ASKERDE AYRILDIK?

Sevgilim bizim icin tecilini bozdurup askere gitti biran önce ciksin aradan yuvamizi kuralim diye. Askere gitmeden once gayet iyiydik cok seviyodu uzerime titriyodu cokta kiskanc bu arada. Askere gitti ilk zamanlar gayet iyiydik sorun cikmasin diye elimden geleni yaptm ozledik diye agladigimz zamanlar oldu o orada ben burada. Sonralara dogru surekli tartismalar cikmaya basladi en ufak seylerden. Ama kiskancligi yuzunden beni evden cikarmiyodu nerdeyse akli kaliyomus. Bende akli kalmasin diye evde oldum cok nadir ihtiyacim bir durum olursa disari cikiyordum. Dusunun hep evdeyim ve aksama kadar onu bekliyorum. Bunaliyorum haliyle en ufak birsey sinirlendiriyo beni. Sonra anlayissiz oluyorm. Neyse ayrilmadan bir gun oncesinde ölüp bitiyodu bana ertesi gun yine bir sebepten tartistik ve ayrilalim demesede bir daha beni goremiceksn tarzinda birsey soyledi. Söz vermistik birbirimize ayrilik konusu dahi olmicak diye. Bu lafida soyleyince sinirlendim zoruma gitti ve birdaha karsima cikma dedim kapattm. Snra aradi ozurdiledi bitmedi dedi. Kuklamiyim ben dedim ayriliyosn kafana gore bitmedi diyosn dedm. Kabul etmedim bu kez oda tamam dedi ve ayrildi tekrardan kirici bir sekilde. 2 gun gecti ve askerde diye vicdan yaptm aradm beni sevmedigini benden vazgectigini soyledi. Cok dil doktum bitmesin diye ağlayarak. Istemedi. Her neyse yine kapattk telefonu 2 gun daha gecti belki dedim sakinlesmistir son kez sansimi denim dedim hakliyken haksiz konumuna soktum kendimi resmen askerde diye ama yine istemedi net bir sekilde benden vazgectigini soyledi gayet olgun bir sekilde bitmemesi icin konustm asker psikolojisyle yıkma bitirme bizi gelince bir ton hayalimz var bizim icin gittin oraya bensizmi dönuceksin falan neler neler yalvardm fazlasiyle bitmesin diye gururm kalmadi resmen. Sonra kabullendm ve cekildm hayatindan 15 gun oldu. orada arkadaslari terkediliyo ben basim yerde onu bekliyodum Bumu hatam.. Sorum erkeklere.. Sizce pişman olur mu? Geri donmek istermi?
ASKERDE AYRILDIK?