpeklere benzetiyorum. Bence belediye toplayıp barınağa götürsün öyle pislik erkekleri birbirini *.
Mesela benim babam. Sokakta mini etekli kız görünce bakıyor ben giyince bakarlar diye rahatsız oluyor öyle giyinirseniz bakarız diyor allahın beyinsizleri ya
Shjsjdşfkdldl bence de
Bakarız ne lan. Biz de bakarız o zaman kaslı yakışıklı erkeğe. canım. Ya da mesela bir kadınla flört ediyor diye istediği gibi taciz edip elleyebileceğini sanan erkekler car. Ne alakası car be. Bi yemek ısmarladın çiçek aldın diye bok mu oldu.
Sinir oluyorum böyle erkeklere ama çoğu erkek böyle. Resmen canım canım parayla hani yemekle hediyeyle kadını cinselliğe zorluyorlar. Hiç saf ve sevgi ile değil tamamen böyle bak ben sana şu kadar harcadım hadi benle öpüş gibi bir dayatma var. Midem bulanıyor.
Benim şu ana kadar elime erkek eli değmedi ailem yüzünden muhafazakar değiller toplum bozuk diye çok kısıtlandım
Cinsellik olmaması gereken bir şeymiş gibi davranıyorlar yazık
Ben diyorum öyle erkeklerin yüzüne zaten git eskort tut mal ne diye flört ediyorsun diyorum. Hani madem amacın tamamen seks ve deli gibi açsın. Bana canım canım ısrar edip para harcayacağına git parasını ver net olarak işini gör.
Evet o da çok yanlış. Benim annem de öyle büyüttü beni zaten. Cinsellik ayıp günah diye. O da çok hastalıklı.
Biz yapsak kaşar maşar diyip azgn derler kendilerine bak
Hatta çoğu erkek kadınlar cinsel istek hissetmiyormuş gibi düşünüyor ezik dolu
Zaten bizim toplumda o hastalık var. Hani insanlar sevdiği evlenmek istediği insanla asla cinsellik düşünmemeli bu kötü bür şey. Cünselliği de gidip işte merdiven altı gili saklı yaşamalı ve o insanı saklamalı gibi bir algı var. Sanki cinsellik değil de birlikte uyuşturucu kullanıyorsun. Saçmalığa bak. Hani resmen herkes sevgilisi ile değil de eskort ile yaşıyor.
Kanka teklifi pat diye de yapamaz bence hiçkimse durduk yere beraber olmak istediğini söylerse kızarız doğal olarak
Çok haklısın. Peki evlenmeden dost hayatı yaşayan kadına söylenenlere ney demeli? Evlenmek zorunda değil ve bekaret mevzusu aşırı saçma
İşte aynen öyle ikiyüzlüler. Kendileri basıl istekli sapık ama kadın istekli olsa şey olsa aynen hemen yargılar kötü hissettirmeye çalışırlar. Erkekler çok ikiyüzlü ve şerefsiz zaten ya. Hani kadın istemiyor olsa suçlar. İstiyor olsa da suçlar. Her şartta kadını ezmeye çalışırlar yani.
10 kişi ile yatmış erkeği kadını tamam istemeyebilir ama daha önce 1-2 kere birlikte olmuşsa kimseyi ilgilendirmez
Tabii ki saçma kimse kimseye bir bok diyemez.
Ben de istemem zaten her önüne gelenle yatmış erkek. Bunun cinsiyeti yok yani
Dimi. İstemesek nazlı ezik oluruz isteriz kaşar oluruz allahım sabır ver ben bu beyinsizliklerden dolayı zaten Türk bir erkekle sevgili dahi olmam
Şu algı aşırı sinirimi bozuyor erkek ilişkiye giriyor adam oldun kadın giriyor kaşar namussuz. Biz olmasak nasıl yapacaklar?
Zaten bi insanın kalitesi önemli kaç kişiyle yattığı değil. Yani bakir erkekler var kalitesiz aç Abaza. Onların da hiçbir kalitesi yok gözümde. Sonuçta namusluluğundan değil eziklik beceriksizliğinden yapamamış. Benim saygı duyduğum insan imkanı olsa da yapmayandır. Hani kimse zaten birini beğenmiyorsa o namusuyla övünemez. Ama birini beş bin kişi istiyor o sadece beşiyle oluyorsa o kalitedir.
Çocukken iyi hatırlıyorum erkek kuzenlerime içki içirip göster amcaya p.. piyi derlerdi benim dizim gözüksün kapat bacaklarını ayıp hatta erkek bir çocukla arkadaş olsam kızarlardı
Ya ama her erkek öyle değil ki. Benim çıktığım Türk erkekleri öyle değillerdi yani. Öyle kadını ezen aşağılayan tiplerle asla görüşmem.
