Aile & Toplum Yaşadığınız şehirde kar yağışı başladı mı? _Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Selamm🥳🥳Minnak bir bulut sanırım kar atışı yapıp kaçtı 😅 sevinmiştim tekrar her yer bembeyaz olacak diye ama yarını bekleyeceğiz artık. Sizin oralarda hava durumu nedir 🥳? Güncellemeler+1 yıl İstanbul şu an bembeyaz olmaya başladı aşırıı hoş 🥰 Yaşadığınız şehirde kar yağışı başladı mı? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Kahvetonu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hayır kar yağmıyor ve ben bu durumdan nefret ediyorum. 1 4 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Aga be Yorumla Kahvetonu +1 yıl İstanbul ile aramdaki mesafe 1 saat ama ıstanbul bembeyaz olsa bile burada bir şey yok. Olmuyor yağmıyor. Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Tepelere daha çok yağıyor Yorumla Kahvetonu +1 yıl Evet Yorumla
Khlyen Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Azonce yağdı yerler beyaz oldu ama çok sürmediği için şu an eridi 🙃 1 0 Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı. başlamadı ama başlayacak wintır is kaming istanbull 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Burada bugün hava çok güzeldi kar yağmaz yarın da güzel bence 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Atıyordu tek tük dışardayken.. Hastanenin zemin katındayım.. Görünmüyor şu an.. 1 0 Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şuana kadar bişey yok yarında pek olacağını sanmıyorum 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl evet yihhular yihhusu 💃💃😌 1 1 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Yiaa buraya da yağıyor çoksel 🥲 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İstanbul'dayım hiçbir şey yağmıyor arkadaş 1 8 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Camdan bak bence buralar baya beyaz oldu Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl aa camdan mı bakılıyormuş tüh bende aynaya bakmıştım Yorumla _Daphnee_ +1 yıl 😒 Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Gelmiş BİM pudingiyle camdan bak diyor baktık yok daphne Yorumla _Daphnee_ +1 yıl BİM pudingi değil o 😒 Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Bimde satılıyor yarım kilo hazır Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Koskoca su perisinin adını BİM pudingi yaptı püğğ Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Sen palavere bırak sen kakaolu puding Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İstanbul evet başladı :) 1 4 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Benim minnak bulut geziyor jsjs Yorumla NükleerBaşlıklıAdam +1 yıl Şöyle güzel yağsa ya kar topuna çıkardık xlxmx Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Geçen hafta iyi oynadım kendime kardan adam yapıcam sjjs Yorumla NükleerBaşlıklıAdam +1 yıl Güzeldi ama ya beni de çağır bende yanına kardan kadın yapayım xlxk Yorumla
Arvaless Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet İstanbul'a yağmaya başladı 😊 1 2 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Benim minnak kar bulutu geçiyor bi yerlerden shhs Yorumla Arvaless +1 yıl Hıııığ Yorumla
herluie Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Yaşadığım yer hep soğuk ve karlı 1 1 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Orası neresi bolu mu Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Neden yeni hesap açtın sen? 1 5 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Diğer kullanıcı adını sevmedim Yorumla HissizProfil +1 yıl Scooby Doo çizgi filmindeki daphne mi yoksa bimdeki puding markası olan daphne mi 🤭 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Yok yunan mitolojisinden gelme olan defne olan daphne sjjs ama siz puding markası görün beni püğğ jdjd Yorumla HissizProfil +1 yıl Haaaaa su peri daphne 🤭Nasıl bilemem ben bunu ya çok utandım şu an 🤭 bir de puding markası yapmışım seni püüü rezil ben 🤭 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Heh evet o daphne Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Soru hatalı.Durmadı ki başlasın kar... 1 2 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Burada 1 hafta kadar yağmadı o sebepten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben haklıyım. Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı. Buraya kar yağmıyor maalesef... 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. şu an İstanbula yağıyor. 1 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl birkaç saat önce başlamıştı ama şu an yağmıyor. 1 0 Yorumla
rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı. Minik minik yağıyor şu an 1 0 Yorumla
Pişmaniye_ Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Başlamadi knka yağmasin ya. d 1 4 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Yağsın, yağsın Yorumla Pişmaniye_ +1 yıl Knka dagda nöbet tutuyoz yağmasin yagmasin. d Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Tüh be yağmasın sizin oralara Yorumla Pişmaniye_ +1 yıl Teşekkürlerrrrrrr😇 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Baya kar var 2 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kar mi o ne ki 1 5 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Kesin İzmir Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl Maalesef Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl Ama sen kesin izmirlisindir Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Yoo Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl 👍 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı. Yağdı durdu ya 1 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Yok gözükmüyor 1 0 Yorumla
thonething Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı. Çok oldu 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ara ara yağıyor. 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,8b cevap paylaştı. Evet yağdı 1 0 Yorumla
Cracks Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet biraz yağdı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Hayır kar yağmıyor ve ben bu durumdan nefret ediyorum.
