Aile & Toplum Bir aylık günah metreye göre kaç puana sahipsin? s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Benim 26 çıktı hedefim fullemek Güncellemeler+1 yıl sizi gidi cehennemlikler sizii... ne kadar çok masum varmış uzumymwkgjkszpj Bir aylık günah metreye göre kaç puana sahipsin? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Merrrryyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı. 18 puan, kendimi melek zannetmeye yeter bence jdjdjdjdjjd 1 3 Yorumla s Taciiiii +1 yıl vay şeytan Yorumla Merrrryyyy +1 yıl Yooo gayette meleğimm Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yooo şeytansoon dndjdnd Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Cinsel ilişki ve baskasinin arkasından iş çevirmek aynı puan mi aldatmak olsaydı bari😂26 benim bu arada 2 0 Yorumla
Asipizzaolalım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl 23 çıktı 😅 benim sevap kasmam lazım olmıcak böyle 3 3 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Haha hangileri onlar😅 Yorumla Asipizzaolalım +1 yıl Söylenmez o sus dhsjjs Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yoo söylenir dmdkdjd Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. 21 galiba baskasinin arkasindan is cevirmek burada akil verip sunu sunu yap demek sayiliyorsa sonucta ucuncu bir kisinin arkasindan is ceviriyoz 0 0 Yorumla
EricaFeuer Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Cinsel ilişkiye girmek ne alaka? Nikahsız cinsel ilişki yazmalıydın. Evlenmiş iki kişi arasındaki cinsel ilişki zina değil ki. 0 1 Yorumla EricaFeuer +1 yıl Hedefim fullemek? Ne alaka? Umarım ironidir yazdığın açıklama. Yorumla
Janelski Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl cinsel ilişkiye girmek neden günah wtf 2 4 Yorumla s Taciiiii +1 yıl çüküüüü allah öyle demiş sdpoaksdfjoafdıfd Yorumla Janelski +1 yıl Yakında 'nefes almak günah, ölelim' derlerse şaşırmam 😀 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Doğmuş olmak bile günah olcak yakinda sksjsjsj :D Yorumla Janelski +1 yıl 🤣😅 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yaaaa nasıl 26 yaaaaaaa 2 3 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Şşş çaktırma 23 ekledim üstüne🙄🙄 Yorumla 1234567yemezler +1 yıl Yorumla s Taciiiii +1 yıl 🤭🤭🤭🤭 Yorumla
axntv Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 80% +1 yıl Cehenneme odun lazımsa buradayım. Bu skala beni kesmedi. Upgrade lutfen 0 0 Yorumla
aphroditll Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 31 çıkması 3 4 Yorumla s Taciiiii +1 yıl 31 mi🤣🤣🤣🤣 hangileri Yorumla aphroditll +1 yıl Anlatacak çok şey var Yorumla s Taciiiii +1 yıl Annad o zmn Yorumla aphroditll +1 yıl Burdan olmaz cok gizli Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. 3 neyse yurttik 1 4 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Hangi 3🙄 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Dedikodu tabi kii Yorumla s Taciiiii +1 yıl Vay dedikoducular sizii Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Tabi dedikodu nerde ben ordaa Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. 3 shxhshs 1 7 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Hangi 3🙄 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Sence hangisidir Yorumla s Taciiiii +1 yıl Dedikoduuu Yorumla aloneenolaa +1 yıl Nerden bildin wjdhshs senin hangileri Yorumla s Taciiiii +1 yıl Ben kahinimm Yorumla s Taciiiii +1 yıl Valla salladım 4-5 tane keşke gerçek olsa :( Yorumla aloneenolaa +1 yıl Anlıyorum jdjxjs 3 iyidir niye sallıyorsun insanlar gerçek sanar Yorumla
