• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Suriyeli insanlar neden bu kadar rahat?

esraersin
esraersin Takip Et
Xper 2 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
suriyeli insanlar neden bu kadar rahat sanki hepsi babasının köyündeymiş gibi tavırlar sergiliyo.
Suriyeli insanlar neden bu kadar rahat?
Babalık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• -AKREP
    -AKREP Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 80%
    +1 yıl

İnsanları dil, din, ırk ve benzer şeylere göre yargılamam. Onlarda istedikleri gibi yaşasınlar. Sonuçta onlarda insan. Biz tatile gittiğimizde yabancı olduğumuz bir yerde nasılsak, onlarda öyle olsunlar.
    Ama inan artık gına getirdiler. Annem pazardan gelirken 3 tane Suriyeli kol kola girmiş pazarın ortasında anneme yaklaşıyor. Elini annemin cüzdanına atıyorlar. Annem el kaldırıp sert çıkınca, Suriyee biz Suriyeliyiz biz, para ver paraa diyorlar. Bu bir değil, iki değil. Kaçıncı kez benzer olaylar başımıza geliyor bir bilseniz. Bu yüzden tiksiniyorum. Birgün birini bunu yaparken yakalasam sokak ortasında linç edeceğim. İnsan olan insan gibi davranır. Hayvan olan ise hak ettiğini bulur.

0
    8 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

bunun gibi seyler daha çok oluyor bir sürü sey ama bazı ınsanlar kör iste bunları göremeyecek kadar.

Yorumla
    • -AKREP
      -AKREP
      +1 yıl

Herşeyin bir adabı var. İnan yargılamak gibi olmasın, insanları yargılamıyorum. Ama kendi ülkende yüzlerce kişinin önünde, yabancı bir kişi tarafından korkutuluyorsan ve bunu güpegündüz rahat bir şekilde yapabiliyorlarsa o insanlara güzel bir ders vermeli. İnan hiç aklımdan çıkmıyor.
      Hatta başka bir ülkeden başka bir yabancının sana yemin ederek konuşuyorum; Ankara gibi bir yerde, Kızılay meydanının ortasında kızların üzerine nasıl yürüdüğünü, gözlerini nasıl eteklerine diktiğini, benim üzerime otobüs durağında ellerini arkasına koyarak nasıl rahat rahat geldiğini ben biliyorum. Üzerine birde utanmadan yüzüme dik dik bakıyor.
      Sonra meydanın ortasında bunu linç etsen senin adın ırkçı oluyor. Bunun ırkçılıkla alakası yok. Erkekler daha iyi bilir, sadece niye baktın diye adam öldürenler var bu memlekette, ben bunu dövsem haksız mı oluyorum şimdi?

Yorumla
    • fairytale06
      fairytale06
      +1 yıl

genelleme yapmayın Allahinizi severseniz ya...

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

insanlar ırkçılığı çok başka yorumluyor Suriyelilere afrikalılara bilmem daha kaç ülkeye kastım olsa neyse ama bence ülkece onların bize bir kastı var ya da kendi ülkemizin bize bir kastı var rahat edemiyrsak ırkçılıgımzdan değil insanlıgmzdan.

Yorumla
    • -AKREP
      -AKREP
      +1 yıl

@fairytale06 Genelleme yapmıyorum bayan, ama gerçekleride söylemek istiyorum. Bunun aynısını sen yaşadığını düşün. Aynı hareketleri bir Türk yapsa sana, bunuda burada biri anlatsa ağzını burnunu kırmak gerekir, yaptığı terbiyesizlik diye yazarsınız ama...
      Ama söz konusu kimlik yabancı olunca nedense tepki alıyoruz bu konuda...
      Ben genelleme yapmıyorum. Yeri geliyor bu insanlar samimi konuşuyorum annemin pazardan gelirken torbalarını taşımalarına yardımcı oluyor, annemde çıkarıp bir elma veriyor, bir meyve veriyor. Ama bunlarda insan. İyileride var kötüleride. Ben bir iyilik gördüm, iki iyilik gördüm. Çoğunlukla hep zarar hep zarar... Kimse sakın bana yalan söylüyorsun demesin. Yemin ediyorum ki bunları yaşadık ve inan insanın zoruna gidiyor. Sürekli saldırganca bir tavır içindeler. Bizim burada da birçok yabancı insan var. Somali ağırlıklı olmak üzere. Gece saat 2 de sokak ortasında 15 tane adamın bağıra bağıra yürüdüğünü hayal et. Sebepsiz yere linç edilen insanlarımız var.