Bu yüzden erkeklerle konuşmaktan çok uzaklaştım ve nasıl konuşacağımı İnan 21 yaşımdayım öyle çok çok iyi bilmiyorum neleri severler neleri yaparlar falan
Her erkeği suçlamıyorum ama ciddi bir kesimi maalesef problemli
İyi erkekler tanısak bile salt gerçekleri değiştirmez
İşte çok iğrenç yani. Hep kadınları kısıtlama korkutma olayı var. Ben de nefret ediyorum. Kadınlığımız yüzünden hep suçlanıp yargılanıyoruz. Hani reglimiz bile suçlanıyor. İğrenç.
Onu hiç sorma zaten ped alıyoruz kokain alıyoruz sanki adam şekilden çekile giriyor
Aynen öyle. Ya ben Avrupa’da bile kaç erkek tanıdım ama çoğu yine böyle İnan. Bakma sen din ırk farklı ya da eğitimli modern dışardan ama hepsi örümcek beyinli özünde
Biz bunu olmasak dünyaya gelemezler snhdodşdpfpfp
İşte bunlar gerçekten dayanılır gibi değil bu iğrenç erkek zorbalığının önüne geçilmeli artık.
Kanka isterse en yakışıklı erkek olsun a…m görünce dibine düşüyorlar
Kanka zaten yeni yasa çıktı kadına şiddet taciz yasak
Kadına Tokat atan hapise girecek
Mesela en basiti bu site. Cinsel soru soruyorsun 2 dakikada 15 erkek yorum atıyor
Ya benim mesela sevgili olduğum çıktığım çoğu erkek. Haberlerde kadınların taciz uğraması etmesini hiç takmaz hiç üzülmezdi. Bu bile çok rahatsız edici. Ya da mesela erkekler istiyor ya değişik değişik kızları. Kızlar isteyince yargılar kötülerlerdi. Niye lan pislik. Biz de isteriz. Size mi özel çapkınlık. Sana gelse beş tane manken sarksa sen flört edecen de ben niye bana sarksa etmeyecekmişim.
Aynen öyle. Bi dk hangi yasa o. Tokat olayı doğru mu. Çok sevindim. Tabii canım kadına asla el kalkmamalı zaten hayvanlarda bile yok yani.
Öyleler ya dimi kadın öldürülse susarlar gizli kadın düşmabı bnelerr
Bu şerefsiz erkeklerin fazla kanka kaldırdılar. Korkutup ceza vermeleri lazım baksana ülkenin sapı çıktı
Kendi kızları anneleri ablaları teyzeleri yook mu yazık yaa
Evet yeni çıktı bu yasa
Artık bize dokunamayacaklar
Elbette kadına el kalkmamalı aslında olması gereken bir yasa idi çok geç geldi allahım
Aynen öyle bence. Yani baksan hepsi moder şehirli eğitimli dersin ama ne hayvan ne çocuk ne engelli ne kadın bir gram umurlarında değil. Ben öyle heriflerin nesini seveyim. Bi insan önce insan olacak. Sevgi olacak içinde. Hiç önemli değil tipi parası mesleği bence. Çoğu herifin altında araba bok gibi parası işi var ama yolda yaralı hayvan görse tekme atar.
İlla bir şey çok ayakkabında yapıyorlar ayar oluyorum onca kadın öldürüldükten sonra ne anlamı var
Dimi eşitlikle alakaları bile yok askında ama biz Regl izini istesek eşitlik derler yazık işlerine gelince eşitlik isterler
Neyse ama yine gelmiş sevindim. Benim babam denen pislik ben doğduğumdan beri bana zorbalık yapar. Hep tehdit eder hakaret eder taciz eder işte üstüme yürür ve bunların hiçbir nedeni de yok. Ben sessiz sakin kendi halinde oturan biriyimdir evde. Herif hep böyle pislik hareketler yapardı. Polise verdim ceza aldı en sonunda. Baksan doktor eğitimli paralı dersin ama pisliğin önde gideni.
Ben bundan sonra bana bir erkek Tokat atarsa direk polisi ararım olması gereken bir yasaydı zaten çok geç geldiği için seviniyorum be özgecanlar ne münevverler emine bulutlar Pınar gültekinelr daha nicesi öldürüldü unutacak değiliz
Evet mesela hesap konusunda hepsi cimri. Hiçbiri artık kadına para ödemiyor. Ama tek akıllarına eşitlik o noktada geliyor abazaların. Ya da cinsellikte bile sanki sadece erkek keyfi için cinsellik yaşanıyor gibi bir tavırları var. O bile iğrenç.
Benimkine ne demeli? Yabancı dili vardı yıllarda holdinglerde çalıştı dışarıda görsen ne kadar asil birisi dersin ama bana ve anneme yapmadığı kalmadı kadın düşmanı pislik
Babam sonradan görme zaten parasına güvenip annemi aldattığı bile oldu bildiğim halde söylemedim
Kadın bunca yıl çekti söyleyemedim
Aynen öyle kardeşim. Ben çok şükür hiç şiddet görmedim. Babam denen pislik küçükken bir tokat atmıştı o da resmen zevkine acayip korkup kötü olup ağlamıştım. Annem de kızıp korumuştu beni. Tokat nedeni de ne biliyor musun. Ben o seslenince duymazlıktan gelmişim de çok büyük saygısızlıkmış. Ulan şerefsiz pislik.
