Selamlar herkese..Bugün İstanbul için günler öncesinde uyarılar yapılan yoğun kar yağışı nihayet başladı. Başladı başlamasına da gün içinde Habertürk TV de meteoroloji uzmanı ile sunucu arasında samimi diyalog güne damgasını vurdu. Baya iyi geldi bence.. 😊
Şimdi anlamadığım bir nokta var. Stüdyodaki spiker muhabiri gürüpte iltifat etti, peki muhabir spikeri nasıl gürüyor da çok güzel güründüğünü söylüyor? Muhabir evden çıkmadan önce kadın spekeri yarım saat sosyal hesaplardan stalklamış sanki... Başka anlam veremiyorum.
Önce haberin videosunu izledim. Stüdyodaki spiker yağan kar manzarası içinde çok güzel görünüyorsun deyince.. Meteroloji uzmanıda gelen bu iltifat karşısında karşı tarafa latife olarak sende beyazlar içinde kar gibi görünüyorsun diyerek iltifata karşılık vermiş.. Fakat haberin devamında gözler hemen spikerin evli olup olmadığına çevrildiği yazıyordu. Medya ne kadar da fesat nerdeyse ikili arasında bir asılma bir aşk dedikosu çıkartmaya ramak kalmış haberde.. İste bu sebebten Sadece hemcinsime iltifat ediyorum.. Bir yanlış anlaşılma olmasın diye.. Bir insanı iltifat etmeye bile korkar hale getirir bu çevre ve bu insanlar..
Hahshs çok tatlılardı. Haklılar alışık değiliz böyle şeylere farklı geldi. Ben de modum yerindeyse iltifat ederim, değilse iltifat etmek bile gelmez aklıma
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bazen aniden iltifat perileri geliyo, iste o zaman iltifat etmezsem carpintim tutuyo
millet o kadar abaza olmuş 2 iltifat hemen belaltına gidiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bazen karşı cinse kötü bir niyetim olmadan iltifat ediyorum yani asılmak yavşamak gibi bir niyetim olmadan... Tabi bu olay birkaç kere başıma iş açınca artık çok dikkat ediyorum