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

bazılarına bunları anlatmak zor işte bakmak yetmiyor görmek lazım milletimz ağzını kullagını gözlerini kapattı kör yasıyo resmen yazıkkk verdigmz fırsatlar.

Yorumla
    • -AKREP
      -AKREP
      +1 yıl

Bazı şeyleri yaşamak gerekir.
      Nasıl aşkı yaşamayan bir insana o acıyı anlatamazsan, parmağını hiç kesmemiş birine o şeyi anlatamazsan, üzülen bir sevdiğin olduğunda nasıl bir acı çektiğini ona anlatamazsan bunuda anlatamazsın malesef.
      Bazen sadece yaşamak gerekir. Ve bunun içinde zaman gerekir...

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

iste bazende zamanı beklerken çok geç kalınmış olur umarım ülkece geç kalmayız.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• MorbidMan
    MorbidMan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Kendi ülkemde o kadar rahat değilim adamlar sokak ortasında bağıra bağıra konuşuyorlar bazıları yol bile vermiyor.

3
    2 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

çok haklısın kendi ülkemizde turist olduk resmen.

Yorumla
    • MorbidMan
      MorbidMan
      +1 yıl

Aynen katılıyorum.

Yorumla
  • fairytale06
    fairytale06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Nasil insanlardansanız ya? Pis mis neler oluyor. Pis olan sensin kizim. Pis olan sizlersiniz. yaptiginiz ırkçılık kusura bakmayın. Onların yerine siz de olabilirdiniz. Kucak açicanizi boş boş konuşuyorsunuz. Yazıklar olsun size. Neyse, Peace in the country, Peace in the world. Eyvallah...

1
    20 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

kusura bakma ama yanı başında olanları onların yaptıklarının farkında değilsen belki pis değil ama dünyadan bir habersin istersen biraz tv açıp haber izle ya da eline bir gazate al ozaman anlarsın senin kendi vatandasın onlar için ne diyor ya da burdaki yorumları oku sesleri dinle bir istersen insanlar ne diyor.

Yorumla
    • fairytale06
      fairytale06
      +1 yıl

Gazeteler, televizyonlar diyor diye hemen atlama cahil. Onlar sadece istisna, hepsi öyle olacak değil. Ne demiş Hacı Bektaşi Veli, "Dili dini ırkı ne olursa olsun iyiler iyidir..."

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

neyse sen felsefe yapıp kendini göstermek için burdasın heralde uyan istersen bunlardan uzak olan insan cahildir cahilliği kmse iki kelimeye sığdırıp karar veremez kmsede verecek kadar haddi değildir.

Yorumla
    • fairytale06
      fairytale06
      +1 yıl

Pardon da bir topluma pis demen de haddine değil canim benim. delircem ya resmen pis dedin ya. pis olan ne biliyor musun... o pis bakan gözlerinin içi.

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

:)) onları bu kadar koruyup kolluyosun onlar için cıldırıyosun acaba sana ne veriyolar bana bak kızım bu dünyada herkesin düşünce özgrlüğü diye bisey var istedgmi söler yazarım senide hiiiiç ırgalamaz ister cıldır ister kafayı ye umarım Suriyeli kardeşlerin bunları duyup sana hak veriyolardır .

Yorumla
    • fairytale06
      fairytale06
      +1 yıl

düşünceni soylemek ayrı, hakaret etmek ayrı. Ben sana fikrini söyleme demedim. Söyleyeceksen terbiyesizleşmeden söyle. Soruna cevaplamak gerekirse, bana hiç birsey vermiyorlar. Ama geldikleri iyi oldu, en azından bizim bazı Türk insanlarinda insanlık diye bir şey kalmadigini ogrenmis oldum.

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

senin gibileride geldiklerini lütuf sayıyo iste sen kendi milletinin insanlığını sorguluycagına içimzde olan insanlık dışı seylere yönel.

Yorumla
    • fairytale06
      fairytale06
      +1 yıl

Senin gibileri duyunca Türklüğümden utanıyorum. Yazık ya yazık. Barış yayalım diye ugrasirken, senin gibileriyle bizim ülkemiz ileriye gitmez hiç.