Aynen benimki de öyle. Ulan benimki bizim yanımızda kadınlarla elleşir flört ederdi evli haliyle de annem başka yerlere bakardı ben kızınca bana kızardı kadın. Annem de kadın düşmanı.
Herifin öyle bir popon kaldırdı ki. Hiçbir şeyine laf etmedi.
Benim babam daha geçen gözüme yumruk attı mesela annemle tartışırken gelip sataştı aşağılık herif 3 yıldır çalışmıyor her şey pahalanmış annem 3 yıldır köpek gibi çalışıp neler yaptı annem bu kadar yorulurken onun boş boş oturup durmasına izin verecek değilim diye kızdım yumruk attı e tabi gücüm yetmedi. Birde bir şey yapamıyorum diye haa noldu yapsana bir şey hadi dedi
Herif hiç beni sevmedi etmedi hep zorbalık yaptı psikolojik şiddet uyguladı etti. Bu kadın da sustu zorla kaldı o evde beni de tuttu. Hiç kaçalım kurtulalım demedi. Herif gitti artık evden düşün.
Oha şerefsiz herif. Allah belasını versin. Direk polise söyle bence. Ben bak polise gittim dedim işte bu hakaret tehdit ve cinsel tacizden davalar açtım. Vergi de kaçırıyordu onu da ihbar ettim. Şimdi gıkı çıkmıyor pisliğin.
Babam çocukken durduk yere bile döverdi beni kız kardeşimin üstüne saldalye atardı büyüdük yine saldırdı karnımıza tekmeler attı annemi kaç kez dövdü bıktım erkek zorbalığından
Sonra bende o uyurken kafasına şişe fırlatıp bir daha bana dokunursan seni çok pişman ederim dedim ve ilk kez benden korktu biliyor musun. Ondan sonra ne desem üstüme yürüyemedi
Böyle pislikleri anında şikayet edeceksin. Şikayet etmezsen yıllarca sürüyor canım. Bunlar kuduz köpek gibi rahat geziyor. Ara belediyeyi gelsin tasmasını taksın bunların. Uzaklaştırma çıkardım ben mesela asla yaklaşamıyor bana. Yaklaşmaya kalksa anında hapse girer. Sen de öyle yap.
Babam olsa bile hak etti. 2-3 erkeğe anlattım baban o sonuçta diyor kadın düşnwbları pislikler
Oha helal olsun sana. Ben mesela hiç cesaret edemedim karşılık vermeye. Ben de hep kaçtım odama kitledim kendimi korktum ama aslında cevap vermek lazım. Bunlar ondan anlar. Korktukça daha çok üstüne gelir hayvanlar çünkğ direk dişini göstermen lazım
Ya anlamıyorum noluyor bu erkeklere psikolojiksel fiziksel şiddet hemen kadınlar yapınca ağızlarında sakız olur
Bırak ya babaymış. Her seks yapan anne baba oluyor.
Beni öldürse miydi yani babam değil böyle biri baba olamaz beni düşünmüyor hatta 3-6 ayda bir evleri terk ediyor durduk yere annem bıktı artık
Bu şerefsiz herif hep bana tehdit hakaret ederdi. Dışarıya da bu kız saygısız bu kız asi diye beni kötülerdi inanabiliyoe musun. Herkes şaşırırdı ben gayet uslu düzgün biriyim böyle öz babam beni kötülüyor. Böyle bir pislik. Hani tamtersi onun koruması lazımlen.
Bende eskiden korkardım ama acımı güce dönüştürdüm buna mecburdum annemi ve kardeşimi korumak zorundayım
Şerefsiz yılan düşman o nedenle anne baba filan değil bunlar. Şerefsiz adi insanlar.
Ohaaa benim babam da böyle ya inanmıyorum cidden senle kader ortağıyız
Ben de öyle. Ben de işte deli gibi ders çalıştım ettim. Hiç şımarmadım keyif yapmadım. Çünkğ hayatta kalmak için mecbur.
Dışarıda hep annemi ve beni anne tarafına kötülüyordu aşağılık gt bıktım artık
Aynen öyle beni de. Annemi de ezer beni de anneme benzetir ezerdi. Annemin tüm akrabalarını da ezerdi
Bı şerefsizler yüzüne düzgün erkeklere güvenimiz kalmadı onlara acıyorum
Ama annem de aynı bok. O da babamın her şeyini aşağılar ezer beni de ona benzetirdi. Aralarında yop yaptı *
Annem çocukları için susardı ama babam bunu çok suistimal etti yazık cidden bu kadar zavallı olmasına acıyorum biliyor musun 1 aydır belki kimseye etmediğim en ağır hakaretleri ona etmişimdir
Yok ya ben güveniyorum da düzgünü yok ki. Bak çıkmama bile gerek yok mesela normal arkadaş dost olduğum erkeklere bile bakıyorum çok şerefsiz ve kadın düşmanı hareketleri var. Lafları ya da sevgililerine tavırları. Cidden tam olarak düzgün diyeceğim erkek sayısı çok çok az.
