2 kizim var ne yapmam gerek?

22 yasinda kacark evlenmis ve cok pisman olan biriyim esim 39 yasinda keske olseydim boyle bir hata yapmasaydim annen vefat edeki 2 ay oldu bundan onceside esim bana siddet sozlu taciz hakaret uyguluyordu annem oldukten sonra bana davranislari daha kotu oldu hakaret kufur cocuklar aglio bacım cocugu susutursana dio kizim yaramazlik yapio bacım dogurdugu pic ya cocugu diyor ben ses cikarsam beni dovmeye kalkiyir kackere dovdu 1 kizima hamileyken dove dove suyum gelmisti 2 kizima hamileyken doguma 3 gun kala dovdu yani son zamanlarda dahada ortaligi batirdi tokat atio filan ben yanlis kelime konusmayim die caba sarf ediom ne yapacagimi bilmiom artk 2 abim var bir babam abilerim bekar gitsem onlarin yanina evlendiklerinde ne yapacam hatayda yasiyorum ailemin 2 evi var burada ama ben buraya gelsem beni cocuklari sigdirmaz hergun rahatsiz eder ailem İstanbul'da istanbuka gitsem ya beni bulursa pesime duserse sikayet etsem okadar kadin da sikayet edio ama ölüo esra erola cikmayi dusunuyorum oda butun herkes duyacak sahipsizim allahtan baska abilerimden babamdan cocuklarimdan baska kimse yok bana iyi düşünerek akil verin nolur
2 kizim var ne yapmam gerek?