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

sen kendin başka milleti savunurken bizim ülkemizin ileriye gitmesini beklmen cok saçma zaten canım bncede bekleme

Yorumla
    • fairytale06
      fairytale06
      +1 yıl

baska milleti savunurken diyor ya hala... Nerede yanlis varsa onu savunurum ben. Önyargılarıni parçalarsan iyi olur.

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

hayırdır avukatlıkmı okuyosun bir savunma tavrına geçtin kmse sana savun demedi yanlsı doğruyu ayırt edip konuşmak senin kapasitene gör değil bnce sen SUS küçük beynlerin küçük fikri olurmuş fikrine ihtiyacımız yokkk.

Yorumla
    • fairytale06
      fairytale06
      +1 yıl

ne oldu panpis fikir ozgurlugune? hadi senin dediğin olsun benim beynim küçük, ama aç gözlerini biraz, senin beynigin bildigin bos kizim.

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

fikir özgrlügü tabiki var panpiscim ama kapasitesi olan insana :) neyse seninkilere yakında haber ulaşır onlrda gelip seni savunurlr mrk etme üzülme yahu.

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

he bu arada kabul etmek basarmanında yarısıdır bak bir saattir konuşuyoruz hadi iyisin var braz gelşme :)

Yorumla
    • fairytale06
      fairytale06
      +1 yıl

kıskanma bebisim tanistiririm bir ara ahaha :). merak ettim ne okuyorsun bakim sen?

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

seyyyy biseyyy dicemmm k. bakmaa :)

Yorumla
    • fairytale06
      fairytale06
      +1 yıl

seni mi kiricam bebeğim senin dediğin olsun dedim garibim sevinsin biraz dedim..:)))

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

sabahtan beri muhattap oldugm kişinin farkında degilm kendime ne kadar ayıp etmişim :)

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

:D:D:D

Yorumla
    • fairytale06
      fairytale06
      +1 yıl

yan komşumuzun kizini bile senden daha çok seviyorum artık, ondan daha sinir bozucu bir insan olduğunu bilmiyordum, nasip bugünlereymiş :D

Yorumla
  • danshayattır
    danshayattır Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Ya abi yok bise
    Ramazanda restaurantta tava ustasiydim
    Bak daha ben acmadim orucu bunlar kapiua gelirdi bizde sulu yemeklerden verirdik onu yerlerdi ustune birde pasta isterlerdi yok boyle birsey ya

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

17

Cevap

23

Cevap

• _Gru_
    _Gru_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Hepsi öyle arsızlar anladık tamam zor durumdalar ama dağdan gelip bağdakini kovmak diye bir söz vardır ya :)

1
    1 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

tamda cuk oturur bu söz onlara

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Rahatlıktan kastın ne? Bu topraklar insanlara açık. Başları önde mi yürüsünler istiyorsun misal? Lütfettik, bir de nasıl gerine gerine yürüyorlar mı diyorsun nedir? İlla ezik büzük itaatçi bir duruş bekliyorsunuz insanlardan herhalde?

0
    5 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

tabiki öyle bişey söz konusu değil sevgimize karşın saygı göstersinler diyoruz sadece saygıda kendini bilen millete yaraşan bişeydir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yaptıkları saygısızlığa misal istemiştim? Üstelik sen başlıkta belirttiğin üzere genelleme yapmışsın ''pis'' diyerek ve bu da saygısızlıktır, insanları aşağılamaktır. Kötülük gördün diye tüm vatandaşlarına pis diyemezsin sen bu insanların.

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

genelleme yaptım çünkü hepsi öyle ve hepsi karakter olarak pis ben bir mağazanın satış müdürüym gecen gün Suriyeli bir vatandaş kasiyerimizn saçndan tutup dövmeye kalktı indirim yapılmadı die bunu kendi ülkesinde yapabilcekmydi acaba ve emin ol gelenlei %90 da Suriyeli ve çogusuda böyle vebunun gibi seyler yapıyor magazmda eleman tutamıyoruz müşteri baskısından.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

"Hepsi" deyip sonra da % 90 demek. İlginçmiş doğrusu. Onaylı mı bari bu oranlar?

"Çoğunlukla" demen gerekir ya da " genel olarak" demen... Çünkü gözlemlerinle konuşuyorsun en nihayetinde. " Hepsi" dediğin anda bu genellemeye girer ve genellemek de yanlıştır. Hele ki "pis" diyerek genellemek...

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

en nihayetinde herkes anlamak istedigni ve görmek istediğini görüyor bisey diyemicem görüş farkı yorum farkı...