Annelerimiz niye karşı gelmekten korkuyor ya anlamıyorum ben kocama boyun eğmem kimse eğmemeli
İyi aile terbiyesi almış Türk erkeği çok az var
Ben de öyle. Ben anne babama ettiğim küfür hakaretleri özellikle babama. Hayatımda kimseye etmeden. Hayatımda da en nefret ettiğim insanlar onlar. Putinden bile daha az nefret ederim yani ya da siyasetçilerden.
Peki sokakta açıp işeyenlere ney demeli bence bu da çok sıkıntılı bir durum çocuklar görüyor
İşte bence de öyle. Bak mesela ben çıktığım erkeklerin birkaç saygısız veya kötü tavır hareketlerini anneme anlatmıştım 18-19 yaşında hatırlıyorum. Ya da şimdi bile son ilişkimde. Annem direk erkekleri savundu biliyor musun. Aman olsun ama şöyle iyi ama bunu yapmış yine iyi. Hani bi de tanımıyor bile onları. Ya sokakta tacize uğrasam bile ha işte beğenmiş bakmış ya da fotonu çekmiş diye onu savunur ya. Ona deliriyorum zaten.
Böyle baba sevgisi görmüyoruz ya sevgiyi başka erkeklerde arıyoruz hep o sevgi eksikliği yüzünden bu haldeyiz aslında hala konuşup kızma sebebimiz hem hak etmemiş olmamız hem de aslında kan bağından dolayı sevgi duymamız. Fakat yapılan yanlışlar soğuttu fazlasıyla
Diyorum ne erkek yalakası ezik bir kadın. Bütün mesela boşanmış akraba komşu kadın arkadaşlarını ezer böyle. Aşağılar arkalarından. Ulan senin gibi şiddet görüp aldatılıp evli kalmak mı marifet ezik karı.
Bana da geçen bir erkek bekaretimi sordu annem diyor ki işte erkek öyle soruyor diyor mk bu resmen ona hak vermek
Çok haklısın Kİ
Yok ya ben hiç sevmiyorum. Ölse keşke diye dua ediyorum da ölmüyor. Hiç de üzülmüyorum ben başına bir şey gelince yani. Kaza filan geçirince. Hatta geçen korona oldu oley inşallah ölür demiştim direk.
Ben de anneanneme ayar oluyorum mk erkek evlatlarına çok yüz verdi hatta erkek evlatlarının çocuklarını daha çok severdi erkek torunlarına kızmazdı bile zavallı eşşek
Aynen böyle şey mi okur. Ne demek onu sormak. Direk ağzına sıç engelle öyle pislikleri. Seni mal yerine koyuyor pislik. Annen de işte buna okey diyor. Benim annem de öyle.
Ya benim anneannem eşitti bence. Herkesi eşit severdi. Onu çok severim. Hani kız erkek ayrım yapmıyordu.
Erkek evlatlarına ev almışlar hep kaç tane altın kız evlatlarına böyle değiller ki kocası alsın diyip postalıyorlsr kocası da ona muhtaç gibi görüp eziyor işte offff
Mesela annemle babam kavga etti dedem kaç kez geldi karı koca arasında olur diyor yazık
Benim ailem öyle işte. Benim ailem de babam oğluna verir deli gibi bana asla vermez. Annem de vermez ama. Mesela teyzem kızına verir baya. Ondan kocası asla ezeniyor onu. Herif kadına muhtaç çünkü. Zaten para kimdeyse o güçlü oluyor evlilikte ilişkide.
Babamın babası oğlunu savunurken dedem anneme sahip çıkmadı yazık
Mesela benim önceki ilişkilerimde ikimizin de parası yoktu ondan kimse kimseyi edemiyordu ama son ilişkide karşı tarafın yaşı büyük parası vardı. Ben öğrenciydim diye işte beni ezip yönetmeye çalıştı mesela. Ben de sinir olup ayrıldım. O ne be öyle zaten. Öyle ilişki olmaz ki. Git kendine birini satın al direk yani.
Mesela köyde erkekler içki içerdi masa kurulurdu anneme derdim anne biz niye yiyemiyoruz hayır o masa erkeklere , erkekler içki içer kadınlar içemez diye algı da var mk yeter be
Ya benim de öyle. Küçükken sokakta mesela bana vuran çelme takan eşyalarımı çalanlar olurdu. Anne babama gelir söylerdim asla sahip çıkmazlardı bana hala da öyle.
Kimse kimseyle parasını kullanıp üstünlük kuramaz ben şu an sevdiğim beyden maddi olarak daha üstteyim hediye alırım ama kalkıp onu malım gibi kullanmam
Biri beni dövse etse asla aileme gitmem. Akrabalarıma da. Ya beni mesela işte çalıştırıp sigorta vermediler maaş yapmadılar vs vs hiçbir akrabam beni koruyup sahip çıkmadı. Annem de dahil.
