Esrar satan bir insan güvenilir olabilir mi?

Bugün yol sorarken beni çorbaya götürdü ısrarla tatlıda aldı kafam ayık değildi evlerine gittim mahalle kenarında bir yerde bayağı belli tekin değildi ve korkuyordum ne kadar belli etmesemde adam anladı az çok zaten bir akşamı bekledim kristalda içiyordu yanımda birde müşterileri gelince ev dolu erkek yengesi bile değişik bişey çocuklar içeride korkuyorum acabq benimi pazarlıyor bunlar diye neyse geldi avm ye gidicem yalanıyla başta dedi bende Gelecem yok numaramı kaydettin aramıyon falan bence aramazsın dedi neyse bekledik minibüsüm geldi para cebime koydu o parayı geri kalanınıda bime gidip çikolata aldım ve tabikide aramam onu gerçekten korktum ilk başlarda iyi bişeye benzerken onu içince ve ev olunca ve seni göndermeyeyim evi boş ver diyince rahatsız oldum. Hemen kaçmam doğru bir karardı değil mi? Hayır kimseye bunu anlatamazdım zaten niye gidiyorsun falan derdiler canım macerada istiyordu tabi başımı belaya sokacak kadar değil 😆neyse gidicem diyor belli suç işliyor ben aramamda daha onu. İnsana benzeyen ama insan olmayan varlık gördüm bugün adeta
Esrar satan bir insan güvenilir olabilir mi?