Çocuğum için babası ile görüşmeli miyim yanına gitmeli miyim?

Merhaba herkese,
ben 2 sene önce boşandım. 3,5 yaşında bir çocuğum var çok şükür. ben çalışıyorum o kreşe gidiyor. Babası evliliğimizin başında çok efendi biriydi. Ne olduysa doğumdan sonra oldu çünkü o zamana kadar deli gibi çalışıp ağırlıklı olarak evi ben geçindiriyordum. Çocuk olunca ara verdim ve o çalışmak zorunda kaldı ama benim en güzel zamanımı burnumdan getirdi. o eski kibarlığı kalmadı hatta hakaretlere başladı ve maalesef en sonunda her çeşit uyuşturucu kullandığını öğrendim ve hatta yakaladım.
Ayrıldığıma katiyen pişman değilim ama kızım babasız kaldı 2 haftada 1 görme izni var ama gelmiyor görmeye. Sebebini sorunca da param yok diyor. Ailesinin yanında yaşıyor boşanınca ilk 1 sene çalışmamış şimdi çalıştığı yer maaş vermiyormuş. ama insan istese haftasonu hammalık yapar yine gelir değil mi?
Neyse bugün aradı görüntülü çocuğunu görmek için ve annesi dedi ki siz gelin buraya çocuğu görelim.
bana mı tuhaf geliyor ama onun gelmesi gerekmez mi? Üstelik ayrı şehirlerdeyiz gidip bir de onların evinde mi kalalım?
ailesini ona maddi destek yapabilir en azından çocuğu görmesi için?

evliyken de bana bu evi sen geçindireceksin demişti ailesi ben oğlunuz çalışmıyor iş aramıyor deyince
çocuğu götürmeli miyim sizce?
Çocuğum için babası ile görüşmeli miyim yanına gitmeli miyim?