Aga be
İstanbul ile aramdaki mesafe 1 saat ama ıstanbul bembeyaz olsa bile burada bir şey yok. Olmuyor yağmıyor.
Tepelere daha çok yağıyor
Evet
Azonce yağdı yerler beyaz oldu ama çok sürmediği için şu an eridi 🙃
başlamadı ama başlayacak wintır is kaming istanbull
Burada bugün hava çok güzeldi kar yağmaz yarın da güzel bence
Atıyordu tek tük dışardayken.. Hastanenin zemin katındayım.. Görünmüyor şu an..
Şuana kadar bişey yok yarında pek olacağını sanmıyorum
evet yihhular yihhusu 💃💃😌
Yiaa buraya da yağıyor çoksel 🥲
İstanbul'dayım hiçbir şey yağmıyor arkadaş
Camdan bak bence buralar baya beyaz oldu
aa camdan mı bakılıyormuş tüh bende aynaya bakmıştım
😒
Gelmiş BİM pudingiyle camdan bak diyor baktık yok daphne
BİM pudingi değil o 😒
Bimde satılıyor yarım kilo hazır
Koskoca su perisinin adını BİM pudingi yaptı püğğ
Sen palavere bırak sen kakaolu puding
İstanbul evet başladı :)
Benim minnak bulut geziyor jsjs
Şöyle güzel yağsa ya kar topuna çıkardık xlxmx
Geçen hafta iyi oynadım kendime kardan adam yapıcam sjjs
Güzeldi ama ya beni de çağır bende yanına kardan kadın yapayım xlxk
Evet İstanbul'a yağmaya başladı 😊
Benim minnak kar bulutu geçiyor bi yerlerden shhs
Hıııığ
Yaşadığım yer hep soğuk ve karlı
Orası neresi bolu mu
Neden yeni hesap açtın sen?
Diğer kullanıcı adını sevmedim
Scooby Doo çizgi filmindeki daphne mi yoksa bimdeki puding markası olan daphne mi 🤭
Yok yunan mitolojisinden gelme olan defne olan daphne sjjs ama siz puding markası görün beni püğğ jdjd
Haaaaa su peri daphne 🤭
Nasıl bilemem ben bunu ya çok utandım şu an 🤭 bir de puding markası yapmışım seni püüü rezil ben 🤭
Heh evet o daphne
Soru hatalı.
Durmadı ki başlasın kar...
Burada 1 hafta kadar yağmadı o sebepten
Ben haklıyım.
Kayseri de epey yağıyor :)
Yükseklere yağıyor, biz soğunu yiyoruz.
Diyarbakır da kar var
Buraya kar yağmıyor maalesef...
Evet İstanbul kar altında
şu an İstanbula yağıyor.
birkaç saat önce başlamıştı ama şu an yağmıyor.
Minik minik yağıyor şu an
Başlamadi knka yağmasin ya. d
Yağsın, yağsın
Knka dagda nöbet tutuyoz yağmasin yagmasin. d
Tüh be yağmasın sizin oralara
Teşekkürlerrrrrrr😇
dünden beri durmadan yağıyor..
Günlük güneşlik burası😂
Baya kar var
Kar mi o ne ki
Kesin İzmir
Maalesef