Beni de hiç koruyan eden biri yok yani
Daha bu sene spor salonunda kürt çocuğun biri gözlerini dikmiş bana bakıyor mesela oranın sahibine ve babama şikayet ettim ikisininde bana dedikleri şey şu oldu bakmaya bir şey yapamayız yazıkkkk
Ya birde bunu yüzlerine söylesen umursamıyorlar değil mi yazık kafalarına midem bulanıyor böyle insanlar adına utanmaktan yoruldum
Aynen öyle yani. Mesela ben de şu an biriyle ev paylaşıyorum onun evi. O mesela işsiz olmasına rağmen ailesi nedeniyle benden zengin. Ben çalışsam da daha fakirim işte ben ona kira veriyorum. O daha çok masraf karşılıyor ama asla beni ezmiyor ya da yönetmeye çalışmıyor. Ama sevgili olduğum erkekler ya da işte bazı kız arkadaşlarım. Maddi olarak benden güçlü diye böyle beni yönetmeye zorbalık yapmaya kalkmışlardı. Direk bitirdim ilişkimi.
Anne tarafı çok cinsiyetçiydi mk ya erkkelere masa kuruldu özenli içerler kadınlar elinde yer halbuki kadın gibi varlığı el üstünde tutmaları gerekirken yaptıkları Muameleye bak
şu an iyi olmana çok sevindim. Kesinlikle en iyisini hak ediyorsun kader ortağım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Aynen öyle işte benimkiler de öyle. Aman ne yapalım. Aman boş ver. Her şeye böyle. Trafik kazası geçiririm. Aman boş ver. Ondan işte her şeyimle ben uğraşırım. Polise verme şikayet etme vs vs tek başıma. Sağlıkta bile öyle. Hastalığım olur ameliyatım olur her şeyle tek başıma uğraşırım. Asla destek olmazlar.
Çok sağol kardeşim. Çok memnun oldum tanıştığıma ya.
Bizim gibilerle grup kursak aslında böyle arada konuşur destek oluruz. Kendimizi de yalnız hissetmeyiz yani.
Ben de memnun oldum kadın kadının halinden anlamalı evet düşman kadınlarınız var ama maalesef her elma sepetinde çürük elma çıkıyor
Benim çevremde kendim gibi yok hiç ondan çünkü çok üzülüyorum. Herkesin ailesi destek hep
Değilmi destek çıkarız kadın kadının düşmanı değil ana yurdu olmalı
Tabii öyle ama o erkeklerde de var
Dur ben sana özelden yazıyorum
Ekledim de mesaj atamadım
Benim annem çok şükür destekliyor ondan başka da destekleyen kimse yok zaten arkadaşlarım hariç
Bekle tatlım
Baksana kızlar da pek farklı değil soruyu soralı ne kadar olmuş tek yazan kız benim yazık cidden
Annen nasıl destekliyor
Benimki sadece öğrenci iken para verdi onu da otuz saat konuştu söyledi. İşe girdiğim an bir kuruş bile vermiyor şerefsiz
İşte tek isteğim gebersinler en kısa sürede de evler arabalar bana kalsın ben de rahat edeyim kira yiyin
İyi bir kazancı var babamın yapamadığı hayatı yapıyor resmen kadın başına birde korkusuz o kadar çalışıyor üstüme eve geliyor ev işi yapıyor._. Babam yan gelip yatıyor kendini iyice evin reisi bellemiş
İnşallah hakkında hayırlısı kuzum ya böyle anne babayı hak etmiyordun etmiyoruz ama yazık en azından çocuklarımızı böyle yetiştirecek iki aklı başında kadın olduk
Bizler öğrendik ki bizden sonraki nesillere öğreteceğiz
Annem geberse iyi olur. Tek çocuk benim bana kalır ama kadında öyle bir hırs ve nefret var ki bana. Ruh hastası yani gerçekten. Hep şey der. İşte asla ölünce sana bırakmam işte ona buna bırakırım sana bırakmam filan. Ve niye böyle laflar ediyor bir fikrim bile yok. Bir tane erkek arkadaş yapmadım sigara alkol kumar hiçbir şey yapmadım. Güzelce tüm okullarımı okudum ettim ama kadın hep böyle nefretli ve iğrenç laflar etti bana. Teyzeme filan dediğimde insanlar şaşırıyor yok ilte o anlık öyle bir şey canı sıkılmış sana demiştir diye. Lan böyle can sıkılması mı olur. Kadın bütün varlığıma hayatıma küfür hakaret ediyor tehdit ediyor.
Bu dünyayı anlayamayacağım asla sevgisizlik sevgiyi doğuruyor
Bir anne bunu çocuğuna nasıl der ya şoklar içindeyim şu an birde anne
Hadi babalar zaten şerefsiz anlarım ama annelik iç güdüsü çok başka be yazık yahu
Yok benim annem denen kadın ancak hazır para yer. Bana da beş kuruşu zorla verir pislik. Teyzemin kızından mesela nefret ederim. Anası babası tüm parasını o kızlarına veriyor. Zaten torpille de devlete soktular. Kız yatıyor işe gitmiyor bok gibi para kazanıyor. Bana da bir kuruş destek olmaz hiç. Benim anam babam çocukluğumdan beri dilenci gibi yaşatıyor beni. Bok gibi paraları var ama üç kuruş vermezler.
