Aile & Toplum Sabah sabah sizde umursamaz olduğunuza dair çemkirmeli upuzun rest çekmeli mesajlar alıyo musunuz? aphroditll Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yoksa sizin arkadaşlarınız normal mi Ya daSiz Bilemicem Sabah sabah sizde umursamaz olduğunuza dair çemkirmeli upuzun rest çekmeli mesajlar alıyo musunuz? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır, arkadaşlarım böyle bir mesajı umursamayacağımı bildikleri için bir şey diyeceklerse ararlar ve bu arama günün doğru düzgün bir saatinde olur. :) 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yok valla almıyorum sabah sabah öyle bir mesaj gelse zaten sanrım küfür ederim. Bismillah bi gözümüzü açalım dimi 0 0 Yorumla
dudunmubeni4 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 814 cevap paylaştı. Benim arkadaşım bile yok snksmzk 0 1 Yorumla aphroditll +1 yıl Şanslı insanlar Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yko almiyorum 0 1 Yorumla aphroditll +1 yıl Ne şanslı insanlar var Yorumla