Yorumla
  • burayaneyazcez
    burayaneyazcez Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Yaw bacım ne diyon sen. Pis surıyeli felan. Sen geçerken esas duruştamı dursunlar. Millet yaşamaya çalişiyor. amaç nedir adamların evi barkı yok ne beklıyon sen.

1
    4 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

bahsettiğim konu yaşamla ya da geçimle alakası yok tabiki herkes bişeylere muhtaç herkes yasamak için uğraşıyor ama bn bir mağaza sorumlusuyum ve gelen müşterilerin yüzde 90 ı suriyli ve hepsi sanki onların kölesiymişiz gibi davranıyorlar bizimle iyi anlaşmaları gerekirken sonuçta onlarla ülkemizi hatta ekmeğimizi paylaşıyoruz.

Yorumla
    • burayaneyazcez
      burayaneyazcez
      +1 yıl

Başlığa bakarak yorumum budur

Yorumla
    • burayaneyazcez
      burayaneyazcez
      +1 yıl

Ama sende haklısın surıyelı olarak dediğinde hepsini kaplıyor bunu yapan sadece onlar değil. kendini bilmezler yapıyor sergiliyor bu hareketleri

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

haklısın düşünce farklılığı tabi saygı duyarm.

Yorumla
  • MasumCem
    MasumCem Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

bunu bir de o insanları ülkemize alanlara sormak lazım.

5
    6 Yorumla
    • Huzur_İslamda
      Huzur_İslamda
      +1 yıl

Müslmnz mslüman...

Yorumla
    • MasumCem
      MasumCem
      +1 yıl

biz Suriye'ye kaçsak onlar bizi alır mıydı acaba ülkelerine?

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

alanlar zaten burada direk yorumlarıyla bariz söyleyip inkar edenler.

Yorumla
    • MasumCem
      MasumCem
      +1 yıl

bir de son olarak Müslüman olduğumuz için diğer pek çok Müslüman ülkesiyle aramız limoni değil mi?

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

hiç zannetmiyorum bizim kadar anlayışlısı yoktur heralde bu knuda.

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

Öyle ne diyelim bizim insanlığımız iste

Yorumla
  • gizem_bulgaristan
    gizem_bulgaristan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Müslüman muslumanin kardeşi olmalidir neden bu kadar dışlıyosunuz

1
    3 Yorumla
    • sametjedi
      sametjedi
      +1 yıl

ırkçılık böyle bişey

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

Müslüman Müslümanın kardeşi tabiki olmalıdır ama nankörde olmak zorunda değiller.

Yorumla
    • gizem_bulgaristan
      gizem_bulgaristan
      +1 yıl

Napsnlar? Agzlarina bant takipmi gezsnler?

Yorumla
  • canerik
    canerik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

E öyle çünkü, Tayyip babaları çağırdı onun için. TC vatandaşlığıda verildi bir çoğuna, senden ne farkı var ki rahat olmasın?

1
    2 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

doğru su an benden hiçde farklı değiller hatta benden daha üstünler rahatlıklta.

Yorumla
    • kınagecelim
      kınagecelim
      +1 yıl

ayy böyle demeyin düşündükçe deliriciğim kuzum :\\\\\

Yorumla
  • yılddıııızzzz
    yılddıııızzzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

cevabını bildiğin sbi soruyu sormuşsun bence başımızda tayyip olduğu sürece nolmasını bekliyosunuz türkiyeyi teröristlerin yaşama alanına çevirdi

0
    1 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

:)) haklı söze ne hacet.

Yorumla
  • SevgiCn
    SevgiCn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

nankörler işte ne olucak, bu öyle bir rahatlıkki haraç kesiyolar adam öldürüyolar, minnettar olacaklarına!

0
    0 Yorumla
  • antikafa
    antikafa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41 , eic 45%
    +1 yıl

Ekmek elden su gölden yaşıyorlar işte.
    Kaygıları yok adamların.

0
    0 Yorumla
  • BLight
    BLight Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

İnsanları yargılamamak gerek. Ama ahlak bozuksa düzeltemiyoruz maalesef.

0
    2 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

ahlakkkk ah bu ara en zor bulunan sey

Yorumla
    • BLight
      BLight
      +1 yıl

Düşünceler ve yaşantılar bütününün insanlar üzerindeki yan etkileri işte. Herşey baştan aşağı insanda bitiyor. İstense ahlak olur. Ama maalesef yok bulamıyoruz.

