Gecekusun dan herkese musmutlu bir hafta sonu dilerim herkese günaydın kadınlar başımızın tacı desekte dün yine bir kadın cinayeti daha duyduk ve şahsım adına çok üzüldüm peki kadınlar gerçekten bunu hak ediyormu hak edecek ne yapıyor bu embesiller bu cesareti kendilerinde nasıl buluyor gerçekten garip ama bunun yanında karakteri zayıf kadınlarda yok değilmi illaki var ama hiç biri öldürülmeyi hak etmiyor ama sunuda belirtmeden gecemiycem Bazı kadınlar şapka çıkarılmayı hak eder. Bazıları gömlek, bazıları pantolon... @. @ hepinize saygılar sunuyorum
Kadın olarak değil yaşayan bir varlık olarak yaşam hakkımıza saygı! Bu kadar.
Sevgi kıskançlık ayağına öldürülmeyi taciz edilmeyi hak etmiyoruz mesela sevecekseniz öyle sevmeyin!
Ölümü dayağı kızgın yağla yakılmayı bir kadın ne yaparsa yapsın hak etmiyor. Bana da bu soru soruldu zamanında, ne yaptın da vurdu? Kadınların kafasında bile hemcinslerine yapılanlar için ufak da olsa bu soru dolaşıyor ne acı…
hak eden (!) kadınlara gelince kocaları sevgilileri boşasınlar rezil etsinler ayrılsınlar vs ama cinayet çözümü değil. Erkeklik gururu denilen saçmalığı bir kenara bıraksınlar artık. Bizim de gururumuz var da kimseyi öldürmüyoruz o gurur zedelenince…
Huzur ya çünkü huzur diyeceksin yani neden sadece huzur huzur değişik bir duygu içinde sevgiyi barındırır saygıyı barındırır hoşgörüyü barındırır bir insan huzurluysa aslında bütün pozitif duygulara sahiptir o yüzden bir kadın sadece sevgi hak eder yani huzuru ben mesela sadece olur beklerim başka hiçbir şey değil ama olmadı sağlık olsun
En İyi Cevaplar