Aile & Toplum Kaç tane kardeşiniz var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim hiç yok abla arıyorum kendime, canım sıkılınca uğraşıp sinir edebileceğim sjsjjsj Kaç tane kardeşiniz var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. 2 abim 1 ablam var iyi ki varlar onları çok seviyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok şanslısın keşke benimde ablam olsaydı :(( Yorumla
Senaaydinnn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 1 tane kizkardesim var bende dalasabilcegim bir abim olsun isterdim :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kardeşine dalaş sende Yorumla Senaaydinnn +1 yıl O tam gicik ztn onla gercekten kavga ediyom Yorumla Senaaydinnn +1 yıl Tek olmak daha iyi bir evin bir oglusun 👍 Yorumla Soran +1 yıl Bence iyi değil ya, derin bir yalnızlık içindeyim Yorumla
dudunmubeni4 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 814 cevap paylaştı. 4 abim 3 ablam var hehegf 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abin 5 oldu, saygılar bacım. Yorumla Senaaydinnn +1 yıl Sanslisin baya:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
2 abim 1 ablam var iyi ki varlar onları çok seviyorum
Çok şanslısın keşke benimde ablam olsaydı :((
1 tane kizkardesim var bende dalasabilcegim bir abim olsun isterdim :)
Kardeşine dalaş sende
O tam gicik ztn onla gercekten kavga ediyom
Tek olmak daha iyi bir evin bir oglusun 👍
Bence iyi değil ya, derin bir yalnızlık içindeyim
4 abim 3 ablam var hehegf
Abin 5 oldu, saygılar bacım.
Sanslisin baya:)
1 tane