Bunlara hukumet cok destek verdi yuz verdi abazalarda oyle tepemize ciktilar ne olacak bunlarin hali
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hepimiz insanız, siz de sansanız konu kapanacak aslında.
Siz hep ustun olmaya calisiyonuz
Ve devlet surekli ayricalik taniyor
Devletin hiç umrunda olduğumuzu sanmıyorum. Ne sizin ne de bizim. O yüzden çok takma kafana uyu be
Ahahha askerlik yok sizde sigorta desen bi kiz olene kadar sigortasi olabilir bizde 25inden sonra bitiyor sizde hic bitmiyor nafaka olayi siz aliyorsunuz biz alamiyoz sizin babaniza bir sey olsa size maas baglaniyor bize yine yok yani kadinlara kadin oldugu icin hak varken bize yok
Regli oluyor musun sen? Ya da hamile kaldın mı hiç? Her fırsatta küfürü yiyen senin organın olsa mesela? Ne pişirsem, ne giysem de beğenilmese eleştirilse hatta saldırılsa diye emek verdin mi? Yani sayıcam da bi ton üşendim bak yine
Ahahhah onlarla ne alaka mk ben hukumetim tanidigi ayricaliklardan bahsediyom
Yaradılış farkını kabul et işte önce, sonra nedenini anla. Nafaka babaya neden verilsin mesela? Sen hiç çocuğu var diye işe alınmayan erkek gördün mü? Hamile kaldığı için işten çıkarılan erkek de yok. Şartların eşit olması imkansız. Çünkü kadın ve erkek eşit değildir. Adil olmak da eşitlik demek değildir. Anlattırma işte biraz saksıyı çalıştır.
Ulan slk sigorta ne alaka o zaman bizimde bitmesin sigortamiz neden erkek calismak zorunda? Kadinlar hamile istemezse kalmaz mk zorla mi kaliyonuz sanki hepiniz tecavuzle cocuk doguruyonuz iyi de evlenme o zaman butun yuk bizde hem bizden ev isi yardimi da bekliyonuz hemde iste calismak zorundayiz her zaman paramiz yoksa insan degiliz gozunuzde bizim icin oyle bir sey yok ama siz calismasanizda es bulabiliyorsunuz her kiz regl agrisida cekmiyor bazilari hafif geciriyor
Hahahahhh yani ne diyim şimdi ben sana tamam sensin
Isinize ne geliyorsa yapmaya devam edin Allah cezanizi veriyor iste
Allahın ayrımcılık yaptığını mı söylüyorsun, münafıklık resmen bu söylediğin
Ne alak lan slk tam bir beyinsizsin aklin calismiyor bir seye kendiniz birilerini secip olduruluyorsunuz siddet goruyorsunuz aciklik saciklik sizde Allah neden korusun sizleri
Allah'ı da hiç tanımıyorsun. Halbuki Allah senin şu söylediklerinden çok uzak. Bir de mazur gör çok mantıklı, akıllı, öngörülü, sağ duyulu bey hani konu devletti? Ne zaman din oldu?
Yoo yine devletti fakat sen dine bagladin
Hahahahh, ben bağladım demek. Tamam. Hakareti çok, beyni yok bey iyi geceler
Hadi yallah
Sen kizsin asla beni anlayamazsin
Motorun yaptığı dalga diyorsun peki
Sorun nedir genç adam?
Sorun sizsiniz
Ben evimde cay içiyorum. Ne sorun çıkarmışım 😆
Haklısın. Bunun örneğini Esra Erolda da görüyoruz.
Türk aile yapısi bozuldu
Kadinlar bozdu?
Kadinlar degil bu kıskirtmalar vs bir tarafin bir taraftan üstun tutulmasi bunlara vesile olanlar
Hayir daha once bir tik iyiydi kadinlar haddini biliyordu Şu an bizden daha iyi durumdasiniz ve hep aglayan kadinlar
Istambul soslesmesinden oldu bunlar hep bircok kisi suistimal etti bu sozlesmeyi iftiralar falan gercekten masum olan kadinlarda daha cok madur edildi
Ben ağlamiyorum kimsede ağlatamaz düzgun konussana sen
Bu sitede bile goruyoruz siz secmeyin kimseyi aglama sayfasi oldu bura
Ne demek istiyorsun
Eźiksiniz diyorum size fazlasiyla hak veriliyor kendiniz seciyorsunuz bir seyleri ama bizden bin kat daha agliyorsunuz
Psikolojik rahatsızligın mı var
Kizim hasta misin sen mañyak hakli olarak serzeniste buyonurum dediklerine bak
Niye cinsiyetcilik yapiyorsun
Ben zaten sana basta hakli oldugun taraflar var dedim sen basladin hakaret etmeye iyi misin
Lan ne hakaret ettim slk misin mk
Öldürülmelerinden belli devletin destek verdiği
Agahaha evet ben oldurulsem benim katilim zaten muebbet yicek dimi ya da herhangi bir kedi kopek oldurulsun? Adalet mi var bu ulkede siz ne alaka
Bunu tartışalım bi ara şimdi uyucam