Üniversitede mini etek giydiğimi öğrenen babam bana para yollamayı kesti. Biz niye modern olamıyoruz?

Siirte doğdum. Babam kürt annem Türk. 20 yaşındayım diş hekimliği için antalyada üniversiteye başladım. Yurt çıkmayınca orada üvey ablamda kalmaya başladım. Bir şekilde kılık kıyafetim babamın kulağına çalınmış. Babam beni aradı etmedik küfür hakaret kalmadı. Neymiş ben seni **** olasın diye mi yolladım. Sen beni elaleme rezil mi edeceksin. Verdiğim emeklere yazık. Tamam kapanmana bir sey demedik okumana razı geldik bu ne elbiseler şortla mini etekle okula mı gidilir? Ben seni böyle mi yetiştirdim. Gibisinden laflar sıraladı sonra para yollamayı kesti. Benim babam neden diğer babalar gibi modern degil. Bu durumu arkadaslarima anlatsam beni okula reklam ederler. Bıktım bunlardan ya.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Üniversitede mini etek giydiğimi öğrenen babam bana para yollamayı kesti. Biz niye modern olamıyoruz?####
Güncellemeler
+1 yıl
Hala bu durumu normal gören babama hak veren tipleri gordukce dunyadan soguyorum resmen.
Üniversitede mini etek giydiğimi öğrenen babam bana para yollamayı kesti. Biz niye modern olamıyoruz?