Yorumla
  • captain4145
    captain4145 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Heryer s. idik mi kokmaya başladı sokaklar falan :/

1
    1 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

pisten kastım o değil tabiki :) karakter açısından.

Yorumla
  • celil59
    celil59 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

ulan bunlar yüzünden kendi ülkemde yabancı gibi dolaşıyorum ya suç oranı arttı bunları gene atacan suriyeye

0
    1 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

buda başka bir konu iste herkesin bir derdi var onlardan yana

Yorumla
  • romantix2
    romantix2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Daha pis suriyeliler gelmedi. Onlar da bir kaç aya esad ın dibinden kaçıp hatay a dayanır. O zamsn ben o esad ın itlerini caddelerde görürüm.

0
    2 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

gelenlerde farklı olmayacktr eminm.

Yorumla
    • romantix2
      romantix2
      +1 yıl

Ben onlara özen göstereceğim. Esad ın ne kadar iti. gelirse hepsine.

Yorumla
  • kınagecelim
    kınagecelim Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

aslında benim tek korkum huzurumuz kaçmasın çocuklarımız terörist olmasınlar ve ülkemizde onlar yüzünden ölüm olmasın savaş çıkmasın. Amin ::(((

0
    0 Yorumla
  • isimsiz129
    isimsiz129 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

bedava maaş falan var bizden daha ayrıcalıklılar neden rahat olmasınlar?

0
    6 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

on numara konfort ayaklarının altında neden olmasınlarki haklısın :)

Yorumla
    • isimsiz129
      isimsiz129
      +1 yıl

yani bizim vergimizle maaş sonuçta devlete giren çıkan yok :D

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

iste bu yüzden nankörlük etmeleri sahsen benim zoruma gidiyor.

Yorumla
    • isimsiz129
      isimsiz129
      +1 yıl

işte naparsın mülteciler :D
      her ülkesinde savaş olan bize gelir artık.

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

dost ülkeyizya herkese kucak açıyoruzya ya artık iyi olduğumuza pişman ettiri hale getirdiler bizi :)

Yorumla
    • isimsiz129
      isimsiz129
      +1 yıl

şimdi bişey değil yarın onlar büyüyünce asıl bizde iç savaş çıkacak. o zamanda biz kaçacak yer arayacaz

Yorumla
  • sadecebir
    sadecebir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Hayatta kaybesecegin huc biswy kalmayinca dusyn biraz
    Onlar gibu dusunmeyi bilince hak verirsin

1
    0 Yorumla
  • mamireyiziniz
    mamireyiziniz Takip Et
    +1 yıl

Sen ailenin yanında nasıl davranıyorsun ileri zeka?

0
    2 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

senin davrandıgndan farksız.

Yorumla
    • mamireyiziniz
      mamireyiziniz
      +1 yıl

Ben hayvan gibi davranıyorum. Sen hangi hayvansın? Buradan eksileyenlerin de a. qü diyorum

Yorumla
  • Markisho1
    Markisho1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

genelleme yapmamak gerekir sonuçta hepsi aynı değil

0
    3 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

genelleme konuşuyorum çünki bir günde konuştuğum insanların %90ı Suriyeli.

Yorumla
    • Markisho1
      Markisho1
      +1 yıl

bizim burada da çok suriyeli var ama hiç bir zararları yok kendi kendilerine geçiniyolar onlarında psikolojisini anlamak gerekir savaş yüzünden nerden nereye gelmişler

Yorumla
    • Markisho1
      Markisho1
      +1 yıl

bu arada eksi için sağol

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bok bakan vara aşımızda bitane şimdi cumhur olan şahıs onun yuzunden olabilirmi allah bir an önce alsın bu herifi:(

0
    3 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

Bizim daha cok huzurumuz kaçar bunlar gibilerinden.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aynen yeter artık ya valla türkiyeden kacıp gidcm

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

kendi ülkemizden bizi soğuttular resmen.

Yorumla
  • Nazzzzzzlı
    Nazzzzzzlı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Çoğu kez arap ülkelerinde bulundum onların çoğu rahat ve çoğu çok iyi insanlar

0
    0 Yorumla
  • redhead_
    redhead_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı.

Bıktım sokakta adım başı suriyeli görmekten

2
    1 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

kendi vatandaşımızıı ayırt etmekte zorlanıyorum.

