Cumhuriyet tarihinin kayıp nesli olarak görülüyorlar
Hayatları, oyun sosyal medya uçkur üçgeninden ibaret
Hayatları, oyun sosyal medya uçkur üçgeninden ibaret
Yine genelleme yapmaktan bıkmadınız cidden yeter ya herkesi aynı sanmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz acaba? Bu saydığın şeyler Z kuşağında yok tek tüm kuşaklarda var oymuş buymuş saçmalıyorsun cidden yok canım 40 yaşındaki biri uçkur derdinde olamaz ama 18-19 yaşındakiler mesela bu dertteler akılları fikirleri o ve oyun bir de diğer yazdıkların hahhaha gülüyorum cidden. Sanalda iki üç tane o yaşlardaki insanlardan görüp kaç milyon insanı aynı kefeye koyamazsın Evet boş işlerle uğraşanı da var uğraşmayanı da var ama bu her kuşakta böyle yani hepsinde öyle insan var gelmiş burada bizleri bir yargıya bağlayarak eksiltiyorsun kendini ve hatta bizim dışımızdakileri de yüceltiyorsun. Kendine gelmeni ve herkesin aynı olmadığını ve bunları sizlerin yaptığını da hatırlayarak kendine gelmeni tavsiye ediyorum
Sizin yaş grubu ve üstüü çoook zeki sorma İcat üstüne icat yapmışsınız. Ortaokul mezunu bile sizin döneminizde memur olmuş malum partiye oy verenler bile sizin kesim fışkırıyor zeka. Uçkur meraklısı z kuşağı mı? Haberde okuduğumuz tecavüzcü tacizci çocuk gelin meraklısı orta yaş üstü ne oluyor.
Cevap
4Cevap
Aynen çünkü 70-80 ler harika iş çıkardılar. Hele 60lar.
Z kuşağı ile ilgisi yok halkın çoğu eğitimsiz hali ile çocuklarına da geçiyor.
Gıda sahtekarlarinin işi
Ben daha yüksek olduğunu düşünüyorum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?