En fazla 4 yaş olur genç liseli küçük kız isteyenle işim olmaz böyle bir şeyi de normal görmem. kız büyük duruyor normal bakmam diyenlere bi..
Ben slkta değilim büyük erkeğin neden çok değer vermiş iyi davrandığını bilirim bi yaşınız ilerlesin veya evlenin işte göreceksiniz o zaman gerçek yüzünü. Neymiş genç erkek değer vermez mutlu etmezmiş lafa bak hadi ordan gitsin yaşıtı kadınlara değer versin verir mi hayır çünkü genç küçük değil
Beynimi yıkamalarına izin vermiyorum kukla gibi oynatılan kızlar gördüm ve çevremde her büyük kadın yaşıtın veya iki üç yaş büyükle ol diyor pişmanlar çünkü
Ben slkta değilim büyük erkeğin neden çok değer vermiş iyi davrandığını bilirim bi yaşınız ilerlesin veya evlenin işte göreceksiniz o zaman gerçek yüzünü. Neymiş genç erkek değer vermez mutlu etmezmiş lafa bak hadi ordan gitsin yaşıtı kadınlara değer versin verir mi hayır çünkü genç küçük değil
Beynimi yıkamalarına izin vermiyorum kukla gibi oynatılan kızlar gördüm ve çevremde her büyük kadın yaşıtın veya iki üç yaş büyükle ol diyor pişmanlar çünkü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bende böyle düşünüyordum akranlarımızla olmalıyız diyordum ama yaşayarak öğrendik ki düşüncelerimiz hayatla pek uyuşmuyor mecburen küçüklere yönelicez
Kaç yaşındaki kızlara yöneleceksiniz
Normal değil bu erkeklerden soğudum demek aldatırlar genç olmayınca sanki erkek hep genç kusursuz
Bilmem kendime yaş gibi kural koymadım en son manitam 20 yaşındaydı işte 19-20-21 falan olabilir zaten akranlarımla hiç takılmadım ya 3-4 yaş küçük ya da 2-3 yaş büyük oldu
19-22 sana göre çok küçük onlar daha ergen yaşta anlaşman da saçma
30 olunda da mı 18-24 arası isteyeceksiniz bu sağlıklı değil ve kadınlar bir gün pişman oluyor büyükle olduğu için çok duydum
30 bi olayım önce be sonra düşünürüz şu an 24 üm
Yaş olarak bende küçüklere karşıyım yaşıtın oldun ona değer ver
16-23 yalındaki kız ister misiniz
27 yaşındayım 22 olur 23 te ama 16-18 olmaz yani
22 aşağı olmaz
O zaman yaş farkı çok oluyor bana göre
25 üstü olursa daha iyi olur senin için çünkü 22 24 yaşındaki kız senle aynı olgunlukta olmaz
Ama kızların erkeklerden erken olgunlaştığını unutuyorsun
5 10 yaş mı olgunlaşıyor?
Kızlar mı erken olgunlaşıyor? Ben buna hiç inanmıyorum çünkü olgun akılı Zeki kadın nadir gördüm. Olgun gibi davranmıyorlar hemen inanıyorlar
Ama olgunlukta yaşa göre olmuyor biliyor musun oda var?
Bilemedim ama ben çok yaş farkı olmasın isterim
25 yaşında olup ergence hareketler yapan çok kız gördüm
Yanında kardeşin yeğenin yaşında kız göstermesini istermiydin?
Pek sevgili olarak olmayabilir ama arkadaş olmak isterse o zaman olur
Kardeşin tepenin yaşındaki kızı arzular mısın
22-27 arası evet, ama arzulamak değil sevmek ilgi göstermek diyelim. Tabi önüme gelenle değil
16-21 yaşındaki kızları arzular mısın
Liseli kızları?
20 yaşın altındakiler arzulamam
Olgunda görünse benden büyükte görünse arzulamam ben normal görürüm
Evlilik te Yaş birbirine ne kadar yakın olursa uyum o kadar iyi olur. Sence
Bilim adamları da öyle diyor ne kadar yaş farkı varsa o ilişki uzun sürmüyormuş
Her yaştan insana değer vermeli verirdi de
Erkeğine göre degisir
Siz kaç yaşında kadın istiyorsunuz
Yaş değil beni tam edecek birini istiyorum ruhu huyu ahlagi güzel olsun karakteri güzel olsun düşünceleri fikirleri uyum sağlasın merhametli olsun