Aile & Toplum Kimler gece yatmaz sabah kalkmaz tayfasından? Rüzzgarraa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gece geç yatıp sabah kalkamayalar burada mı Güncellemeler+1 yıl Uyudunuz mu Kimler gece yatmaz sabah kalkmaz tayfasından? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
IIILilith Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sabah yatıyorum 4 saat sonra uyanıyorum maalesef 1 3 Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Niye ki Yorumla IIILilith +1 yıl Uykusuzluk rahatsızlığım var insomnia Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl O bi ara bende de olmuştu Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl gece kaçta yatarsam yatayım 9 oldu muuu ayaktayım 0 1 Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Bende aynı Yorumla
WaRʓLL Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı. Traderlar kanka 0 0 Yorumla
duygulicious Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl bennn 0 1 Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Ne olacak böyle😀 Yorumla
Venüsünkaptanı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Mee🙉 0 20 Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Al bendende o kadar😀 Yorumla Venüsünkaptanı +1 yıl Nolacaz be böyle Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Yuvarlanıp gidecez 😂 Yorumla Venüsünkaptanı +1 yıl 😅😅 Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Kaptan mısın 😀 Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Uyudun mu Yorumla Venüsünkaptanı +1 yıl Hepimiz kaptaniz hayatlarimizin hayallerimizin direksiyonundayiz ... Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Yok ben gerçek gemi kaptanıyım 😂 Yorumla Venüsünkaptanı +1 yıl Oda iyi Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Sen ne iş yapıyorsun Yorumla Venüsünkaptanı +1 yıl Garsonluk 🙂 Yorumla Venüsünkaptanı +1 yıl Şu an çalışmıyorum. Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Özele gelsene Yorumla Venüsünkaptanı +1 yıl Hyr burdan soyleyin ne diyeceksenjz Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Bişi demicem ki normal sohbet Yorumla Venüsünkaptanı +1 yıl Burdan da edebilirdin. Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl tamam o zaman iyi geceler Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Bekliyorum hala desem Yorumla Venüsünkaptanı +1 yıl Bekleme derim. Yorumla Rüzzgarraa +1 yıl Beklicem desem Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. Son gecem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sabah yatıyorum 4 saat sonra uyanıyorum maalesef
Niye ki
Uykusuzluk rahatsızlığım var insomnia
O bi ara bende de olmuştu
gece kaçta yatarsam yatayım 9 oldu muuu ayaktayım
Bende aynı
Traderlar kanka
bennn
Ne olacak böyle😀
Mee🙉
Al bendende o kadar😀
Nolacaz be böyle
Yuvarlanıp gidecez 😂
😅😅
Kaptan mısın 😀
Uyudun mu
Hepimiz kaptaniz hayatlarimizin hayallerimizin direksiyonundayiz ...
Yok ben gerçek gemi kaptanıyım 😂
Oda iyi
Sen ne iş yapıyorsun
Garsonluk 🙂
Şu an çalışmıyorum.
Özele gelsene
Hyr burdan soyleyin ne diyeceksenjz
Bişi demicem ki normal sohbet
Burdan da edebilirdin.
tamam o zaman iyi geceler
Bekliyorum hala desem
Bekleme derim.