22 yaşındayım ama her şeye karşı umutsuz hissediyorum. Yaşadığım hayatın hiçbir anlamı kalmadı gözümde. Yıllardır varoluşsal sancılar çekiyorum. İnsanların birçoğu bu sancıyı dinle ya da dünyevi şeylerle geçiştiriyor ama ben yapamıyorum.
Bilincim bir türlü inanacak bir şey bulamıyor. Çırpınıp duruyorum. Bazen insanlar arasından bir anda gitmek istiyorum, ölmek ve toprağa karışmak. Bunun tek sebebi kendimi bulamamış olmam. Artık bu ızdıraba dayanamıyorum.
Yardım edecek kimse yok, hiçkimse.
Bilincim bir türlü inanacak bir şey bulamıyor. Çırpınıp duruyorum. Bazen insanlar arasından bir anda gitmek istiyorum, ölmek ve toprağa karışmak. Bunun tek sebebi kendimi bulamamış olmam. Artık bu ızdıraba dayanamıyorum.
Yardım edecek kimse yok, hiçkimse.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
delirmiyosun farkına varıyosun
5 senedir farkındayım ve her geçen gün dozu artıyor, normal hssetmiyorum
peki ne yapmak istiyosun
aralıklarla intiharı düşünüyorum ama yapacağımı düşünmüyorum, beni bir anda rahatlatıyor. Bütün bu olanlardan bir saniyede kurtulabilme hissi çok güzel geliyor. Bunu yaparsam elimdeki bir çok şeyi çöpe atacağımın farkındayım, yaşamın her ne olursa olsun bir lütuf olduğunu anlamlı bir şekilde yaşama yolunu bulmayı istiyorum.
Bir eşim çocuğum olsun o bu sıkıntıları çekerken yanında olayım içten tavsiyeler vereyim istiyorum. Ve imkansız da olsa dünyanın neden var olduğunu tanrının ve dinlerin doğruluğunu görmek bilmek isterdim yaşarken. Ölünce zaten göreceğiz diye düşünüyorum.
görmek ve bilmek mümkün değil ancak kendi hislerimizle doğru bulduğumuz şeye inanırız ya da inandığımız şeyi doğru buluruz. intihar konusunda aynı düşünüyoruz ve genel olarak büyük bi çıkmaz ancak kendin kurtulabilirsin
bir şeye inanacağımın umuduyla hayatta kalmaya devam ediyorum hiç umudum kalmsaydı intihar kaçınılmaz olurdu sanırım, kendim nasıl kurtulacağım bilmiyorum ama bazı insanları sevmek bana huzur veriyor, şu yaptığımız konuşma bile çok kıymetli gözümde
yine de düşündüğünde seni mutlu eden şeyleri yap bence onlar iyi gelecek küçük de olsa çok büyük katkıları var
pek kalmadı onlardan maalesef
hiç mi yok elbet vardır
yani ufak kıvılcımlar, şu anlık pek aklıma gelmiyor
senin neler var mesel
shrek izlemek
ee güzelmiş valla
güzel
biraz özel ama dini inancın var mı peki
inanıyorum tanrıya
anladım, genel olarak nasıl hissediyorsun peki, düzgün bir hayat yaşadığını düşünüyor musun
sadece yapmam gerekenleri yapmaya çalışarak ve zaman zaman başaramayarak geçiyo. kalan zamanda da bunları unutmaya çalışarak falan yani düzgün xjxj
aynı hakikaten ya :D
Olabilir
Welcome to Türkiye
alaka düzeyi düşük, bilinçle alaklı bir şey bu ülkeyle değil
Sıkılmışsın her şeyden ve sanırım depresyondasın
evet, olabilir psikoloji pek bilmiyorum, yakın zamanda bir psikologa gitmeyi düşünüyorum ama şimdilik buna param yok, işte şimdi welcome to türkiye
İşte aslında birbirine geçirilmiş zincir gibi. Tavsiye olarak benzer olarak yaşadığım şeyler olduğu için her ne kadar evde tek başına kalmak istesen de dışarıya çık bir şeyler yap. İsmek tarzı ücretsiz yerlere gidip hobi edin, yüzmeye git. Yoksa daha çok içine kapanırsın bu düşüncelerle boğuşmak seni daha çok dibe çekecek
İnsanlara muhtaç olmadan da yaşayabilirsin çevrenden seni illa ki anlayacak birisi vardır sadece sen bu duyguları yaşadığın için göremiyorsun ya aç kendini ya da yeni insanlara şans ver hayatına birilerini al
Hiç bir şey kaybetmezsin yeter ki yerin de sayma
yo kesinlikle eve tıkanan biri değilim birçok arkadaşım dostum dediğim insan var, genelde de aktifimdir. Ama inan bana sosyalleştiğim anlarda bile düşünüyorum ben alışkanlık olmuş :))
yine de yeni insanlar beni sevindiriyor şu an seninle konuşmak benim için büyük keyif kendimi anlatmaktan zevk alıyorum bu yüzden de buradan sorular soruyorum
Süper ben arkadaşlarımdan ailemden soyutlamıştım kendimi böylesi daha iyi umarım zamanla daha iyi hissedersin. :))
Teşekkür ederimm bu arada