OldSchool_Ruler Takip Et Xper 4 Yaş: 102 +1 yıl 15 ile kor ateşe göz kırptım. Bakalım alevleri kucaklayabilecek miyim 🔥 0 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Ben kezbanmiyim simdi 0 1 Yorumla s Taciiiii +1 yıl yoo Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl 41 cikti masallahinizi alirim 1 1 Yorumla OldSchool_Ruler +1 yıl Nokia olmak kolay değil tabi. Hayırlı günahlar 🧚🏻♀️ Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. 3 puan almışım masumum nkjnk :D 0 0 Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl 3 diyor dedikodunun günahı daha çoktur 🙄 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buna göre günahsızım cınım 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. 21 ama birine tövbe ettim eğer kabul olduysa 11 0 0 Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 33 :d 0 11 Yorumla Occus +1 yıl aylık hesaplamadım ama ay kısmını unutmuşum :d aylık 13 oluyo Yorumla s Taciiiii +1 yıl Hangileri :d Yorumla Occus +1 yıl allahla benim aramda pls Yorumla s Taciiiii +1 yıl Allahın elçisiyim ben bisi olmaz s. a Yorumla Occus +1 yıl imzalı kağıdı göreyim:d Yorumla s Taciiiii +1 yıl Allahın sözü yetmez mii :d Yorumla Occus +1 yıl belki delisin :dzaten allah inancım da yok. s Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yoo diilim deli olsam allah elçi yapar mı beni xd Yorumla Occus +1 yıl aynen deliler de böyle söylerdi sdlfjhfkdsjfh Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yani sen Jdjdjdfjfjdj Yorumla Occus +1 yıl olabilirim Yorumla
Apple-Crow Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yuh 38 çıktı 😎 0 3 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yıh hangileri😂 Yorumla Apple-Crow +1 yıl Utanırım ayıp olmaz 🙅♀️ 😀😀😀 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Utanma utanma😅 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. 5 puan aldım bro 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dedikodu yaptım 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. 0 çıktı 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sıfır 0 0 Yorumla
Vsgdgdgdgg Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl 3 puanla melek kategorisinden vip bilet aldım 😎 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. 8 puan 0 0 Yorumla
Shady10 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl 36 çıktı.36 ne @mk 0 1 Yorumla Shady10 +1 yıl Yeniden hesapladım yine 36. Cehennem vip fhsgjsgjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
18 puan, kendimi melek zannetmeye yeter bence jdjdjdjdjjd
vay şeytan
Yooo gayette meleğimm
Yooo şeytansoon dndjdnd
Cinsel ilişki ve baskasinin arkasından iş çevirmek aynı puan mi aldatmak olsaydı bari😂
26 benim bu arada
23 çıktı 😅 benim sevap kasmam lazım olmıcak böyle
Haha hangileri onlar😅
Söylenmez o sus dhsjjs
Yoo söylenir dmdkdjd
21 galiba baskasinin arkasindan is cevirmek burada akil verip sunu sunu yap demek sayiliyorsa sonucta ucuncu bir kisinin arkasindan is ceviriyoz
Cinsel ilişkiye girmek ne alaka? Nikahsız cinsel ilişki yazmalıydın. Evlenmiş iki kişi arasındaki cinsel ilişki zina değil ki.
Hedefim fullemek? Ne alaka? Umarım ironidir yazdığın açıklama.
cinsel ilişkiye girmek neden günah wtf
çüküüüü allah öyle demiş sdpoaksdfjoafdıfd
Yakında 'nefes almak günah, ölelim' derlerse şaşırmam 😀
Doğmuş olmak bile günah olcak yakinda sksjsjsj :D
🤣😅
Yaaaa nasıl 26 yaaaaaaa
Şşş çaktırma 23 ekledim üstüne🙄🙄
🤭🤭🤭🤭
Cehenneme odun lazımsa buradayım. Bu skala beni kesmedi. Upgrade lutfen
31, cehenneme doğru emin adımlarla
31 çıkması
31 mi🤣🤣🤣🤣 hangileri