Yorumla
  • salakosman
    salakosman Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

tayyibin kankaları işte sardılar başımıza

1
    1 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

evet artık her sokakta çok rahatça karşılaşabiliyoruz çnki adım bası görür olduk oturdugm semtteki insanlar artık semtimizle dalga geçiyorlar küçük suriye die.

Yorumla
  • PianistKadın
    PianistKadın Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Dagdan gelip bagdakini kovdukları için.

0
    1 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

:)))

Yorumla
  • bittterrrr
    bittterrrr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Aynen aynen sinirler bir de kaba kadınları falan

0
    2 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

kabamıııı aaaa cok ayıp bittercim :) onlar kadınmı kanka.

Yorumla
    • bittterrrr
      bittterrrr
      +1 yıl

Yok kız az değil onlar :) parası olanlar giyiniyor baya süslüler var hem de :)

Yorumla
  • vampirrr
    vampirrr Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Napsınlar hazır olda mı beklesinler :S

2
    1 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

saygı duyup nankörlük etmeselerde olur.

Yorumla
  • delikızz87
    delikızz87 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

adım bası surıyelı oldu

0
    1 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

aynen

Yorumla
  • Juliet_
    Juliet_ Takip Et
    +1 yıl

Ben de sevemiyorum onlari

0
    1 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

sevilicek gibi değiller.

Yorumla
  • hyalci
    hyalci Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    +1 yıl

Araplar yapı olarak zaten rahat insanlar...

1
    8 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

olmasalar ii olur :d

Yorumla
    • hyalci
      hyalci
      +1 yıl

her milletin kendine has özelliği var yapacak birşey yok... Türkleri de Avrupada sevmiyorlar ona bakarsan.

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

neyseki sevilmedik yerde okadar kalmıyor milletmz.

Yorumla
    • hyalci
      hyalci
      +1 yıl

adamların iç işlerine karışmasaydı ülkemizdeki birileri adamlarda ülkelerini terketmezdi.

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

:) gülünür heralde.

Yorumla
    • hyalci
      hyalci
      +1 yıl

zaten ağlanacak halimize gülenlerin çokluğu bizi bu hallere sürüklüyor.

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

tamam arkadaşım :)

Yorumla
    • hyalci
      hyalci
      +1 yıl

arkadaş olduğumuzu, ya da bir şekilde arkadaş olabileceğimizi hiç sanmıyorum. Kendini akıllı sanan mallardan özellikle sakınıyorum.

Yorumla
  • Mijerr
    Mijerr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Esir gibi. mi davransinlar

0
    7 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

tabiki davranmasınlar çünki öyle değiller ve öyle olmadıkları için bizim onları rahata kavuşturduğumuz için bukadar rahatlar.

Yorumla
    • Mijerr
      Mijerr
      +1 yıl

Efendim sen onlari kucuk goruyordun. onlar bana muhtac, benden cekinerek ulkemde yasamalari lazim diye dusunuyorsun ama onlarda insan. biz zamnaonda almanyaya akn ettik. ve hor gorulduk. onlar gibi mi gorelim bize siginanlari

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

bence biz türk milleti olarak hiçde anlayışsız olduğumuzu zannetmyrm biz onları ne kadar kabullendiysek onlar okadar tepemize çıkmaya çalışıyorlar küçük görmek hor görmek muhtaçlara el uzatmamak bizim ne dinimzde nede ahlakımzda yoktur bu konuda kmseninde bizim milletimzn yerini tutacagınıda zannetmyrm ama yemek yedign canaga afedersn işemekte bizde yeri yoktur bunlarınki o hesap türk milleti olark zoruma gidiyor haliyle.

Yorumla
    • Mijerr
      Mijerr
      +1 yıl

Kisacasi turk milleti batidan ne gelse guzel anlayisli, dogudan ne gelse pis.

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

Neyse herkes anlamak istediğini anlıyor tabi.

Yorumla
    • Mijerr
      Mijerr
      +1 yıl

Aynen oyle madam :)

Yorumla
    • honest
      honest
      +1 yıl

Ben polis memuruyum ve suriyeliler ülkemizde mekan basmaya adam bıçaklamaya başladılar arkadaşlar ne diyorsunuz siz... Tabi ki hepsi kötü değildir sonuçta insan ama gurbette biraz dingin durur insan. Sadece Suriyeliler değil Azerilerde çete gibi olmuşlar her hafta 2 tane yabancı uyruklu konusu geliyor. Kendi ülkemizde rahat yaşayamaz hale geldik.