Öyle öyle. İnanılmaz iğrenç bir kadın. Herkes de ona şaşırıyor zaten. Eskiden yine biraz daha sever ilgilendirdi. Ben büyüdükçe böyle güzel başarılı filan oldukça kadın benden nefret ediyor.
Ya da böyle erkekleri terslemem ayrılmam. Onların kölesi olup mal gibi onlarla kalmamam gilan kadını gıcık ediyor biliyor musun.
Ben inanıyorum sen çok iyi para kazanacaksın en kısa zamanda ve onlar bir gün sana muhtaç olacaklardır sen sabret kardeşim. Gün gelir devran döner yaşıyoruz ne olacağı belli değil kimsenin Allah yine de düşürmesin
Hani ben dayak yesem mesela bir erkeğin köpeği olsam kadın emin ol beni daha çok sever.
İnşallah herkes öyle diyor. Ama işte bir günde olmuyor para ya da kariyer. Yıllardır zaten azimle okuyup çalışıyorum başka bi şey yapmıyoruz.
Sen gibi olamadığı için bence nefreti gücünün farkında ama hala senin hırçın olduğunu düşünüyor halbuki alakan yok işte
Akrabalarımdan da nefret ediyorum ama. Hiçbiri bulaşmıyor bu duruma ses etmiyor. Herkes vah vah neyse sen çok iyisin başarılısın zamanla işte kendi hayatını kurarsın diyor sadece. Ben teyze olsam açar ağızlarına sıçardım bunların ya da kendim evime alır para verirdim. Bunlar şerefsiz.
Ondan diyorum inşallah daha beterlerini kendileri ya da çocuk torunları Yaşar. İnsanı beddua ettiriyorlar zorla.
Çünkü öğrenmemişler anladın mı biri ona haksızlık yapınca susmayı öğrenmiş cevap vermeyi terbiyesizlik olarak öğrenmiş bilmiyor Kİ karşısındaki bu saygıyı hak etmiyor
İnsanlar daha ne kadar kötü olabilir diyordum bir üst seviyeyi de görmüş olduk bugünde yazık be
Ya saygı tanımı o kadar farklı ki. Bunlar saygıyı her boka peki demek olarak düşünüyor. Hani istiyorsan ot iç kumar oyna ya da okuma hırsızlık yap ama bunlara peki de ve böyle hiç laf söyleme. Kendi düşünceni söyleme. Güleryüzlü ol peki de ama istiyorsan evde adam öldür onlar için okey.
Dimi. Erkeğe saygı diye bir şey yok hak edene saygı var öğrenmemişler ki kuzum
Etrafta kaç tane baba olmak isteyen erkek var? Çoğu erke istemiyor bile
Acıyorum
Benim yaptığım ise şu. Ben bir bireyim. Haklarım ve fikirlerim var. Bunları da güzelce ifade ediyorum. Atıyorum eve arkadaşımı çağırmak istiyorum izin alıyorum çağırıyorum ya da odama girilmesi veya eşyalarımın izinsiz alınmasını istemiyorum bunu belirtiyorum. Ama bunlar asla böyle şeyleri takmıyor. Ben de o nedenle kitliyorum odamı ya da eve kimseyi çağıramıyorum mesela.
Ya da zorla mesela onların arkadaşları ile oturmamı veya vakit geçirmemi istiyorlar. Ben de istemediğimi söylüyorum ben onları zorlamıyorum böyle saçma şeylere sonuçta
Çok doğru her bireyin özgürlüğü ve sınırları var kimse aşamaz
Mesela benim annemde şöyle bir durum var birisi bize gelmez istesin diyelim hayır diyemiyor sevmese bile hayır mı diyeyim ayıp diyor
Ya da bir şey giymek istemiyorum yemek istemiyorum 18 yaşını geçmişim. Sanki benim vidaydım onlara aitmiş gibi benle kavga edip hesap soruyorlar. Böyle şeyler. Bi de bana saygısız diyorlar ben bunlara izin vermediğim için
İstemiyorsan kabak gibi de müsait değilim dersin ısrar ederse istemiyorum derim bu kadar basit
Yok benim asla kararlarım ve sınırlarıma saygı duyulmuyor
Ben ondan nefret ediyorum. Asla fikrim sorulmuyor benim. Ne istersin uygun musun gibi. Direk bir şey dayatılıyor ya da benim adıma çoktan karar verilmiş oluyor.
18 yaşımı geçeli 3 yıl olacak ama hala erkek arkadaşım olmadı anne baba duyacak da utanacağım diye
Ah kafayı yememek elde değil ki
Benim de öyle. Yani sevgililerim vs oldu ama ben de mesela üniversitede rahat yapamıyordum bu baskı yüzünden
Hatta afedersin ama ilişki yaşamaya ABD bile gideceğim utancıma annemlerin yüzüne bakamam ki
İşte bu duruma soktular
Cinsel arzu bir kadın duyabilir ve bu ayıp değildir
Hayır yani ergenliğe giren her insanın karşı cinsle ilişkisi olmalı bu çok doğal. Sanki bu devirde evlilik mi kaldı. Yanş bunu anormalleştirip ayıp günah diye hayatımızı rezil ettikleri için Allah belalarını versin. Benim annem denen kadın da ayrıca bacım tekiymiş zaten. Evlenmeden önce gayet bin tane şey yaşamış. Anlamıyorum ne diye bana baskı yaptığını zaten.
