Ailemle anlasamiyorum sürekli kavga ediyoruz neyse bana diyorki seni evden attırcam kaymakamliga gidip sikayet edicem beni evden attircakmis böyle birsey var mı yapabilirmi? Kaymakamlik böyle bir kagit verebilir mi?
Evet maalesef attırabilir. Uzaklaştırma aldirtabilir. Karakola şikayet ederek. Kaymakamlikla ilgisi yok. Neden bunu diyor?
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kavga ediyoruz evde sürekli kardesim evlendi 100 milyar para gitti bana birsey yapmadilar ondan dunyayi bilerek dar ediyorm onlara evlat ayirmak neymis gorelim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet maalesef attırabilir. Uzaklaştırma aldirtabilir. Karakola şikayet ederek. Kaymakamlikla ilgisi yok. Neden bunu diyor?
Kavga ediyoruz evde sürekli kardesim evlendi 100 milyar para gitti bana birsey yapmadilar ondan dunyayi bilerek dar ediyorm onlara evlat ayirmak neymis gorelim
Yaş kaç
28
Kolaylıklar.
Niye sordun
Kavga ediyorsan ayırsana evleri bunu sorarken bile düşüncesi bile korkutuyor seni 😂😂
Istanbulsa ayri evde yasamak maliyetli alcagim 5 bin lirayla ayri eve nasil cikim senin kirlardan haberib yok heralde
Evleneceksin ya da ev arkadaşı bulucaksın çekemeyeceğin bir şeyse mahkeme filan diyorsun demek ki o kadar geçimsizlik var.
Evlencem evet sevgilil var
Senin gözünü korkutmaya calısıyor ama hukuken böyle birsey mümkün değildir.
Evet dava acmaso gerekmis heralde
Kaç yasındasın?
28
Yapmazlar niye yapsınlar böyle bir şey
Kaymakamlil boyle bir kagit verirmikk
Kağıt vermez ama uzaklaştırma alabilirsin
Hi
Ne yapmayı düşünüyorsun
Kavga ediyoruz evde sürekli kardesim evlendi 100 milyar para gitti bana birsey yapmadilar ondan dunyayi bilerek dar ediyorum
Bence kendinede kötülük ediyorsun
Neden
Sonuçta annen ve baban onları icilttiğin için pişman olursun. Davanda ne kadar da haklı olsan sonuç değişmez. İyilikle hallet
Nasil meselAa
Onları kaybettiğinde anlarsın. Allah gecinden versin.
Şuanda zaten yoklar bana maddi manevi destek olmuycaksalar olsunler daha iyi
Senin canın çok yanmış ama öfkeliyken karar verme
Cidden sevmiyorm saygida duymuyorm
İnan üzüldüm. Keşke mutlu mesut bir ailen olaydı
evlat ayrımı yaparlarsa böylede çekerler
haklısın
Kaymakamliga felanda gitmedj alac beni yildirmak
Kolay kolay böyle birşeye kalkışmazlar.
Aynen oyle bu isler oyle kolay degil
Umarım her şey gönlünce olur.
Umarim..
dertme çok da fazla takma kafana istediğin zaman yazabilrisin bana.
Etmiyorum zaten bugun biryere ciktim uzak geldim eve hemen nerdeydin felan dediler hem evde istemiyorlar hem hesap soruyorlar
Senden vazgeçmiyorlar demek ki
Evet
Bu gün durum nasıl. iyimisin
Degilim sabah gene kavga ettim evde bir suru esyayi kirdim kocasi uzerime yurudu
Gerçektenmi.
Evet agladim cok
özele gelsene sen burdan millet okuyor
Yok burdan yaz birsey olmx
Bu sefer sebep ne
Tabak mutfaga koydum gitti topla dedi babam sana sorcak degilim dedim ordan basladi kavga uzerime yurudu bende esyalari kirdim agladim
Sen bu işe köklü bir çözüm bulman lazım
Ne yapayim mesela
Orta yol bulman lazım böyle devam edemez.
Simdi disari cikicaklar misafirlige gidicekler uzerlerine kapiyi kitliycem dahada giremiycekler eve bakalim ne oluyor
böyle şeyler yaparsan gerginlik iyice artacak
Karda sokakta kalsinda akillari baslarina gelsin
sen sanki benle dalga geçiyorsun
Ne dalgasi ben neler yaptim onlara bu neki
inan yazdıklarını ağzı açık okuyorum. seni şimdi daha fazla merak ettim.
Bugun mesela uzerime yurudu vurmaya kalkti videoya cektim dedim polise solicem it gibi korktular
Psikolojik sıkıntıların var mı onca iey yaşamışsın
Var tabi
Destek alıyormusun
Evet ilac kullaniyorm ama yinede sinirlerime hakim olamiyorm
Terapi falan uyguladılar mı
Evet 40 dk felan konusuyorm adam dinliyor
Nerdensin sen
İstanbul
Şikayet etmek bile yeterli diye biliyorum.
Nasıl kendi öz anne ve babanmı
Evet