Yorumla
  • Ehlikeyifboy
    Ehlikeyifboy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Ne yapsınlar yaa acıyorum insanlara

1
    1 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

onlar bize hiç acımıyr bosver huzurumuzu kaçırıyorlar.

Yorumla
  • astral2
    astral2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

geldikleri yere göndermek lazım

0
    4 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

daaaaa nasıl :D

Yorumla
    • astral2
      astral2
      +1 yıl

şiddet kanka :D

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

yok beee biz öyle milletmiyiz.)

Yorumla
    • astral2
      astral2
      +1 yıl

hani onlar bizim ülkemizdeki bayanlara laf atıp taciz ediyorlar ya öylelerini dövmek lazım ki diğerlerine ibret olsun :)

Yorumla
  • barbaros-41
    barbaros-41 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Ne anlamda dedin bunu

0
    5 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

Her anlamda dedim aslında konu ayırt etmeden.

Yorumla
    • barbaros-41
      barbaros-41
      +1 yıl

Adamlar bizden daha yerli oldu devlet sagulsn is yeri acaba vergide almiyolar,, biz misafiriz zaten üvey evlet

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

:) bir nevi öyle tabi.

Yorumla
    • barbaros-41
      barbaros-41
      +1 yıl

Valla. Bak benim ağızla diye bibyerden doğu turkistandsn sanirsam TM emin degilmisn göçmen arkadaşlar geldi admalara bedava ev elektisik su verildi ya;) TM verilsnde daha önce nye getiriliyor diye sorgulamak lazim;) biz bize yetmiyoz galiba

Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

ülkemizden milletmzden çok türstlere önem veriliyor buda bir gerçek tabiki.

Yorumla
  • manivela
    manivela Takip Et
    +1 yıl

Acaba bu sitede suriyeli var mıdır

0
    1 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

umarım yoktur heryerde görmekten bıktık.

Yorumla
  • Can_Guloglu
    Can_Guloglu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Artık ölse üzülmüyorum

0
    1 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

O farklı bir konu tabiki sonuçta onlarda ölmemek için burdalar.

Yorumla
  • tatanqaa
    tatanqaa Takip Et
    +1 yıl

sen bizim burayı görsen halep gibi oldu

0
    1 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

çokta farklı durumda değiliz.

Yorumla
  • KaanMert19
    KaanMert19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Arab=petrol=para=rahatlik :D

0
    2 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

ama bize yine huzur yok..

Yorumla
    • KaanMert19
      KaanMert19
      +1 yıl

bizim burdaki suriyeliler gayet iyi insanlar hiç kusurlarını görmedim ve bize çok saygılılar :d

Yorumla
  • d4rklove
    d4rklove Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

öleler malesef sokanlara sormak lazım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

çünkü hepsi o* çocouğu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ne olmus ki?

0
    2 Yorumla
    • esraersin
      esraersin
      +1 yıl

neler olmamıski onlardan yana herkesin ayrı ayrı sikayeti var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dur bir sakin ol boyle dusunmekte haklisin... ama hakkat soruyorum ne oldu?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hepsininde *

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Suriyeli insanlar neden bu kadar rahat?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Suriyeliler den rahatız olan var mı? 8 cevap verildi
Suriyeliler neden nankör? 5 cevap verildi
Suriyelileri neden bu kadar otekilestiriyorlar? 9 cevap verildi
Suriyelilerin neden bu kadar üstüne gidiliyor? 8 cevap verildi
Suriyelileri neden çok fazla sevmeyen var? 28 cevap verildi
Suriyeliler haddini çok aşmıyor mu? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Balmy duş jeli kullanıyor musunuz?
  • Kahramanmaraş firigi yediniz mi, bu yöresel lezzeti sever misiniz?
  • Tarhana cipsi yediniz mi, doğal atıştırmalık olarak sever misiniz?
  • Hatay dürümü seviyor musunuz?
  • Seven sevdiğini belli eder mi?
  • Göz göre göre yalan konuşanı bozar mısın, yoksa ayıp olmasın diye görmezlikten mi gelirsin?
  • Deniz sezonunu açtınız mı, sahil kasabasında yaşama hayali kuran var mı?
  • İlgili biri nasıl davranır?
  • Eleştirirken acımasız olabiliyor musunuz?
  • Kalmak mı daha zor, gitmek mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