Ve bu çok sinir bozucu be demek yaşını almış bir kadın adına kararlar vermek 10 yaşında çocuğa bile fikri sorulmalı
Aynen öyle ben de hep yurtdışında yaşadım biliyor musun. Hiç okulda veya Türkiye’de çevrede yaşayamıyordum. Utancımdan hani laf olur aman işte sevgilim bilinmesin diye. Yurtdışlarında flört edip ilişki yaşıyordum.
Benim annemin de evlenmeden önce sevgilisi olmuş ama şimdi olsa ayıplarlar söyleme diye Ay delircem
Hani sanki gayiz de gizli yaşıyoruz. Şu yaşattıkları eziyete bak şerefsizlerin.
Harbi normal iki kadınız erkek istememiz çok normal 😹
İşin günah boyutu var ancak sen de ben de 18 yaşımızı geçtik yani istersek biri ile beraber olabiliriz
Aynen öyle benimki de asla anlatmaz konuşmaz ayıp diye. Kendi kocası bana kaç kadın hadi ordan anlatıyor be her dk. Böyle bir herifle evli utandığı şeye bak. Cidden çok farklı kafalarımız.
Sanki dinime küfreden de Müslüman olsa günah günah diyorlar çocuklarına yaptıklarına bak allahım
Onu diyoeum ya aşırı tezat
İşine gelmeyince günah zaten
Aynen öyle zaten ama şey kızları çok kıskanıyorum. Hani ailesi destekleyen ve erkek arkadaşı normal gören eve sokan kızları. Benimkiler asla öyle olmadı ve olmaz çünkü. 30 yaşıma gelsem de asla erkek arkadaşımı eve sokmazlar.
Öyle kızlar hamile kalsa bile ailesi kabul ediyor mesela kuzenim
İşte Allah belalarını versin. Bu kafadaki insanlar gebersin gitsin dünya temizlensin istiyorum. Keşke hayvan olsaymışız valla ya. Daha rahat ederdik.
Gitt beyinsiz kendi isteğiyle 40 yaşında adamla oldu doğum yaptı ailesi bakıyor babam eve geldi benim kızım yapsa döverrk öldürür bakmam dedi
Ulan biz ne yapıyoruz bu bktwn ülkede kendimizi geliştirdik dil öğrendim araştırmadığı. Şey kalmadı hala da öyle evden çıkmıyoruz daha ne istiyorlar lan
Evet evet öyle tabii. Benim dayım mesela yobaz vs kızı evlilik dışı hamile kaldı etti. Herif hepsine sahip çıktı. Benimkiler asla sahip çıkmaz bence.
Aşırı kısıtlanıyoruz yenin ederim yazık beee sinir oldum Şu an
Yapmasaydın banane derler. Annem zaten küçüklükten beri bana şey der. Sakın bana güvenip çocuk yapma asla bakmam der. Kadındaki nefrete bak be. Milletin annesi teyzesi ay evlenmesen de olur yeter ki çocuk yap ben bakarım diyor.
Ben erkekle konuşsam kızardı babam üstelik çocukken hatta lisede kız ağırlıklı sınıfa verdiler beni sınıfımızda 2 erkek vardı sadece
Ve erkeklerle konuşmak yasaktı korkutuyorlardı zarar gelir diye
Benim annem kuzenime kızlık kadınlık önemli değil dedi eve geldim ben evlilik dışı biriyle lsam kızar mısın dedim kızarım diyor
La havle
Öyle tabii Türk gençliği bok gibi ve en iğrenç dönem biziz. Eskiden zaten erken yaşta evleniyorlarmış ya da 22 yaşında okul bitiyor direk iş bulup ayrı eve çıkıyorlarmış. Şimdiki nesilde ikisi de yok. Evlenmiyorsun da. İş bulup ayrı eve de çıkamıyorsun. Herkes 30-35 yaşında parasız ailesi ile birlikte bi de pandemide oturuyor. Dünyanın en iğrenç hayatı.
Bekaretim beni ilgilendirir 10 erkekle yatacak değilim tabi ki de
Benim annem böyle saçma düşünse de arada istediğimi yapar çok şükür onu çekemezdim bir de
Yok benim gayet sevgililerim oldu ve bir bok demediler. Zaten artık üniversiteden sonra da bir bok demesinler yani. Hatta artık kendileri dedi git yap et diye düşün. Hani baktılar başlarına kalıyorum.
