Aile & Toplum 20 yaş çok büyük bir yaş mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Sürekli abla abla diyorlar moralim bozuldu. Kendi kendime diyorum ulan ben ne zman büyüdüm ne zaman yaşlandım diyorum.😣🙉 Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl Mesela çarşıya pazara gidince ya da benden buyuk amcalar bana abla diyor. Modum düşüyor benim. 20 yaş çok büyük bir yaş mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Kptknn Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 407 cevap paylaştı. Abla her zaman yaştan ötürü söylenmez kimisinin mesafa kimisininde saygı için kullandığı bir kelimedir.. kişinin üslubuna göre.. 1 0 Yorumla
Kazgan Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Değil 0-17 yaş için abla 23-30 arasına kardeş +30 çocuksun aklı hala yetersiz korunması kolanmaı gerekensin sen büyüklere bak o zaman canın sıkılmaz 0 0 Yorumla
çaresiz80 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 71% +1 yıl Giyim tarzını değiştir saçını daha genç stil kestir belkide büyük duruyorsun 1 1 Yorumla çaresiz80 +1 yıl Yani bence eğer resimdeki gibi görünüyorsan kesinlikle değiştirmelisin kendini saçını makyajını giyim tarzını Yorumla
Kartal0675 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 85% +1 yıl Orta yaşların başlangıcı diye biliriz 25 den sonrası çok hızlı geçiyor 0 0 Yorumla
Aksaçlı87 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Yaşınla ya da tipinle ilgili değil tamamen ağız alışkanlığı senle ilgili değil rahat ol 0 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 20den küçük kişiler için evet 20den büyukler için hayir 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Ben de bu sene 20 olacağım canım çok sıkkın 0 0 Yorumla
La-vita-è-amore Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı. Apla gibi duruyorsun da ondan. : ) 0 0 Yorumla
AkanZee Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl 20 altı gözüküyorsun nasıl bir çevre orası 😂 0 0 Yorumla
I-am-a-S1mp Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl 15 gösteriyorsun, sana abla diyen m*ldır. 0 0 Yorumla
World7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Büyük degil büyükde durmuyosun zaten 0 0 Yorumla
Kenangünyr Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl artık kimse yaş farkına bakmıyor mutluysa yetiyor 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı. Küçük 0 0 Yorumla
Twining17 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Saçmalama 0 1 Yorumla Twining17 +1 yıl Esnaf abla der takılma Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bence genç bir yaş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Abla her zaman yaştan ötürü söylenmez kimisinin mesafa kimisininde saygı için kullandığı bir kelimedir.. kişinin üslubuna göre..
Değil 0-17 yaş için abla 23-30 arasına kardeş +30 çocuksun aklı hala yetersiz korunması kolanmaı gerekensin sen büyüklere bak o zaman canın sıkılmaz
Giyim tarzını değiştir saçını daha genç stil kestir belkide büyük duruyorsun
Yani bence eğer resimdeki gibi görünüyorsan kesinlikle değiştirmelisin kendini saçını makyajını giyim tarzını
Orta yaşların başlangıcı diye biliriz 25 den sonrası çok hızlı geçiyor
Yaşınla ya da tipinle ilgili değil tamamen ağız alışkanlığı senle ilgili değil rahat ol
20den küçük kişiler için evet 20den büyukler için hayir
Abla yine iyiymiş o ileride teyze olacak
Ben de bu sene 20 olacağım canım çok sıkkın
Apla gibi duruyorsun da ondan. : )
Erken çökmüşsün ablam
20 altı gözüküyorsun nasıl bir çevre orası 😂
15 gösteriyorsun, sana abla diyen m*ldır.
Büyük degil büyükde durmuyosun zaten
çoluk çocuk var demek ki etrafında..
Yok be abla ne büyüğü
Herkes demiyordur 20 den küçük olanlar diyordur
artık kimse yaş farkına bakmıyor mutluysa yetiyor
Hayır değil
😁😁🤠❤ cici yaş
Büyük yaşların başı diyelim ☺️
Benim gözümde cocuk yaşı
Küçük
Değil
Saçmalama