Ben sevmem ama bugün çok yoruldum uyucam sanırım birazdan 😴 Perşembe küçük bir burun ameliyatı olcam onla uğraştım bugün, yorgunluktan uykum geldi resmen🙄 Akşam da arkadaşlara gitcem. 1-2 saat yeter😴
Baktım netten yorumlarına. Hep olumlu dönüşler almış. Deviasyon zaten kolay bir ameliyat. Bende oldum. Benim doktorum harikaydı, tamponda kullanmamıştı, aynı gün taburcu ve 3. gün normal hayata dönmüştüm😂
Bende tampon olacakmış ya iki gün sonra çıkarıcam dedi ama araya pazar günü giriyo pazartesi ye kalır herhalde ya da erken cikarttiririm😅 Evet sohbeti bilgisi tecrübesi çok iyi hastaneden de normal de memnunum zaten gidiyorum hep. Hayırlısı inşallah ☺️ Rahat mi nefes alman şimdi
6 yıl geçti ameliyat üstünden. Benim sinüslerim resmen taşlaşmıştı nefes alamıyodum. Ameliyatla bomba gibi oldu. O tamponları çıkarttıklarında böyle nefesi ölümüne Çek içine. Nasıl güzel gelecek bak gör😂 oksijen kafa yapıcak başın dönecek😂 Bugüne kadar nefes almıyormuşum diyeceksin
Yaa çok heyecandim bak şimdi gerçekten 😅 Doktor da dedi onu "Sen hiç konuşma Gökçe sen nefes almamışsın ki şimdiye kadar. Nefes almak ne demek bilmiyorsun" dedi 😂 Yeniden doğmuş gibi olacakmışım inşallah bakalım 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ah fırsat olsa, ufak bir kestirme bile ne güzel giderdi
Evet bazen çok tatlı geliyor uyku
Deviasyon ameliyatı mı olacaksın? Yoksa estetik mi?
Deviasyon ya estetik sıkıntım yok
Doktorun da iyiymiş. Hastane de güzel, bir sıkıntı yaşamayacaksın geçmiş olsun şimdiden;)
İnşallah umutluyum biraz korkuyorum tabi tirtir titricem yatış yapılınca önlüğü giyince🙄 Nerden biliyorsun iyi olduğunu 😅
Baktım netten yorumlarına. Hep olumlu dönüşler almış. Deviasyon zaten kolay bir ameliyat. Bende oldum. Benim doktorum harikaydı, tamponda kullanmamıştı, aynı gün taburcu ve 3. gün normal hayata dönmüştüm😂
Bende tampon olacakmış ya iki gün sonra çıkarıcam dedi ama araya pazar günü giriyo pazartesi ye kalır herhalde ya da erken cikarttiririm😅 Evet sohbeti bilgisi tecrübesi çok iyi hastaneden de normal de memnunum zaten gidiyorum hep. Hayırlısı inşallah ☺️ Rahat mi nefes alman şimdi
6 yıl geçti ameliyat üstünden. Benim sinüslerim resmen taşlaşmıştı nefes alamıyodum. Ameliyatla bomba gibi oldu. O tamponları çıkarttıklarında böyle nefesi ölümüne Çek içine. Nasıl güzel gelecek bak gör😂 oksijen kafa yapıcak başın dönecek😂 Bugüne kadar nefes almıyormuşum diyeceksin
Yaa çok heyecandim bak şimdi gerçekten 😅 Doktor da dedi onu "Sen hiç konuşma Gökçe sen nefes almamışsın ki şimdiye kadar. Nefes almak ne demek bilmiyorsun" dedi 😂 Yeniden doğmuş gibi olacakmışım inşallah bakalım 😁
Evet fark çok büyük olacak emin ol:) Korkma ayrıca, uyuyup uyanman bir oluyor ve ağrısız oluyor ameliyat sonrası. Morarma şişlik falan da olmuyor
İşin komik yani ben bugün gittim hemen Perşembe ye ayarlattım niye yumurta kapının ağzına gelince geliyorsun demedim mi dedi 1 hafta önce haber diye 😂
Ovvv çok ani. Heyecan tavan sende😂
Araştırdım bayağı evet morluk şişlik olmaması çok iyi Perşembe ameliyat olcam cumartesi arkadaşımin doğum gününe gitmeyi düşünüyorum süslenip 😅
Kötü haberim var, gidemeyebilirsin😂 Tamponlar burnunu kocaman gösterecek. Bence gitme😂
Ciddi olamazsiinnn ya off🙄 Cumartesi sabah ya da Cuma günü cikarrtirmaya çalışcam o zaman iki gün bekletemem ya
Kanama olur acele ettirme😂 gitmeyiver doğum günü de eksik kalsın, bahanen var
Ben duramıyorum ki ben gezmeden duramam bir plan varsa orada olmalıyım 😂
Kurtlu😂 Tamponu çıkartmazsa aynada bak kendine, hala gitmek istersen izin verdim gidebilirsin😂😂
Valla merak ettim nasıl görünecek tamponla bunu hiç beklemiyordum gerçekten 😁
Bak nasıl çıkartıldığını da gör madem😂 https://youtu.be/1BKdz1pjZPc
Tampon çıkarmak neyse de o temizleme kısmı can alıcı görünüyor gerçekten 😁
Kol kadar zımbırtı sokuyor burna, la benim burnum bu kadar derin mi diye düşündürüyor insana😂
Zaten burun muayene kısmında bir sürü kablolu kamera sokmuştu o zaman anlıyor insan derinliği tüneli 😂
😂😂😂
Ameliyat sonrası burnunu bir soruda paylaşırsın artık;)
Paylaşırım da görüntüsü değişmeyecek ki 😅 Ama oldum diye paylaşırim fotolu hastaneden 😂
Tamponlu bekliyoruz😂
Denerim psikolojime bağlı 🙈😂
Hayır, gündüzleri uyuyamam.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🥰
hiç uyumam
Ben de gündüz uyumam normalde
ben ne gece ne gündüz
Yok artık niye
ruh hastası manyak sorunlu biriyim epilepsi hastasıyım uyumam gerekiyor ancak psikolojik ilaçlarım kesildiği için uyumuyorum
Doktor mu kesti ilaçları? Bence iyi hissedene kadar devam etseydin keşke
doktor kesti :(
Neden iyi değilsen nasıl kesebiliyor bence başka bir doktor dene🙄
Denedim tetikliyo diye vermiyolar
Sevmem
Hiç sevmem