Lisede üniversitede kahve içmem sohbet etmem bile yasaktı. Okul bitip yaş 25 e gelince iyi git çık et birini bul evlen diye resmen yön değiştirdi şerefsizler
Kuzenim benle yaşıt elinde bebesi var kaşardı zaten yatmadığı erkek yoktu ama ailesi paşa paşa bakıyor ben para harcadım diye hayırsız evlat oluyom
İkiyüzlü pislikler. Beni mal gibi görüyorlar resmen. Hani aşk sevgi doğal arkadaşlık filan haberleri yok. Erkekler asla karışmazlar. Erkek istediğini yapsın ama kadınlara deli gibi baskı baskı sonra baktı kızın yaşı geçiyor bu sefer de direk hadi evlen hadi evlen.
Zihniyetsizlik
Tv100 ü aç knk bu arada
Öabukkk
Aynen öyle işte. Ben de hep güzelce okudum ettim bir tane kötü şey yapmadım. Milletin çocuğu ne pislikler yaptı. Zaten çevre hep beni över eder. Herkes diyor zaten. Herkes senin gibi çocuğu olsun diye dua ediyor senin bu hasta ananın babanın derdi ne şükredeceklerine böyle yapıyor diyor herkes. Psikolog polis bile böyle dedi. Ulan kendileri görüyor hergün. Milletin çocukları kumarcı bağımlı it kopuk. Ben kaç kere kavga ettim bağırdım. Sizin derdiniz ne ya ben ders çalışıyorum iş buluyorum ediyorum sessiz kendi hakimdeyim ne diye benle uğraşıyorsunuz dediğimde hiçbir bok demeyip yine evden kovup her parayı başıma kalarlar
Dimi biz ailemizi gururlandırmak için neler yaptık gördüğümüz muameleye bak
Benim mesela benim denen şerefsiz pislik kadın asla güzel olmamı istemezdi. Makyaj yapacak olsam saçımı açacak olsam güzel giyinecek tüykwrimi kaşlarımı alacak olsam nasıl bağırır çağırır ağzına sıçar hakaretler ederdi biliyor musun. Şaka gibi. Saçımı boyatmam kuşağını deldirmem bile olaydı. Hep erkek çocuk gibi giydiriyordu beni. Millete de yalan söylüyordu ben öyle istiyormuşum gibi. Hep kadın olduğum için suçlu ve utanç içinde büyüttü beni. V
Annem *
Ve aynı şeyi şimdi mesela kuzenimin kızına bile yapıyorl biliyor musun. Yılda bir görüyor mesela onları. Koz elbise şort giyiyor böyle ruj sürüyor ya da fotoğraf çekiyor diye Koza bacım muamelesi yapıyor. 7 yaşında çocuğa.
Şaşırmadım cidden o demin dddikşwrinden sonra ama artık üzülme lütfen kızmakta çok haklısın ama sinirlenmek sana zarar veriyor canımm
Hani böyle işte a aaaa ne kötü ne ayıp a aaaa yoldan çıkmış bu filan diyor. Kuzenim susuyor hiç cevap vermiyor. Ben diyorum ne var ya çocuk diye.
Hani kadınlık cinsellik ve güzellik halkında her şey onun için bacım günah. Kendi resmen çuval giymiş. Saçını taramaz ruj sürmez. 200 kilo hergün beş paket sigara içer evde. Bu normal onun için
Pardon anne diye saygısızlık etmek istemem ama başkasının çocuğuna karışmaya hakkı yok
Evet öyle haklısın ama işte hayat çok zor ben ondan sinirliyim
Düzelecek bu bizlerin elinde başaracağız
Tamam üzülme çok haklısın ama düzelecek lütfen
Yani mesela ben genç koz olarak dışarı rahat çıkamıyorum ya da biriyle flört ettiğimde daha Tehlikeye açığım ya da işte iş ortamlarında hep taciz ya da düşük maaş vs vs bunlar çok zor. Erkek olsam çok daha az canım sıkılıp çok daha rahat elde edecektim çoğu şeyi
Ayrıca mesela kadınların masrafları erkeklere göre daha fazla. Asıl kadınlara daha çok maddi destek verilmesi lazım ama hep toplumda ailede erkeklerin cebine para veriliyor.
Dimi erkek olsak bu sorunların hiç biri olmayacaktı
Erkekler ney yapıyor mk parayı gidip ota bka harcıyor skdlfllflf
Ben asla da erkek olmak istemezdim bu arada. Kadınlık çok güzel ve çok mutluyum ama bu adaletsizlik beni sinir ediyor
Aynen erkeklerin para harcadığı şey zaten diyara alkol kumar kadın ya da araba. Başka bok değil
Ben de valla kadın olduğum için iyiyim ama haklarımız yerlerde ama artık bunun için üzülme lütfen haklarımız var şu an bize Tokat atan hapise girecek
Kadın yardım eder ev yapar bahçe yapar hobisine harcar hayvana harcar
Bana verilince valla iyi değerlendiriyorum erkeğe servette versen karıya kıza harcar
O yasayı bana atar mısın bi bakayım
Özelden mi tamam atayım tv100 kanalını de izle çıkıyor orada
Çıkmadı
İnternete ben de yazdım çıkmadı ama haberlerde çıkmıştı
Özelden attım